xReon 3 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Cooling.pl nie polecam, kiedyś miałem ich za fachowców dziś śmieją mi się w twarz. Zamówiłem 2 identyczne produkty z czego oba pracowały inaczej, odesłałem na serwis i usłyszałem, że jest sprawny. Jestem idiotą? Skoro mam 2 identyczne modele co działają inaczej to cośjest nie tak.. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Też miałem z nimi nieprzyjemność. Ich Noiseblockery wyraźnie buczały w jednej pozycji (nie pamiętam, czy wdmuchującej, czy wydmuchującej), na co mi powiedzieli, że skoro tylko w jednej pozycji buczą, to są sprawne... k^%^@, trzeba było powołać się na niezgodność towaru i mieć ich w du**e. Cytuj Link to post Share on other sites
xReon 3 Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jak by to było coś wartościowego nie odpuścił bym, to tylko wentylator (magma). Boli mnie to, że robią z człowieka idiotę. Kupiłem 2, identyczne, a pracują inaczej i nie chodzi tutaj o "głośną prace wynikającą z przepływu powietrza" phi.. technicy. Cooling.pl produkty może mają tanie i ciekawą ofertę ale serwis leży, to samo zgodność produktów. Normalna sprzedasz detaliczna, działa-nie działa, sprzedane. Cytuj Link to post Share on other sites
daniel93 192 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 NET-S Zmieniają ceny jak skarpetki !!! Zauważyłem monitor ASUS PA238Q i zaglądam czasem na niego tak co dwa dni raz cena 1350 zł raz 1100 zł i znowu 1400 zł a dzisiaj 1028, Normalnie śmiech Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Zmieniają ceny, bo nie mają połowy sprzętu, który sprzedają. Cytuj Link to post Share on other sites
Pestfunkey 14 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 morele.net - zamówienie ram'u poszło w poniedziałek , w środę już odbierałem. WSZYSTKO OK Cytuj Link to post Share on other sites
diorocker 0 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 inbook.pl - cztynik do ebooków, zamówienie zrealizowane w przeciągu 4 dni. Wszystko w jak najlepszym porzadku Cytuj Link to post Share on other sites
Mamoru 0 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 www.agito.pl czarno na białym, wiem co jest grane z zamówieniem gdy przesyłka dojdzie dopiszę więcej pozdrawiam PS. to moje 8 zamówienie w tym sklepie http://img269.imageshack.us/img269/7388/agitoq.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Jurij 169 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Nie wiem jak reszta, ale cena kabla hdmi powala Cytuj Link to post Share on other sites
Yuman 12 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 morele.net - Kupiłem zestaw za 5,5k, odbiór osobisty w Krakowie. Profesjonalna obsługa, jestem bardzo zadowolony. Polecam. Agito.pl - Wziąłem tam monitor Della. Szybka dostawa, sprzęt bez zarzutów, ale to już nie kwestia sklepu. Na + Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ja nie długo będę stawał do walki o wymianę (naprawę) myszki Gigabyte m8000x. Powłoka się wytarła. Ale co ciekawe nie na klawiszach gdzie ciągle się paluchem naciska, tylko pod dłonią. Ciekawe co powiedzą na to. Cytuj Link to post Share on other sites
MatysB 37 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) saturion.pl Odradzam ze względu na brak kultury zespołu. Brak odpowiedzi na pytanie i późniejsze podniesienie ceny produktu o ...461 zł. Edytowane 12 Marca 2012 przez MatysB Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 allegro - Ja często korzystam z Allegro,kupuję tam i jakoś jeszcze jak do tej pory wszystko gra.Pozdro. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 @markietanka Ja od lat kupuję na bazarze i mnie nigdy nie oszukali. Allegro jest serwisem, przez który kupujesz, nie sklepem. Cytuj Link to post Share on other sites
blacnik 5 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Angela.pl - Wszystko sprawnie dość szybko. Oploty, przedłużki, chłodziwa, itp Cytuj Link to post Share on other sites
robinek09 1583 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ProLine.PL sklep jak sklep jak ma się zamiar u nich coś kupić to są mili i pomocni ale jak przychodzi do realizacji gwarancji to starają się z klienta zrobić głupa. Wysłałem do nich serwisu chłodzenie na cpu zalmana bo odkryłem w nim wadę fabryczną, po kilku dniach wróciło do mnie z dopiskiem "opis naprawy: urządzenie sprawne temperatury w normie max 40 do 50". Po dokładnym obejrzeniu widać ze stopa radiatora została rozkręcona i heatpipy były doginane ręcznie. Oczywiście takie załatwienie sprawy mnie nie zadowoliło więc napisałem e-maila do zalmana z opisem problemu i fotkami dziś dostałem odpowiedź. Teraz nie wiem czy odsyłać na serwis ponownie z kopią e-maila od Zalmana czy załatwić to bezpośrednio z producentem Reklamowałem uszkodzony zasilacz,co prawda procedura trwała 5 dni (zależy czy to plus czy minus)ale generalnie bez problemów Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 kupował ktoś w www.4max.pl ? ostatnio mieli najtańszą ofertę na rynku podzespołów: Core i5-2500k + ASRock P67 PRO3 + KHX_2x2GB_1600 + Zalman STG2 Cytuj Link to post Share on other sites
matt105 56 Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) techplanet.pl Polecam najlepszy sklep aby kupić coś na firmę brak problemu cały zestaw odebrałem po jednym dniu z wszystkimi pudełeczkami orginalnymi jeszcze zapakowanymi w ochronne zwykłe kartony przesyłka kurierem. esc.pl - częste problemy z dostawą produktu itp. nie informują kiedy czegoś nie ma na składzie i oczywiście nie odbierają telefonów itp. lecz czasem też źle nie jest popularne procki i płyty są do odebrania po tyg ogółem prawie neutralny. ddr2.pl - tak jak wyżej + dużo dłuższe czekanie na niektóre przedmioty do 1 mieś. Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez matt105 Cytuj Link to post Share on other sites
C r 0 w 76 Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Arest.pl - Ich strona wydaje się trochę nieogarnięta, ale wysyłka bardzo szybka. Darmowe powiadomienia o statusie naszego zamówienia na Telefon . Porządnie pakują i nie tak znowu drogo za wysyłkę. Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Może nie całkiem sprzętowo, ale jednak. sklep.gram.pl - Zdziwiłem się szybkością wysyłki. Grę zamówiłem w czwartek około 17, a w piątek przed 16 już była u mnie. Myślałem, że zagram dopiero w poniedziałek, a tu bardzo miła niespodzianka. Wszystko na plus. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Gram.pl rządzi, tak samo miałem z Wieśkiem 2 kolekcjonerką. Rano wysłali na południe gra była u mnie Cytuj Link to post Share on other sites
Akselpl 8 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Witam czy mozecie polecic jakiegos dystrybutora z fajnymi cenami dla firm komputerowych? Myslalem o proline gdyz detalicznie maja dosc niskie ceny jednakze poki co jeszcze sie nie orientowalem co do cen hurtowych. pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Radze uwazac na iComp.pl i ich aukcje allegro, np: (user Juhas na allegro) http://allegro.pl/gigabyte-geforce-gtx-460-fermi-oc-1gb-ddr5-dx11-i2335390852.html Zamowilem wczesniej i przyslali wersje V2, zwrocilem ja. Obiecali wysylke wlasciwej karty. Dzis jednak dostaje maila ze takich kart nie maja i zwroca mi kase (to co jest na aukcji wyzej niby?) Dwa tygodnie w plecy, nie polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) @markietankaJa od lat kupuję na bazarze i mnie nigdy nie oszukali. Allegro jest serwisem, przez który kupujesz, nie sklepem. Sorki,pewno,że masz rację,po prostu zagalopowałam się.Pozdro. Edytowane 21 Czerwca 2012 przez markietanka Cytuj Link to post Share on other sites
Osking 7 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) A ja morele.net nie polecam, przynajmniej ludziom ktorzy chcieliby za granice miec dostawe. Zakupilem u nich komputer za prawie 5000 zl. Wysylka i wszystko elegancko - komputer po tygodniu doszedl, ale niestety uszkodzony. Proby naprawy, podlaczania, przelaczania itp. nic nie pomogly no to zostal odeslany. Po 2 - 2.5 tyg. zostal spowrotem przyslany, rzekomo naprawiony, niestety znowu rozwalony. Teraz zostal odeslany z prosba o zwrot pieniedzy i nastepny tydzien w plecy. Teraz czekam juz tydzien na zwrot pieniedzy, a nie zostaly nawet jeszcze one wyslane a komputer jest juz u nich od paru dni roboczych. Jezeli chodzi o reklamacje oraz obluge klienta wszystko jest na bardzo wysokim poziomie. Zwrot pieniedzy, nie wiem czym jest spowodowane to opoznienie , ale nie najlepiej to wyglada , a o panach z serwisu nic dobrego niestety powiedziec nie moge! Rozumiem, ze moze sie cos zdarzyc, ale zeby 2 razy uszkodzony komputer dostac to chyba musi byc cos nie tak. Wiezyc mi sie nie chce ze komputer mogl zostac uszkodzony podczas transportu, poniewaz byl on bardzo solidnie spakowany, a wszystkie elementy w srodku byly przymocowane i nic nie latalo luzem, rowniez kable zasilajace. Takze jezeli nie posiadacie gdzies blisko placowki w swoim albo sasiednim miescie radze sie porzadnie zastanowic. Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Osking Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts