Stawskiszef 1174 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Agito.pl - Do tej pory zamawiałem tam wszystko i nigdy nie miałem problemów.Wszystko idzie bardzo szybko ,ceny są spoko,do tego miła obsługa. Procpu.pl - Nie polecam ,kupowałem tam słuchawki po upływie roku przestały działać ,a sklep nie przyjął gwarancji. Yooki.pl - Kupowałem tam dosyć dawno obudowę i wszystko OK.Szybka przesyłka Hard-pc.pl - Sprawa tutaj wygląda dziwnie co prawda kupowałem tam klawiaturę jakiś czas temu.Niedawno odmówiła posłuszeństwa wysłałem na gwarancję i do teraz nie mam odpowiedzi ani nic.Mieszane uczucia ,zobaczę co da się z tą sprawą zrobić i ewentualnie zmienię opinię ,ale na razie nie polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) konsoleigry.pl - Towar zamówiony po południu dotarł w następny dzień ,kontakt telefoniczny ze sklepem bardzo dobry. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez viscaelbarca Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Esc.pl - szybka wysyłka. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Techplanet.pl - szybka wysyłka, dobrze zapakowane. Cooling.pl - po tym, jak padł mi Swiftech H220, nie robili absolutnie żadnych problemów ze zwrotem kasy, wzorowy kontakt mailowy, błyskawiczna wpłata na konto. Dział Reklamacji mają na medal. Aliensgroup.pl - dobrze zapakowane, szybka i tania wysyłka (kurier za pobraniem - 15zł) Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Topmarket.pl - Drugie zamówienie i ponownie zero problemów. Telefoniczne potwierdzenie, telefoniczna informacja, kiedy towar zostanie wysłany - pełen profesjonalizm. Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Proline.pl - Błyskawiczna realizacja zamówienia, świetny kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Aliensgroup.pl - ponownie zero problemów i szybka wysyłka. Topmarket.pl - trzecie zamówienie, znowu wszystko jak należy. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) morele.net --- kupiłem ale z reklamacją już jaja nie z tej ziemi Przyjecli towar do weryfikacji po czym zupełny brak odzewu. W końcu po ponad 2 tyg braku reakcji jak im uroczyście napisałem, że powołuje się na ustawowe prawo automatycznego uznania reklamacji w związku z minięciem 2tygodniowego okresu regulowanego ustawowo, w końcu się odezwali i miesiąc czasu bawili się ze mną papierkami. Wyślij Pan to, podpisz to i nam przeslij. Potem 2 tyg czekania i kolejny papierek... do podpisania.... Minęły już prawie 2 miesiące i dopiero dziś ( wczoraj) dostałem email, że kasa będzie w ciągu 5 dni.... Masakra. Nie dość, że sprzedali padło to jeszcze sobie kredyty kupieckie kosztem klienta urządzają.... Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
Ropasiak 96 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 kurtmedia.pl - Towar okej, dobrze zapakowany... jedynie czas realizacji w już naprawdę granicach normy. Honor uratowała Poczta Polska która dostarczyła głośniki w 22 godziny Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 apress.com.pl Dwa razy tam zamawiałem, co prawda poprzez Allegro, ale dwa razy zadowolenie i zero problemów. Towar zabezpieczony i szybko wysłany. Cytuj Link to post Share on other sites
DatOne 8 Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 x-kom.pl Zamówiłem złożony zestaw i jestem zadowolony. Kable bardzo ładnie ułożone w obudowie, ekspresowa wysyłka. Cytuj Link to post Share on other sites
Bocelot 0 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Morele.net - no i kolejny kamyczek do ich ogródka: Kupowałem u nich przez 5 lat (myślę że ok. 40.000.- poszło), ale ostatnio problem z reklamacją i do tego chamska obsługa. Zdarza się. Dałem szansę - zamówiłem pilnie potrzebny sprzęt, po tygodniu czekania, na dzień przed terminem odbioru - info że nie ma, i może będzie za 6 dni. Więc stracili klienta i skasowałem 2 zamówienia na ok 3000.- Podsumowując - ostatnio bardzo sie psuje Net-s: Jedno zamówienie jakis czas temu było OK, dziś poszło drugie - zobaczymy Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 gohobby-sklep.pl dystryktzero.pl cdsklep.pl W każdym z tych sklepów kupowałem w ostatnim czasie po raz pierwszy i wszędzie spotkałem się z w pełni profesjonalnym podejściem. Wzorowy kontakt, telefoniczne potwierdzenie, szybka wysyłka. Cytuj Link to post Share on other sites
Ropasiak 96 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 (edytowane) Agito.pl - kolejna reklamacja sprawnie załatwiona. Paczka wysłana od razu po przywiezieniu do magazynu do serwisu zewnętrznego i od razu po przywiezieniu od producenta leci właśnie do mnie. Całość trwała 2,5 tygodnia w tym w Agito była łącznie, aż jeden dzień. Edytowane 22 Listopada 2014 przez Ropasiak Cytuj Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 (edytowane) Karen.pl-szybka wysyłka i kontakt, kupowane na allegro. cooling.pl-również doskonały kontakt, przesyłeczka kurierem na drugi dzień była u mnie morele.net-dość wolna dostawa, niby dostępne od ręki, ale niech tam, może być. Przynajmniej wiedziałem co i jak(dobry kontakt z kupującym) Proline.pl-najszybsza dostawa jaką kiedykolwiek widziałem, jeśli komuś zależy na czasie to serdecznie polecam A na koniec zasłużone ostatnie miejsce: esc.pl-Najgorszy serwis świata. Gorąco NIEpolecam. Uszkodzona płyta główna okazała się u panów działać, ale oczywiście dostałem mój egzemplarz, nie wymieniony czy chociaż naprawiony. A co okazało się przyczyną usterki? Zaśmiecony system! Mistrzowie roku. Aż zrobiłem formata bo nie mogłem uwierzyć. No i co? Nie działa dalej. Dałem sobie spokój, bo nie było ci się użerać o 2 stówki. Byłem zmuszony kupić nową płytę. Kontakt z serwisem średni, mailowo odpisuja tylko rano, GG zazwyczaj offline. Edytowane 22 Listopada 2014 przez Whiskas Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Niestety ESC / ESC.pl ma najgorszy serwis w calej polsce Popiszcie o najgorszym serwisie ESC.pl tak zeby google to zaindeksowalo. Na zasadzie: "Slyszeliscie ze serwis esc.pl jest najgorszy"? "Ponoc esc.pl ma najgorszy serwis" Cytuj Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 (edytowane) http://biz.blox.pl/resource/EVILPLAN.JPG Edytowane 23 Listopada 2014 przez Whiskas 3 Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 PCprojekt - towar zamówiony przed południem, następnego dnia już na miejscu ( dosyć poważne zakupy, towar zapakowany i zabezpieczony perfekcyjnie), kontakt natychmiastowy i doradztwo też jak w najlepszym porządku. Polecam serdecznie. Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Angela.pl - Pan, który zajmował się moim zamówieniem wywindował obsługę klienta na niespotykany dotąd poziom, jeszcze nigdy nie miałem do czynienia z tak zaangażowanym pracownikiem sklepu....rewelacyjny kontakt błyskawiczna realizacja zamówienia, a na koniec zwrot paru zł na konto, bo podobno zapłaciłem za dużo P O L E C A M Morele.pl - plus za szybką realizację zamówienia, tym razem obyło się bez zgrzytów Cytuj Link to post Share on other sites
Ropasiak 96 Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Agito.pl - pomimo początkowym problemów z zamówieniem, uwinęli się w 3 dni, a kurier zawitał o 19. Więc cóż, mogę dam im tylko pozytywa Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 strefabiura.pl - szybka wysyłka, bardzo niskie ceny materiałów eksploatacyjnych do wszelkiej maści urządzeń biurowych. Toner do mojego Brother'a kosztował mnie niecałe 3 dychy. Zazwyczaj płaciłem ponad dwa razy tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 www.iphone24serwis.pl Odnalazłem w internetach, można też korzystać z ich usług wysyłkowo. Facet fachura, bezproblemowo skontaktowałem się w celu ustalenia dogodnego terminu, mailowo/telefonicznie odpowiada, fajfona naprawił w przeciągu półtorej godziny, nie ograbił mnie, nawet miło się pogadało, widać, że zna się na tym co robi. Jak ktoś ma coś do zrobienia z Jabłkami, mogę człowieka polecić. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 mixmedia.pl - ceny drobnego AGD trochę niższe niż w innych sklepach, a kurier za pobraniem kosztował mnie niecałe 10 zł - w stosunku do Agito oszczędziłem ponad 3 dychy, co w przypadku sprzętu za 120 zł jest sporą różnicą. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 x-kom.pl - duży plus, dysk zamówiony wczoraj po godzinie 14, dziś odebrany w paczkomacie. Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 ole ole! - błyskawiczna realizacja zamówienia, dodatkowo za darmo otrzymałem przedłużenie gwarancji o 5 lat oraz wniesienie i podłączenie nowej pralki. Gorąco polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts