Evil_Genius 1 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 A tak w ogóle, to nie wiem dlaczego w każdym temacie o nowej grze ktoś musi wyskoczyć z konsolami. I mówi to wielki obrońca linuxa który zaspamił cały poprzedni temat o linuxie, a teraz się wymądrza. To dział na PC, jak ktoś woli konsole to zapraszam do działu konsole. Kropka. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jak na razie to ty tu spamujesz. Nie wiem, jak można spamować w temacie o linuxie, mówiąc o linuxie. To już pewnie tylko ty wiesz. Ale dosyć. Z "geniuszem" nie ma co rozmawiać. Wieśka chyba zamówię w preorderze. Jeśli tylko fabuła stanie na takim samym poziomie, co fabuła pierwszej części, to będzie super. Jedynka jest najlepszą grą, w jaką grałem. Ciekawe, czy tym razem też postawią na nawiązania do literatury, polityki etc. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 dwójka będzie 2 razy lepsza od jedynki tak stawiam:) czy graficznie będzie to pozycja która wyznaczy jakieś granice jakości?? szczerze powiem gów.. mnie to obchodzi liczę na wciągającą fabułę z wieloma możliwymi rozwiązaniami w trakcie grania (hucznie zapowiadane różne ścieżki rozwiązań questów), przemyślany rozwój postaci, zróżnicowany system walk, masę ciekawych itemów do zdobycia, no i oczywiście humor w dialogach, zadaniach czy to im wypali wg mnie tak i będzie to hit i gra roku 2011 oczywiście to gra którą trzeba będzie przejść X razy żeby poznać wszystkie możliwe rozwiązania i niespodzianki:) mam też nadzieje że chłopaki zadbali też o oprawę muzyczną i klimacik będzie niesamowity:) kolejne nie przespane noce się szykują Cytuj Link to post Share on other sites
dxh11 18 Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Czy ktoś wie na jakich ustawieniach pogram w Wiedźmina 2 :IC2Duo E6400 2.72Ghz GF8800GT 512MB 2GB RAM XP?Pytam bo nie wiem czy zamawiać ed.premium czy kupować L4D2. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Na to pytanie nikt Ci nie odpowie. Wymagania wymaganiami a jak to z tym bywa to wszyscy wiemy. Na Twoim miejscu kupiłbym L4D2 i czekał cierpliwie na premierę oraz pierwsze recenzje Wiedźmina 2. Wtedy się wyjaśni sprawa optymalizacji i będziesz wiedział na czym stoisz. Cytuj Link to post Share on other sites
dxh11 18 Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Ok thx. Cytuj Link to post Share on other sites
Gasek 0 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 http://img405.imageshack.us/i/nowatwarz.jpg/ http://www.youtube.com/watch?v=hiPfY7jLPXY Cytuj Link to post Share on other sites
Quarantino 79 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Wymagania sprzętowe do gry: Wiedźmin 2 Zalecane: Procesor: Intel Quad Core lub podobny AMD Karta graficzna: GeForce 260 z 1GB pamięci / Radeon 4850 HD z 1GB pamięci Pamięć RAM: 3GB na Windowsie XP oraz 4GB na Windows Vista i Windows 7 Dysk twardy: Przynajmniej 16GB wolnego miejsca Minimalne: Procesor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz lub podobny AMD Karta graficzna: Nvidia GF 8800 512 VR lub podobny ATI Pamięć RAM: 1 GB dla Win XP / 2 GB dla Win Vista Dysk twardy: 16GB To jak, komu gierka pociągnie na (ULTRA )? Mi prawdopodobnie tak (opis PCta w profilu). Gierkę lecę kupić w dniu premiery :> Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Problemów z odpaleniem nie będzie Gierkę lecę kupić w dniu premiery :>Ja nie zaryzykuję. Poczytam, pooglądam, a jak będę już zdecydowany, to gra będzie z Platynowej Kolekcji albo jeszcze "niżej". Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 jak dołoże 1 gb ramu, to i na 5670 też powinno pójść. Ja tak poczekam aż się przeczołga do ceny 60 zł, zresztą jak będę mieć też pewność że w połowie nie zanudzi monotonią. Cytuj Link to post Share on other sites
PeJot 11 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Chociaż to by chyba bardziej pasowało do tematu o Dragon Age 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 To chyba żart. Cytuj Link to post Share on other sites
Gasek 0 Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107163, ... 10211&bo=1 Relacja na żywo Cytuj Link to post Share on other sites
kosq83 189 Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Widziałem gdzieś reklamę na pre order za 89zł - taka cena nieźle mobilizuje Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 W empiku. Ja już zamówiłem. Na dodatek ta wersja przedpremierowa jest całkiem niezła. Zwłaszcza jak na czasy, w których gry wyglądają tak, jak kiedyś wersje z taniej klasyki (kupa, nie instrukcja, i plastikowe pudełko). Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ciekawa sprawa. Za 90 złotych mamy świetnie zapowiadającą się grę z masą dodatków, a EA i inne potęgi doją po 120 i więcej złotych za pudełko i płytę z grą bawiącą raz przez 6 godzin. Nasi górą! Cytuj Link to post Share on other sites
kosq83 189 Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Bardzo ciekawa Złożyłem zamówienie, czas czekania. Martwi mnie tylko że lato może mnie zastać przy tej grze (gram tylko raz w tygodniu około 4-5 godzin) a szkoda było by stracić wątek w pół gry Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Premiera już niebawem, a ja nie mogę się doczekać już. Normalnie nie gram, ale W2 kupię i przejdę (jak pierwszą część zresztą :oops: ) Wiecie gdzie można zamówić W2, aby w dzień premiery paczka była u mnie na stole? Cytuj Link to post Share on other sites
Piotrek_P 0 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Najlepiej osobiście wybrać się po tą zacną grę. Widziałem reklamę w gazecie, że wersja rozszerzona (mapa, poradnik, instrukcja, moneta, geralt do złożenia z papieru, soundtrack, dvd z filmami o grze) ma kosztować tylko 120 zł. Jak dla mnie bomba. Już nie mogę się doczekać. Pierwsza część zapadła mi głęboko w pamięć. Uczucie było takie jakbym oglądał dobry serial z nagłymi zwrotami akcji Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 O tak, w W grało mi się bardzo dobrze. Szczególnie dobrze pamiętam część z wierzą maga na bagnach - super, zapomniałem o całym świecie i troskach A niech mi ktoś powie coś odnośnie dźwięku w W2. Będzie po dx, czy openal - bo nie wiem, czy inwestować w dźwiękówkę z odpowiednim wsparciem. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 no wiesiek 2 zamówiony 99.99 plus 3,99 płatne przy odbiorze w jednym ze sklepów komputerowych w moim mieście dziś odpaliłem jedynkę akurat przejdę do 16 maja:) Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A niech mi ktoś powie coś odnośnie dźwięku w W2. Będzie po dx, czy openal - bo nie wiem, czy inwestować w dźwiękówkę z odpowiednim wsparciem. nie ma sensu, W2 będzie miał DX ,gdzie potrafi generować równie dobre albo i lepsze efekty, niż te całe wymysły Creativa, które są już zapomniane przez producentów gier od 2007 roku... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No to akurat będę miał wolny grosz na W2 dziś odpaliłem jedynkę akurat przejdę do 16 maja:) He he, cały czas mam na hdd zainstalowaną wersję 1.4 - zdałoby się w święta też odpalić Screeny pochodzą stąd: http://twojepc.pl/news23817.html Wytrzymacie do premiery Cytuj Link to post Share on other sites
Promilus 25 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 retr_patlead03.ogg - zajebiaszcze data/music/voiceset/test czy jakoś tak. Ciekawe czy da się do BG2 dokleić. gift_r_guar02 też dobre. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 te cycki na pierwszym screenie profesjonalna robota hehe ale nie ma co się dziwić pięknych wzorców w naszym kraju nie brakuję Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts