Phoenix.modd 66 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Morele.net - wszystko ok agito.pl - szybka wysyłka, dobry kontakt (miła obsługa) , bezproblemowe zwroty. Duży pozytyw Saturion.pl - rewelacja: natychmiastowa wysyłka , paczka dobrze zabezpieczona + Sleeveking.pl - zamówienie w toku ale kontaktu brak... przesyłka miała być wysłana najpóźniej 3 dni temu jednak jej status to wciąż : przyjęte do realizacji Przylaczam sie do twojej opini , Saturion i agito no co tu ukrywac szybka i bezproblemowa wysylka nigdy na nic nie czekalem tak jak w x-com natomiast morele mnie zawiodlo czekalem 2 dni dluzej niby nic ale mieszali sie w wypowiedziach i poziom obslugi a raczej ich wiedzy tez nie jest porywajacy. Natomiast sleveking omijam szerokim lukiem ale to moze tylko mi sie przydazylo czekac 2 tygodnie i dowiedziec sie ze nie ma sprzetu na stanie Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) Morele.net - zakupiłem sporo gratów, począwszy od aparatu fotograficznego na większości podzespołów do kompa kończąc, w sumie już kilkanaście zamówień, wszystkie realizowane w ciągu 2-3 dni roboczych. Żadnych uwag. Darmacz.pl - zamawiane było sporo przedłużek, kilka rzeczy do LC (niektóre miały na stronie internetowej status niedostępnych i zamawiane były na życzenie) oraz kabel do zasilacza "custom" robiony pod wymiar z moimi wtyczkami, wszystkie zamówienia realizowane terminowo, bardzo dobry kontakt - sprzedawca uwzględniał na bieżąco wszystkie moje wymysły. Agito.pl - tu kupiłem kości ram i płytę główną. Bardzo szybka realizacja zamówienia, w ciągu zaledwie 1 dnia roboczego ORTOGRAFIA! sv Edytowane 5 Maja 2013 przez sid vicious Cytuj Link to post Share on other sites
Solutions7 0 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 sleeveking - nie polecam. Dostałem przesyłkę która jest niekompletna i niezgodna z tym co zamawiałem. Kontakt zerowy. Będę walczył dalej bo 100zł na chodniku nie leży. Udało się skontaktować z sprzedawcą. Niestety zamówionego towaru już nie było na stanie. Wymieniłem na inną potrzebną mi część, na całe szczęście bez dodatkowych kosztów przesyłki. Po tych wszystkich problemach: Nie Polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Saturion - chyba najlepszy sklep, w jakim przyszło mi robić zakupy. Ceny często najniższe, bardzo szybka realizacja, w przypadku zwrotu lub gwarancji również bardzo szybko wszystko przeprowadzoneNET-S - ceny również konkurencyjne, nie było problemów nigdyAgito - o ile sam zakup przebiega bezproblemowo, to zwrot towaru jest po prostu koszmarem i trwał miesiąc czasu, gdzie musiałem co kilka dni dzwonić (kontakt telefoniczny również leży i kwiczy) i dopraszać się o swoje pieniądze, bo firma ma burdel w księgowości Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 aac.com.pl - kupowałem już kilka razy (po raz pierwszy przez allegro, potem już bezpośrednio). Bardzo dobry kontakt, świetne załatwianie reklamacji, brak problemów przy zwrotach. A reklamowałem nie działający wentylator do chłodzenia Accelero L2 Plus - dostałem nowy. Zwracałem kabelek do wentylatora, szybko dostałem zwrot pieniędzy. Ostatnio zamówiłem u nich słuchawki Arctic Sound, których sprzedażą się nie zajmują i specjalnie dla mnie je ściągnęli w cenie takiej jak u innych. Tak więc polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Angela.pl - moje pierwsze zakupy w Angeli były bardzo owocne, ogromny plus za czas realizacji zamówienia (zaledwie 12 godz.), bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście do Klienta - gorąco polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Angela.pl - Również mogę polecić. Bardzo dobry kontakt, zarówno mailowy jak i telefoniczny. Towar zamówiony o 9 rano miałem w południe następnego dnia. Saturion - Siódme zamówienie i jak zwykle bardzo szybka wysyłka. Do tej pory zero problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Saturion.pl -Bardzo szybka przesyłka.Wszystko jak najbardziej O.K. Cytuj Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Zdziwiła mnie obsługa 3kropki.pl odebrała młoda dziewczyna hmm mówie oho to sobie pogadałem . A tu szok nie dość że wiedziała o czym mówie to jeszcze powiedziała że dowie się dokładnie kiedy będzie dostawa i jakigo terminu dostawy moge się dowiedzieć. Nie czekałem długo bo napisała zaraz mail wytłumaczyła co i jak odpowiedziała na każde moje pytanie techniczne bez jąkania się jak panowie z morele.net. Polecam ten sklep i jeszcze niskie ceny co do niektórych komponentów np chłodnic do lc Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Impel podzespoły elektroniczne - nie kupować u nich żadnych części na odległość.Nie wysyłają orginalne podzespoły tylko podróby.Jak chcesz ryzykować to wrazie reklamacji przekonasz się na własnej skórze z kim masz doczynienia. Cytuj Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Polecam Kurtmedia.pl ..naprawde niskie ceny dziś otworzyłem paczki od nich zero uszkodzeń i wszystko na czas...popatrzcie na ceny Cytuj Link to post Share on other sites
Makswir 0 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 mam pytanie czy kupował ktoś kiedyś w tym sklepie http://elektrosam.pl/p/173/10040/gigabyte-geforce-gtx-560ti-1024mb-ddr5-256bit-dvi-hdmi-pci-e-822-4000-ultra-durable--nvidia-geforce-karty-graficzne-podzespoly-komputerowe-komputery.html chciałbym się dowiedzieć o opinie Absolutnie NIE polecam tego sklepu! Czekam na realizację zamówienia już 11 dni, a sklep otrzymał płatność 9 dni temu. Otrzymałem automatycznego maila z deklaracją terminu dostawy. Termin nie został dotrzymany. W rozmowie telefonicznej pracownik sklepu poinformował mnie, że towar jest dopiero szykowany do wysyłki i zaraz prześle mi maila z numerem listu przewozowego. Na ten numer czekam już trzeci dzień. Pracownik nie czuł potrzeby przeproszenia za sytuację, ograniczył się tylko do słów "no niestety". Pierwszy raz spotkałem się z tak nieprofesjonalnym sklepem internetowym. Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Cooling.pl - duży plus za profesjonalne podejście do Klienta, zamówienie bloków GPU przeciągało się strasznie w czasie, ale po kontakcie z producentem okazało się, że to wina EK, a nie sklepu. Pełna profeska, żadnych problemów. POLECAM Kolejny plus dla Darmacza - szybka realizacja zamówienia, kontakt wzorowy (wymienialiśmy e-maile grubo po północy, aż głupio tak człowieka męczyć). POLECAM Cytuj Link to post Share on other sites
The_Wert 0 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Co sądzicie o X-Kom.pl ? Mam zamiar kupić tam laptopa, ale nie wiem czy to dobry sklep i czy opłaca się ryzykować. Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ryzykować? Coś Ty. Sprawdzony sklep, mają dobrą ofertę i sprzęt przychodzi szybko jak jest na stanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Kapucynek 167 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ryzykować w X-Kom?!?! Stary to jeden z najlepszych sklepów. Wiem bo mój kolega tam pracuje i czasami bawię się u niego sprzętem Obsługa BDB, kontakt telefoniczny OK, zatrudniają z reguły tylko młodych i ogarniętych pracowników (20-40 lat). Pare rzeczy tam kupowalem, raz reklamowalem i jeszcze w dniu gdy im zanioslem dostalem nowy sprzet z przeprosinami... sami sie zajeli gwarancja we wlasnym zakresie. Obecnie od 2 lat nic tam nie bralem, ale raczej nic sie nie zmienilo ) Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 bikeatelier.pl - Wysyłka następnego dnia, świetny kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Saturion.pl - rewelacja, sklep godny polecenia, zamówienie złożone w czwartek 06.06.2013 (jeden z produktów z koszyka był na zamówienie - czas realizacji 1-3 dni roboczych), a dziś tj. (poniedziałek) 10.06.2013 kurier zadzwonił do drzwi z przesyłką. Absolutnie żadnych uwag. SleeveKing - na plus zasługuje podejście do Klienta, sklep kilka dni spóźniał się z realizacją mojego zamówienia (oplatanie paru przewodów), pomimo faktu, iż byliśmy umówieni na odbiór osobisty, zaproponowano mi wysyłkę na koszt sprzedawcy i dodatkowo nie chciano ŻADNEJ zapłaty w ramach rekompensaty za kilkudniowe czakanie. Kontakt poprawny. Cytuj Link to post Share on other sites
86Makler86 55 Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Saturion.pl - co tu dużo mówić robiłem u nich zakupiy wielokrotnie i zawsze 0 problemów. Zdecydowanie polecam! Cytuj Link to post Share on other sites
Blue PiK 116 Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Piszecie że wszystko ok, tak do puki nie macie zwrotów (10 dni) lub RMA. Karen.pl. Wciskali mi kartę ASUS GTX 670 DC II TOP jako nową. Po moim mailu że to nie jest nówka, zaproponowali w ramach rekompensaty dwie gry i upust 100zł, było to dla mnie nie do przyjęcia. Zwrot 10 dni poszło gładko. elektronicznyswiat.pl Tu wszystko ok zakup jak i zwrot (10 dni) oraty.pl Ten facet (właściciel, cwaniak) rozśmieszył mnie do łez. Przysłali mi trupa i7 3770K. Czekałem 1-mc, ma opinie serwisu, następnie nie uznał wysłaną mailem fakturę korekcyjną, wysłałem listem, trwało to następny miech , bo żekomo zapomniał o mnie. A na koniec zakomunikował że firma ma problemy finansowe i przesyłał mi zwrot kasy w trzech ratach. Ręce i majtki opadają. Kupowałem kilka podzespołów w tym sklepie i nie było problemu, sprzęt był ma drugi dzień. Dlatego nie wieżę żadnym zapewnieniom jak ktoś ocenia sklep po szybkiej realizacji zamówienia. KDO.pl Czerwono-zielono. Owszem szybko i tanio. Gwarancja już gorzej, zero odpowiedzi mailowych, kontakt tel. 3/10. Czekałem dwa miechy na wymianę padniętego Vectora 128GB i musiałem się wręcz dopominać o swoje. DDR2.pl Znam gościa osobiście. Po procka na gwarancje przyjechał osobiście. Łódź-Łódź. Tak ma może długie terminy na niektóre produkty i trzeba wpłacić najpierw na jego konto, ale załatwi wszystko. On załatwił mi RAM-y TeamGroup Xtreem-LV-2600, 4x4GB nieosiągalne wówczas w Polsce. Morele.net 10/10 za szybkość, zwrot, gwarancję. Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Angela.pl - polecam. Wysyłka błyskawiczna (dosłownie), bo trwało to tylko 45 min. od złożenia zamówienia do informacji o wysyłce wraz z podaniem nr listu przewozowego . Ponadto wysłali na podstawie bankowego potwierdzenia przelewu przesłanego do nich mailem oraz wysłali do paczkomatu, mimo, że w cenniku dostaw, paczkomatów nie mają. Cytuj Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 darmacz.pl - wzorowość w każdym aspekcie zamówienia, bardzo dobry kontakt. Rzeczy "custom" zamawiane przeze mnie zostały wykonane z najwyższą starannością. Szybka wysyłka. cooling.pl - produkt zgodny z zamówieniem, błyskawiczna wysyłka + dodatkowa ranga "Srebrny" dzięki czemu mogę zamawiam produkty z rabatem morele.net - panowie ze sklepu są bardzo niemili, ceny w tym sklepie są tak zmienne jak za kolumbijską trawę. Naprawa warunkowa została napisana bardzo niewyraźnie, niechlujnie z błędami ortograficznymi. Jedynie co mogę powiedzieć to że przesyłki docierają Cytuj Link to post Share on other sites
znawcait 0 Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Techplanet.pl - jestem bardzo zadowolony, kupiłem od nich ostatnio trochę sprzętu i wszystko przyszło elegancko zapakowane, dostałem jakieś gratisy, miła obsługa - 0 problemów ! morele.net - długi czas oczekiwania na przesyłkę, niemiła obsługa, sklep wygląda jak hipermarket (raczej ponownie bym u nich nie kupował). Cytuj Link to post Share on other sites
kamyk155 395 Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 kurtmedia.pl - prawdziwy dramat - produkty mają, ale nie mają - kasy nie oddadzą, bo sobie jeszcze trochę potrzymają gral.pl - mój pobliski sklep - jak na razie wszystko zawsze na następny dzień-dwa bez problemów, można pytać o produkty, których nawet nie mają w ofercie angela.pl - bardzo dobry sklep - czasami problemy z dostępnością, ale jest kontakt, w ramach przeprosin za opóźnienia dają % zniżki na kolejne zakupy, przy większych kwotach zakupów także dają % zniżki - osobiście mam już 8% zniżki na wszelkie kolejne zakupy ddr2.pl - kupowałem tam już sporo produktów - płyta, procek, 2x ram - czasami trzeba niestety poczekać na towar bo jedzie z zagranicy, ale nie miałem tam nigdy problemów Cytuj Link to post Share on other sites
immunitycheater 4 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Osobiście polecam proline.pl, dwa lata temu składałem PC, odbierałem osobiście w Katowicach, wszystko idealnie. Mam pytanko, jaki zaufany sklep polecacie do zakupów na raty? Kumpel chciał złożyć PC i sam sobie poskładać lecz jak przeczytaliśmy razem opinie na temat sklepu morele (a taki właśnie miał zamiar) po prostu opadła mu szczena. Co polecacie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts