Cacek93 2397 Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Kolejne starcie: Opowiadaj sobie co zechcesz. Nie zmienia to jednak mojego zdania, iż Razer to porządna firma robiąca porządne produkty gameing'owe. Cena to rzecz drugorzędna. Made My Day Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wolę Logitecha, niech mi sp*****a z tym shitem od Razera xD Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) xD nie Edytowane 14 Października 2013 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 NIEKOMPETENCJA. Procesor z odblokowanym mnożnikiem i płyta główna bez możliwości podkręcania. Brawo. Biafra NIEKOMPETENCJA. Płyty główne z chipset'em B85 umożliwiają OC procesora z odblokowanym mnożnikiem. Brawo. Tycha. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 1) Gratuluję odkopu 2) Jeśli jesteś w stanie zagwarantować użytkownikom że ta funkcja tam zostanie to nie widzę problemu. http://www.bit-tech.net/news/hardware/2013/07/25/intel-overclocking-block/1 http://www.tomshardware.com/news/Non-Z-OC-BIOS-Microcode-overclocking,23682.html https://linustechtips.com/main/topic/39846-intel-blocks-overclocking-on-h81-b85-and-h87-chipsets/ Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ,,W odpowiedzi na doniesienia o aktualizacji mikrokodów (mającej zablokować możliwość przyspieszania procesorów na płytach bez chipsetu Z87), producent uspokaja swoich klientów i zaleca częste uaktualnienia BIOS-u – podobno będą one stale oferować nową funkcjonalność.'' http://www.benchmark.pl/aktualnosci/msi-b85-h87-uefi-aktualizacja-intel-haswell-podkrecanie.html Fajnie by było. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 2) A kto Cię zmusza do aktualizacji biosu jeśli hipotetycznie nowszy to zablokuje? Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nikt Cię nie zmusza ale pojawiały się nawet doniesienia że update będzie mimowolny. Dla mnie bezpieczniej postawić na pewne rozwiązanie. Troszkę już im schodzi z tą poprawką więc pewnie intel porzucił ten pomysł pod presją poirytowanych userów ale cytat pochodzi z czasu kiedy niewiele jeszcze na ten temat było wiadomo. Dlatego w owym czasie takie polecanie było dość ryzykowne. Dlatego też uważam że wyciąganie tego do złotych bez poznania kontekstu (i pewnie nawet bez pojęcia o intelowskich planach) jest conajmniej głupie. Arogancki styl w jakim ta korekta została przywołana tylko tego dowodzi. A sam dostałem zgłoszenia na ten post z linkami do podobnych artykułów. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jeśli chodzi o styl wypowiedzi, to w żadnym wypadku nie miała ona zabrzmieć arogancko. Jeśli w jakikolwiek sposób Ciebie uraziła, to najmocniej przepraszam. Z drugiej strony. Jeśli dla Ciebie bezpieczniej jest postawić na pewne rozwiązanie, nie oznacza to, że konieczne jest kreślenie posta i pisanie pod nim "NIEKOMPETENCJA" osoby uważającej inaczej. I nie, nie jestem w stanie zagwarantować tego, za ta funkcja tam zostanie. Tak samo nie jestem w stanie zagwarantować, że zasilacz, który autor tematu zakupi nie padnie i nie uszkodzi przy tym reszty podzespołów. Nikt Cię nie zmusza ale pojawiały się nawet doniesienia że update będzie mimowolny. Pojawiały się doniesienia, że FX'y wraz z premierą nowych generacji konsol zmiotą Intel'e I5 w kwestii gier. Myślę, że oboje powinniśmy dać sobie spokój, kłótnia o coś takiego nie ma sensu. Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 gtxxor : (14 październik 2013 - 13:43)poezja fajna rzecz;d ale heca chryja kpina / major znów zrzucił śrubokręt na laminat ;d ojciec pasem złoi mu tyłek / która to już płyta główna synek ;d morał bajki taki jest chłopaku / zero napraw po pijaku Cytuj Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 http://i41.tinypic.com/8y546t.png Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Skalowanie a co to w ogóle znaczy, jak gra ci zajedzie proca to zużycie gpu spada, a często spada zużycie gpu i cpu i lecą klatki w dół, czasem leci w dół zużycie gpu a cpu leci w górę i też klatki leca w dół, najrzadziej leci zużycie cpu w dół a gpu w górę i też klatki leca w dół. Deszyfrator potrzebny To nie koniec... Wiedźmin 2 potrafi zajechac gpu nawet na 30% obciążenia przy mocnym procesorze bo wielu ludzi walczy, macha łapami ale to obciąża cepa i zużycie gpu leci w dół ludzie to nazywaja ograniczeniem gpu przez cpu czaisz jak nie to nie pisz do mnie więcej. Dlatego nie machajcie łapami w Wiedźminie bo wam GPU nie wyrobi Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Siemanko ziomeczki, szukam głośników dla prawdziwego maniaka muzycznego, który wręcz od rana do wieczora rozpier*** swój pokój i psychikę sąsiadów dubstepem i dźwiękami trapo podobnymi. Szukam czegoś *****istego, A później się dowiadujemy: Preferuje coś pokroju 5.1, Cytuj Link to post Share on other sites
ehhhm 149 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dla melomana tylko 5.1 ziomeczku. Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 P.S. Wiem że to w ogóle nie jest ważne ale mam 32 lata i przez pozwanych nadal jestem prawiczkiem, ale już się do tego przyzwyczaiłem że będę nim do końca życia. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dlatego nie machajcie łapami Ja zawsze ręce trzymam na myszce i na klawiaturze, nie wyobrażam sobie gry, machając, to nie kinnect do cholery xD Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Tacy ludzie powinni być banowani już przy rejestracji na tym forum Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ty tak nie kozacz z tymi banami, bo może ty byś się na niego załapał. Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 ?? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dobrze Ci powiedział. A teraz łaskawie przestać spamować. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ale lord zażartował sam ze siebie więc . Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Więc FAIL xD Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) Dalej nie czaje o co wam chodzi, mój komentarz dotyczył postów ze strony 262: Napisano wczoraj, 21:53 FPS FAN, dnia 15 Paź 2013 - 22:41, napisał: Skalowanie a co to w ogóle znaczy, jak gra ci zajedzie proca to zużycie gpu spada, a często spada zużycie gpu i cpu i lecą klatki w dół, czasem leci w dół zużycie gpu a cpu leci w górę i też klatki leca w dół, najrzadziej leci zużycie cpu w dół a gpu w górę i też klatki leca w dół. Deszyfrator potrzebny To nie koniec... FPS FAN, dnia 15 Paź 2013 - 22:49, napisał: Wiedźmin 2 potrafi zajechac gpu nawet na 30% obciążenia przy mocnym procesorze bo wielu ludzi walczy, macha łapami ale to obciąża cepa i zużycie gpu leci w dół ludzie to nazywaja ograniczeniem gpu przez cpu czaisz jak nie to nie pisz do mnie więcej. Dlatego nie machajcie łapami w Wiedźminie bo wam GPU nie wyrobi :D" Edytowane 16 Października 2013 przez lor3ddr8d Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Aha . Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) HiszpańskiInkwizytor, dnia 15 Paź 2013 - 17:39, napisał: najmniejszy palec dłoni nie wie co ze soba zrobić Utnij ja ci przeszkadzai odpowiedź Jacka: Utnij ja ci przeszkadza Edytowane 16 Października 2013 przez rysiek-z-klanu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts