Skocz do zawartości

Czym sie rozbijasz?

Recommended Posts

kubbak, kasa szejków z ropy, kilku inż/mgr/dr szaleńców, opracowywany od 2006r. Nie ma rzeczy nie możliwych, tylko czasem brakuje kasy, czasu i właśnie tych szaleńców. Tutaj myślę, że nie było tego problemu.

Kurde, przeczytałem do zamiast od, sorka.

Od 1k KM zaczyna gwałtownie rosnąć boost preasure.

O ile faktycznie jest prawdziwy, to ciekawi mnie tylko jak wygląda wir w baku na pełnej k.

Edytowane przez MasterBarti

Nie bronie Cie wierzyć w cuda. Mercedes zainwestował około 0.5mld $ w rozwój jednostki do F1 i zrobił z 1.6L pojemności z ERSem ~800KM. Silnik, który po 5 weekendach GP nadaje się na złom. Wierzysz, że 'szejkom' z Dubaju i - jak to określiłeś - kilku inż/mgr/dr/szaleńców udało się zrobić niewiele niższą moc z 1L na samym paliwie?

Wiem, że nie ma rzeczy niemożliwych ale obecna technologia + materiały IMHO nie pozwalają na takie cuda w aucie jakby to nie brać 'drogowym'.

Różnica między etanolem a PB nie jest aż taka duża. Patrząc po Koenigseggu między PB95 a etanolem E85 masz +/- 25% wzrostu (CCXR ~810KM -> 1015KM i Agera R ~940KM -> 1140KM). Tu między PB92/93 a E100 (nigdzie na filmiku nie potwierdził wartości, zresztą nie było nic mówione o etanolu) jest wzrost 66%. Może jestem sceptykiem ale w cuda nie wierzę.

• Popieram 1

no to masz mniejsze ryzyko... 3 dni temu ktoś mi przyrżnął w zderzak z tyłu, a dziś bok porysowany... Swego czasu do starego auta ktoś mi cały czas patyki wpychał w zamek, no ale wtedy mi to zwisało bo nie zależało mi na aucie. Słyszałem, że krakusi lubią się na blachach spoza Krakowa wyżywać. Strasznie mnie przybiło to dzisiejsze, aż miałem ochotę komuś po prostu wyje....  :cenzura:  I jak trzeba to zero monitoringu, ale ja jakbym nie daj Bóg coś komuś zrobił to by się pierdyliard kamer znalazł. Chyba komuś zostawię ładny transparent, żeby się po prostu pier... i zacznę tu starym autem przyjeżdżać albo coś, bo to miasto już całkowicie mnie zaczyna odpychać.

Jeszcze alarmują i proszą kierowców, żeby nie jeździć i przesiadać się na komunikację i proszę - dziś autobus pod Bonarką spóźnił się ponad 40 minut, a centrala MPK rozkładała ręce. Skandal. Już pomijając fakt, że ruch komunikacji produkuje stosunkowo niewiele, bo 18% zapylenia, z czego pewnie 1/5 odchodzi jeszcze na komunikację miejską... Chociaż to nie o tym temat. Nie mam już sił czasami na ludzi :C 

Edytowane przez MoonWalk

Moon w Wrocławiu robi się to samo jak nie masz DW to nawet apelują żeby nie zostawiać aut na ich parkingach bo miejsca nie mają debilizm i tyle przyjezdni mają latać

No ale przecież ni każdy mieszkający w danym mieście musi mieć wrocławską rejestrację, litości  :/

Ehhh, ludzie to jednak jeszcze małpki w sporej części...