BIGPUN 12628 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Trainspotting 2 ma premierę na brd dopiero 31 lipca. Gdzie to można obejrzeć? Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Ja oglądałem ze źródeł nieoficjalnych... A wg Filmwebu premiera DVD jest za 2 dni . Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Film pt "I orgins" polecam szczerze.Daje do myślenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Ghost in the Shell Dla ortodoksyjnych fanów mangi/anime jest to pewnie abominacja, ale osobiście jestem raczej na tak. Wizualnie lepiej niż dobrze, a Scarlett, której wielkim fanem raczej nie jestem, kompletnie mi w tej roli nie przeszkadzała. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
doman18 198 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 @up Ja uwielbiam oryginał, obejrzałem obie części i przeczytałem obie mangi. Kiedyś owszem, film byłby dla mnie abominacją. Ale teraz nie chcę oglądać tego samego i rozumiem że każdy remake jednak musi się wnosić coś od siebie bo inaczej nie miałby sensu istnienia. Owszem, są oczywiście rzeczy które nie podobają mi się w sposób bezwzględny - bez odniesienia do różnic między nową a starą wersją. Ale i tak uważam że film jest spoko. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Efv1e16vurw 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 grubo 1 Cytuj Link to post Share on other sites
madzielaa 0 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Predestination - ostro poryte. Polecam! Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 http://www.imdb.com/title/tt4630562/?ref_=nv_sr_1 Droga przez mękę to była. Totalnie nie moje menu. http://www.imdb.com/title/tt0083190/?ref_=nv_sr_3 Jak ktoś nie ma awersji do umiarkowanych staroci to mocno polecam. Nie tak energetyczny jak Heat ale mimo wszystko kawał porządnego kina w podobnej konwencji i klimacie. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 (edytowane) Czerwony żółw Niezły, kojący, bez jednego grama dialogów ale i mocno depresyjny. Solidnie przedstawione przemijanie, życie. Fajny klimat. Świetna kreska (animacja) i udźwiękowienie. Nie dla wszystkich ale warto zobaczyć. Dziewczynie film podobał się bardziej. Szarik śmiało ocenia łapą na porządne 6+/10. Edytowane 17 Lipca 2017 przez Szarik Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Getout http://www.filmweb.pl/film/Uciekaj-2017-750704 Biała laska z czarnym chłopakiem jadą w odwiedziny do jej rodziców. Od początku panuje tam dziwna atmosfera, ale wszystko okazuje się być zupełnie nie tym czego się spodziewamy. Bardzo dobry thriller, polecam. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 4 Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Harrison jak zawsze wypada bardzo dobrze, żywa legenda. To będzie prawdziwa strata jak już się wycofa z branży. Film pogrąży albo Gosling (drewniana gra) albo Ridley. Ostatnie dobre filmy jakie zrobił to Gladiator, Helikopter w ogniu i całkiem fajny w sieci kłamstw. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Dlaczego niby Ridley ma pogrążyć ten film, jest tylko producentem. Za kamerą stanął Denis Villeneuve, który nakręcił ostatnio przyzwoity "Arrival". Będzie dobrze tu i pod względem muzyki Jóhanna Jóhannssona, który jest wielkim fanem Ewangelosa Papatanasiu (Vangelis). Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Gosling (drewniana gra) Tutaj się sprawdzi idealnie jako android ze swoją „mimiką" Jestem dobrej myśli, liczę na dobrą muzykę i „widoki". 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Za kamerą stanął Denis Villeneuve, Faktycznie, nie zauważyłem wcześniej. Niech będzie, że notowania lekko w górę. Tutaj się sprawdzi idealnie jako android ze swoją „mimiką" Aktor jednej "twarzy". Patrzę na zwiastun i widzę gościa z Drive. Ale poczekamy i łobaczymy. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Patrząc z perspektywy najnowszej odsłony Obcego może to nawet i lepiej, że reżyserką zajął się ktoś inny a nie sam wybitny (kiedyś) Ridley. Cytuj Link to post Share on other sites
doman18 198 Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Absolutnie lepiej. Scott już po Robin Hoodzie zaczął kręcić filmy na poziomie "aby do emerytury" a nie w przypływie jakichś większych ambicji. Ot, póki producenci chcą dawać mu kasę, to jedzie na własnym nazwisku. Ja jakoś nie jestem fanem oryginału - owszem bdb film ale nie jest dla mnie czymś niezwykłym. Dlatego na nowego czekam z ciekawością bo nie mam jakichś wygórowanych wymagań. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Get Out Bardzo przyzwoity thriller/mystery, bo horror to to jednak nie jest. Wpływy Stepford Wives widoczne aż do przesady, ale ciężko to nazwać wadą. Włączyłem wczoraj do spania, obejrzałem do końca bez przerwy na siku - ostatnimi czasy jest to z mojej strony największa rekomendacja. polecam Dzięki za cynk! Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Dla fanów klimatu WWII polecam szczerze "Hacksaw Ridge / Przełęcz ocalonych" Naprawdę dobre kino wojenne. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
DeXtrous 716 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Bardzo dobry thriller Potwierdzam. Chcę więcej! Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Nowy Król Artur - bez szału, ale ogólnie na plus, w odróżnieniu do... nowej Mumii - głupowata bardziej niż pierwowzór. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Going in Style Najlepsza komedia jaką widziałem w tym roku. Emeryci w akcji. Arkin, Caine, Freeman razem na dużym ekranie plus do tego zakręcony wątek kryminalny i czego chcieć więcej. Mocne 8/10! Cytuj Link to post Share on other sites
zlamek 225 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 @Szarik, właśnie skończyłem oglądać. To naprawdę dobra komedia. Uwielbiam wszystkie filmy z Morganem . Co do Mumii to wolę tą starą wersję z Brendanem Fraserem Wysłane z mojego C106 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Spider-Man Homecoming Cóż mogę dodać film bardzo fajny, dużo elementów humorystycznych niestety miał słabe punkty które nie przyćmiły filmu, irytowały mnie pewne momenty (sami się domyślicie jakie gdy je zobaczycie). Efekty na prawie najwyższym poziomie, też była scena w której graficy się nie popisali. Co do fabuły, pominięto historię o wujku która to była wałkowana przez poprzednie filmy (bardzo dużo na +), mnóstwo nawiązań do całej jakby serii Marvella, jest dużo smaczków dla osób które znają każdy jeden film ich produkcji. Co do napisów końcowych jest tylko jedna scenka, druga jest jako taki hmm "Trolling" ze strony twórców Gorąco zachęcam do obejrzenia 7,5/10, krótka recenzja bo jest to film na powiedzmy jeden/dwa razy a nie chcę nikomu niszczyć seansu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts