worm 17837 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 550zł i to przy wiatrach umożliwiających żeglugę na liściu sałaty 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 wrzucam tą "mądrość" zanim zniknie. Adresatem był bodajże dodo Skorzystali by najbardziej jakby przedstawiciel ala "rentgen portfeli" opuścił forum nikt nie lubi gdy się ludziom w życiu szpera. Uważasz że pracujesz ciężej od innych, że jesteś tak bardzo zapracowanym człowiekiem a potem w dziale "Co ostatnio kupiliście" tylko widać twój ból du*y ? Czepiasz się ludzi o pirackie gry/programy/oprogramowanie a pewnikiem sam masz wszystko z neta zerżnięte, widzę że nie tylko mnie próbujesz wkurzyć, niestety nie uda ci się Mogę sobie kupić co mi się podoba, może być to nawet dmuchana lala, nie masz prawa się do tego wcinać. Dlaczego innym nie wypominasz jak Audi wstawiają na forum ? przecież z twoim zaangażowaniem w pracę pewnikiem już Jaguarem jeździsz. Idź irytuj ludzi gdzie indziej, nie chcą znów dostać bana przez twoją nędzną osóbkę Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Adresatem był bodajże dodo Ja myślę, że sajmon154. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Mój błąd... zapewne masz rację. Cytuj Link to post Share on other sites
sajmon154 537 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) Ja byłem adresatem [edit]Eh odszedłem na chwilę od pc. iDaft mnie uprzedził. Edytowane 21 Lipca 2014 przez sajmon154 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 dodo Mnie nie boli du*a, nigdy nie bolała i nigdy nie będzie. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Co wyście zrobili Cześkowi że dostał takiej furii? Nawet Mst tego nie osiągnął Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Mnie nie boli du*a, nigdy nie bolała i nigdy nie będzie. Major tez tak mowil, troche sie zmienilo wiesz Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 troche sie zmienilo są rzeczy które się nigdy nie zmienią. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
walker 3324 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Ludzie! Mutanci. mają możliwość sprawdzenia wielkości danego rozmiaru buta od ręki 5 Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Wakacyjnie :3 http://i.imgur.com/cWMxddF.jpg Aż tak zimno? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
MrDeMarcin 269 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Fajne skatpetki. Jaka specyfikacja? :E Cytuj Link to post Share on other sites
Quniz 22 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Mam takie same skarpetki Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 To przybijcie sobie high foot five. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Voidereles 1695 Napisano 23 Lipca 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 http://i.imgur.com/fkPhsiy.png 12 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty eVerest 1092 Napisano 23 Lipca 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Jak mam wybierać między lekką korekcją dźwięku EQ czy pokrętłem na wzmacniaczu, a obwieszaniem domu kocami, piankami, paletami, futrem, pułapkami na basy, jenoty i sarny; odsuwaniu kolumn do połowy pokoju, unikaniu rogów (w którym to przypadku pozostało by mi burzenie ścian), pola magnetycznego, żył wodnych, kupowania pozłacanych kabli oraz wieszania ich w próżni... wybór jest dość prost Equalizer nie jest dobry. On tylko każe grać wybrane częstotliwości ciszej/głośniej, a nie w magiczny sposób sprawia, że naprawdę grają, tak jak chcemy (pomijając to, że eq nie zmienisz separacji, powietrza, sceny, a także klarowności brzmienia). To tak, jakbyś wepchnął dla nastolatki papier pod majtki i bluzkę chcąc, żeby miała duże i krągłe piersi/pośladki. 13 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Nie wiem co zrobić z dziećmi, przeszkadzają mi w akustyce:( 8 Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Patrzę się w to jak Sid w pętko kaszanki, Lukson w paletę, Bigi w batmobil, Szkielet w paragon za grę i Dodo w cokolwiek czego nie potrzebuje... MASAKRA. http://www.zasilacze.fora.pl/najlepsze-tzw-biala-lista,4/biala-lista,14.html Beka... 8 Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) slyszalem ogulnie ze mozna zwiekszyc moc zasilacza jak sie dolutuje kabel drugi do pradu i sie dwa naraz podlaczy, czy to prawda? bo jak testowalem na mojim mierniku elektrycznym to pokazywalo przez chwile chyba 15 amper i potem sie bezpiecznik popsul, a tata wraca za 2 godziny z pracy no i ja nie iwem co teraz zrobic prosze szanownych forumowiczuw o pomoc wiesz co kolego, musisz zmierzyć napięcie na linii 12V, bo podłączając dwa kable wyjdzie ci 24V (np. takie jest w tirach w akumulatorach), i żebyś za dużych skoków tam nie miał oczywiście dobrze jakbyś wszystkie podzespoły w komputerze miał podwójnie np.: - dwa razy procesor xeon (xeony to takie serwerowe procesory co dobrze współpracują jak jest ich więcej) - dwie karty graficzne w CLI albo Xfire - dwa dyski twarde - itd. itp. bo zrozum, jak będziesz miał dwa kable to będzie 24v a taka jedna karta 12v potrzeubje http://www.zasilacze.fora.pl/inne-problemy,3/prosze-o-pomoc,74.html ta stronka, to dla jaj, tak? Edytowane 25 Lipca 2014 przez iDaft Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Musisz zainstalować specjalne sterowniki do obsługi takich zasilaczy. Nie każdy bezpiecznik ma takie sterowniki, dlatego musisz zwrócić uwagę, żeby zakupić odpowiedni sprzęt. U nas w ministerstwie stosuje się tego rodzaju nowoczesne zasilacze, ale ze względu na przetarg ciągle trwa procedura wymiany bezpieczników. Przez to ciągle pojawiają się błędy w dzienniku ustaw. Muszę dopilnować, żeby u każdego urzędnika znajdowały się odpowiednie sterowniki. Nie jest to proste i czasem muszę je sam napisać w asemblerze. Być może ty też będziesz musiał to zrobić. Mam nadzieję, że znasz asemblera. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty szambor5 4836 Napisano 25 Lipca 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Przypomniała mi się jedna anegdotka, która pasowałaby do tego forum: Po doswiadczeniu klopotów z komputerem, nieznany uzytkownik, zadzwonil do serwisu technicznego: Technik: Witam. W czym moge pomóc? Klient: Z zasilacza mojego komputera unosi sie dym... Technik: Wyglada na to, ze potrzebuje pan nowego zasilacza do komputera... Klient: Nie, wcale nie! To trzeba tylko zmienic cos w plikach startowych... Technik: Prosze pana, to co pan opisal, to zepsuty zasilacz. Musi go pan wymienic... Klient: W zadnym wypadku! Ktos mi powiedzial, ze to wystarczy tylko zmienic pliki startowe, zeby sie pozbyc tego problemu! Niech mi pan tylko poda wlasciwe komendy... Przez nastepnych 10 minut, pomimo wysilków technika w wyjasnieniu problemu i jego rozwiazania,klient uparcie twierdzil, ze to on ma racje. W koncu zirytowany technik powiedzial... Technik: Przepraszam. Zwykle nie mówimy o tym naszym klientom, ale jest taka nieudokumentowana komenda w DOS'ie, która zalatwia ten problem... Klient: Wiedzialem Technik: Prosze tylko dodac linie "LOAD BEZDYMU.COM" na koncu panskiego pliku CONFIG.SYS, i wszystko powinno zaczac dzialac. Prosze zadzwonic i powiedziec jak poszlo... Dziesiec minut pózniej, klient oddzwonil... Klient: Nie zadzialalo. Z zasilacza ciagle unosi sie dym... Technik: Której wersji DOS'a pan uzywa? Klient: MS-DOS 6.22... Technik: No, to tu lezy problem. Ta wersja DOS'a nie obsluguje komendy BEZDYMU. Musi sie pan skontaktowac z Microsoft'em i zapytac ich o late na system. Prosze zadzwonic i powiedziec jak panu poszlo... Po okolo godzinie, telefon znowu zadzwonil... Klient: Bede potrzebowal nowego zasilacza... Technik: Jak pan do tego doszedl? Klient: No wiec, zadzwonilem do Microsoft'u i powtórzylem ich technikowi to co pan mi powiedzial, a on zaczal mnie wypytywac o wytwórce zasilacza... Technik: I co panu powiedzial? Klient: Ze mój zasilacz nie jest kompatybilny z komenda BEZDYMU... 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Cytuj Link to post Share on other sites
Salog 800 Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ale będę was wspierał, nie będę golił pleców;) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty eVerest 1092 Napisano 27 Lipca 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Ultradźwięki wpływają stymulująco na wzrost kości (true story) więc może i masowanie basem daje efekty LazerJak można uzyskać status użytkownika+ ? R-KoniuOd teraz żeby zdobyć rangę "Usera +" należy:-pokonać na rękę BIGiego-przegadać Cocaina na shoutboxie-zdobyć więcej "fejmu" niż Sid-wyłapać więcej ortów niż Nowaj-zaspamować i przemknąć się niezauważonym przez Worma-kupić coś 10x taniej od ceny realnej i sprawić by Lukson pochwalił ten zakup-złożyć ładniejszy config niż Biafra-wygrać z Koniem karne w FIFIE POWODZENIA! Proszę o usunięcie osoby odbijającej się w okularach. Ja tam jestem miły, bo liczę na jakąś paletę ze "szrotem do palenia w piecu" na święta 16 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Bardzo średnio opłacalne 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts