Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Aż oczy zacząłem przecierać ze zdumienia, nie wiem jak to podsumować..

jestem takiego samego zdania nigdy nie kupilem zadnej uzywanej czesci komputerowej i nigdy nie kupie dodac warto ze 99,9% egzemplarzy to ekspleatowane do granic mozliwosci produkty jak przetaktowane do granic wyswietlania artefaktow graficzne trzymajace wysokie temperatury na granicy wylaczenia komputera rozbierane rozkrecane miliony razy i bog wie co jeszcze poprzedniny uzytkownicy z nimi robili w ekstremalnym wypadku kupilbmy cos uzywanego w granicy 50zl i ani zlotowki wiecej nie plakalbym jakby po 3-30dniach po prostu sie zepsulo a taki scenariusz bralbym w 100% pod uwage decydujac sie na uzywana elektronike
  • Popieram 3

Dziwne, ze nikt jeszcze nie wstawił 

Mam procesor piszę na nim intel   ale nie ma żadnych innych informacji na jego temat czy jest sposób aby sprawdzić co to dokładnie za procesor i jaki model bez połączenia  go do komputera?  tu jest zrzut https://postimg.org/image/3w1jq8ar5/

Dzięki udało się dziwny ten procesor dziwnie wygląda on wydaje mi się że my mamy w głowach takie procesory właśnie powkładane przez rząd .

Kiedy zobaczyłem jak on wygląda ten procesor dziwnie się poczułem coś w tym jest jego wygląd przypatrz się .

Ten procesor nie daje mi spać po nocach 

:rotfl:

• Popieram 2
  • 2 tygodnie później...

@@katystopej, ? 
CPU (6700K ) - 1550
MOBO (z170 ) - 555-666
RAM ( 2x8GB 3200MHz ) - 410
cooler ( BQ DRP3 ) - 350

spokojnie może sobie kupić i 32GB a zostanie mu jeszcze kasy na parę dobrych wentylatorów do obudowy. 

no chyba że ci chodziło o to, że grafikę zostawia starą ( ale cpu i jego chłodzenie, oraz ram też wpływają na wyniki, w małym stopniu, ale wpływają ), a grafikę zawsze można wymienić później ( to jest akurat bardzo proste ) 

i7 6700k 1500zł
GTX 1070 2000zł  
przydałby się jeszcze zasilacz, płyta, ram, buda i dysk, ale za darmo ich nie dostaniesz.

wygląda, że po po prostu nie przeczytałeś ze zrozumieniem 

Witam. Dzisiaj doszedł do mnie zamówiony pc. Wszystko śmiga, jestem bardzo zadowolony. Jednak z mojego HDD wydobywa się taki o to dźwięk (Delikatne stałe "poburkiwanie", jednak nie tak intensywne i głośne jak w 28 sekundzie filmiku) ów dźwięk słychać w rytmie migania diody odpowiedzialnej za dysk.

tym rytmem mnie dobił  :D ( dobrze że już leżałem ) Edytowane przez kokosnh
  • Popieram 4