szambor5 4836 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 jeszcze mam jedno pytanie poza tematem warto kupić żarówki led ? i jakiej firmy czy wszystkie są dobre? Z tematu o zestaw pc Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty sid vicious 16131 Napisano 30 Stycznia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Się odezwał ten co spermę do LC dolewa ... A ja się zastanawiałem kto mi upija... 19 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 A gdzie 3 post ..., żałosna jest ta wasza "solidarnosć" Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 forum.benchmark.pl/topic/2183-złote-myśli-forum/? p=1300744forum.benchmark.pl/topic/628-pochwal-się-co-masz-w-środku/? p=1300745Specjalnie zilustrowane abyś zobaczył, że mój post był napisany zanim pojawił się post 3. Nie chcesz sobie odpocząć od forum? Już kolejny raz zaczynasz podskakiwać i wprowadzać niesmaczną atmosferę. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Już kolejny raz zaczynasz podskakiwać No sory jak twój serdeczny kolega biafra próbuje na mnie naskakiwać, to dostaje odpowiedź, czy na prawdę jesteś tak ślepy że tego nie widzisz ?, czy jednak solidarność bierze górę ?, a może się nie spodziewałeś że ktoś z zewn. waszego kręgu jest wstanie bez większego wysiłku, dusić w zarodku wasze najazdy na mnie ... Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 a może się nie spodziewałeś że ktoś z zewn. waszego kręgu jest wstanie bez większego wysiłku, dusić w zarodku wasze najazdy na mnie ... Teraz to i ja się pogubiłem, a lingwistyka mi nie obca. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Czesiu, jak ja widzę to "jesteś tak ślepy że tego nie widzisz", "solidarność bierze górę" i "waszego kręgu" to mam ochotę kupić Ci bilet w jedną stronę na zieloną wyspę zwaną OVC. Ulewa mi się już od tych hasełek. Jakbyś się zachowywał jak człowiek a nie dopierdalał do wszystkiego w około, to nikt by na Ciebie nie naskakiwał reagował. Masz jakieś nerwowe dni, problemy personalne, nie ruchałeś, <wpisz własne>, ok, ale nie odbijaj tego sobie w miejscu gdzie inni przychodzą zrelaksować się po robocie/szkole i pogadać ze znajomymi na forum IT. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez sid vicious 9 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Teraz to i ja się pogubiłem Nawet Twój avatar pokazuje, że się pogubiłeś Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Post sida jest dla mnie jak oficjalne przyzwolenie na przeklinanie 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 nigdy nie ruchałeś Poprawiłem. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Pokonałem autokorektę (a byłem święcie przekonany że mnie wygwiazdkuje do porządku) Poprawiłem. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Czesiu- raz i wolno żebyś przyswoił. W tamtym temacie zwróciłem się do kolegi wypowiadającego się po Tobie bo w swoim poście wyjaśnił dlaczego diody tak wychodzą na zdjęciach jeśli skieruje się w nie obiektyw. Zwłaszcza w ciemności. To że umknęło to Tobie nawet mnie nie zdziwiło. Wolałeś jednak sprowadzić dyskusję do rynsztoka tekstami o spermie więc dostałeś po nosie. Twoja "riposta" na zasadzie "chyba Ty" rozbawiłaby nawet dziecko. To że ostatnimi czasy szukasz na forum zaczepki nie umknęło niczyjej uwadze i dlatego warto żebyś w końcu zrozumiał że pozwolono Ci tu wrócić na ściśle określonych zasadach. Zasadami tymi nie było "nie zakładaj multikont" tak jak to robiłeś wcześniej tylko- zachowuj się jak przystało na dorosłą osobę. Jeśli ogromna pojemność tego stwierdzenia Cię przerasta to jako kolejna osoba doradzam Ci spacer na świeżym powietrzu. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Zwłaszcza w ciemności. To że umknęło to Tobie nawet mnie nie zdziwiło Nic mi nie umknęło o jaśnie szlachto, stwierdziłem że jest za dużo diod, bo nie cierpię jak pecet świeci się jak psu jajca. wypowiedziałem swoją opinię, że tyle diod to za dużo jak na skrzyneczkę, zacząłeś od swojego posta rozpoczynając kolejną bitkę, a teraz się tłumaczysz ? I za przeproszeniem, kto zaczął od zachowania "dzieciaka", czy ja kogoś obraziłem w pierwszym poście o diodach ? Nie, nie trzeba było na mnie najeżdżać, to żadnego posta o spermie w LC bym nie napisał. dostosowałem się do poziomu którym zabłysnąłeś pisząc jaki to ze mnie debil ... Edytowane 30 Stycznia 2014 przez JonathanArcherPL Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Czesławie. Na swoją opinię w oczach moich i wielu innych osób ciężko zapracowałeś. Dlatego też wybacz, ale Twoje podejście do estetyki zawsze obciążone tu będzie pewną dozą śmieszności. I zawsze też możesz spodziewać się z uwagi na to komentarzy. Trwoga bierze na myśl o tym jak bujną możesz mieć wyobraźnię że moją uwagę "czesiu-esteta" połączyłeś ze spermą. Ale ja nikomu do garnka nie zaglądam. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Postaram się wziąć przykład z Biafry i nie przeklinać, ale nie wiem, czy mi się uda. Do tego, że zachowujesz się jak rozkapryszony bachor zdążyliśmy się już wszyscy przyzwyczaić, czasami jest to nawet trochę zabawne, o ile ktoś jest akurat w nastroju na humor w klimacie Kiepskich (ja najczęściej nie jestem). To co ostatnio odwalasz przekracza jednak dość elastyczne granice między głupotą, którą nawet w większych dawkach można tolerować, a ordynarnym chamstwem i prostactwem, które należy dławić w zarodku. Fakt, że nie jesteś w stanie przyjąć na klatę krytyki, którą serwuje ci kilka osób o zdecydowanie wyższym poziomie kultury i rzekłbym nawet dość górnolotnie - człowieczeństwa, a zaczynasz dość pokrętnie pyskować dodatkowo potęguje uczucie wstrętu i odrazy. Zrób sobie dobrowolną przerwę, bo jeśli nie to z pewnością niedługo zaliczysz przymusową. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 "xD" Ave Czesiu:D Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Zresztą z waszej trójki to tylko Nowaj reprezentuje wysoki poziom, nie tylko intelektualny jak i też językowy, i do tego sprawiedliwy, na tym skończyłem sprzeczkę, z wami. Nie będę dłużej tego ciągnął, bo widzę że nie ma to nawet sensu, za duża grupa wspiera się wzajemnie, czyli tak jak pisałem "solidarni" użytkownicy. Zrób sobie dobrowolną przerwę, bo jeśli nie to z pewnością niedługo zaliczysz przymusową. Nie zrobię sobie przerwy, opuszczę te progi i przejdę na forum, gdzie preferują wyższy poziom kultury niż tu. no ok koniec OT =========================================================================================== Edytowane 30 Stycznia 2014 przez JonathanArcherPL Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 tylko Nowaj Prosto w serce. :\ 3 Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nie zrobię sobie przerwy, opuszczę te progi i przejdę na forum, gdzie preferują wyższy poziom kultury niż tu. Ja pi******ę wreszcie. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nadejszla wiekopomna chwila... Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Prędzej czy później wróci /bez ot http://i.imgur.com/u182mT8.jpg Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Kubuś73 4 Cytuj Link to post Share on other sites
DarkFalcoN 2629 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 @up http://www.youtube.com/watch?v=EfpXGBn9Cyg Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 290 po Wawie, a pewnie przy okazji kierowca autobusu marki Jelcz wyprzedzał go bijąc brawo wraz z pasażerami 3 Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Sony e36 w turingu przegonił. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez iDaft Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 jestem olany, idź się rozjedź multiplą Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts