Tomi29 254 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego (edytowane) Zapytałem na forum o ten adapter/przejściówkę ale nie uzyskałem odpowiedzi, dlatego zapytałem ChatGPT w wersji darmowej czy pad ps5 podłączony przewodowo do pc za pomocą tej przejściówki będzie działał, odpowiedział że bez problemu i że Baseus to dobra firma Jestem niecierpliwy raczej, to już kupiłem na allegro. Edytowane 10 Lutego przez Tomi29 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Ale równie dobrze mogłeś go podłączyć bezpośrednio kablem USB A do USB C Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego (edytowane) @Krzysko Moja płyta główna nie ma usb-c, dlatego potrzebuję przejściówki/adaptera żeby pada PS5 podłączyć do pc, bo bezprzewodowo dosyć krótko ten pad działa. Pad PS5 ma kabel usb c- usb c. Edytowane 10 Lutego przez Tomi29 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego (edytowane) Teraz w każdym telefonie masz kabel USB A do USB C. A jak nie masz to idziesz do pierwszego lepszego sklepu z telefonami czy tam media expert lub innego i kupujesz taki kabel, widzę, że lubisz szukać problemów tam gdzie go nie ma (bez obrazy). A co do działania po BT działa jak każde inne urządzenie, do 10m. Ja Xboxa włączam padem z drugiego pokoju, nawet jak muszę odejść od konsoli np. po coś do picia do kuchni to idę z padem i słuchawkami do niego podłączonymi, i wszystko działa, wprzy kompie to samo. Edytowane 10 Lutego przez Krzysko Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego (edytowane) @Krzysko Nie szukam problemów (bez obrazy) Edytowane 10 Lutego przez Tomi29 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego (edytowane) Po Bt i tak nie będą działały hepatyczne wibracje. Kup to Edytowane 10 Lutego przez ODIN85 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Wg uznania ale ja wibracje wyłączam, żeby baterii nie żarło. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego W dniu 9.02.2024 o 14:17, drVanSteiner napisał: Czesiu, jak chcesz to Ci mogę wysłać pudełko karaczanów, żebyś mógł dokarmiać surykatkę, bo zwierzyniec Syna już tylu nie potrzebuje Ba, mogę przesyłać Ci tylko te, które uciekają z niewoli i gwarantuje, że surykatka nie będzie głodna Tylko czekam, kiedy służby dezynsekcyjne zapukają mi do drzwi, bo już cały blok będzie zakaraczanowany Haha, a też mi wystawisz certyfikat adopcyjny? ;D Ten Karaczan będzie miał konkretne imię i zostanie poświęcony w imię większego dobra haha 1 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego (edytowane) A dobre te karaczany? Zjadłbym ugotowane i usmażone cocopaches z limonką, smażone na masełku escamoles w tacosiku albo smażone chicatanas z limonką Edytowane 10 Lutego przez anemus Cytuj Link to post Share on other sites
macfan-pl 156 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego (edytowane) Czas na Kindle no to proszę bardzo https://www.amazon.com/dp/B09TMN58KL/?coliid=IRCR5LJOH8AV6&colid=WOZCL9TZYIL7&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it Oraz do zmywarki: Finish dishwasher pods Tak swoją drogą to już obczaiłem co nieco okolicę i już nie muszę zamawiać kurierem tylko zamawiam do DAP-a (coś a'la polskie paczkomaty) i odbieram 24/7. Do najbliższego mam około 100 metrów. Edytowane 10 Lutego przez macfan-pl 2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego (edytowane) 20 godzin temu, GreQonE napisał: Polecam jakiś USB DOM zamiast tych kart SD, te mogą szybko paść Wedle internetów karta SD na masterze wytrzyma bez degradacji koło roku, więc do zabawy da radę. Na dwóch RPi będę testował replikację baz danych i dopiero się okaże, czy one w ogóle wystarczą, czy trzeba będzie jakiś SSD jeszcze. Aczkolwiek tutaj stawiam na testowanie odczytów, więc powinno być ok. Edytowane 10 Lutego przez Karister 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego 6 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 11 Lutego Udostępnij Napisano 11 Lutego RAM do kąkutera i jakieś obudowy do dysków i adaptery. 6 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 3 2 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 4 3 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 4 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3088 Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 3 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 4 2 Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Amd Ryzen 5 7600 3,8GHz BOX ASRock B650M-HDV M.2 Pamięć RAM LEXAR Ares RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz cl30, razem 1967.05 zł wkoncu zamówiłem, mam nadzieje że będzie duży progress między i5 10400 jeszcze do wymiany karta ale nie wiem kiedyś może ją zmienie na razie starczy. 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 840 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego No, w końcu dotarła. Spore opóźnienie, bo Allegro One zagubiło ją w trasie. Mam nadzieję, że gniazd nie zabraknie. XD 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3088 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego @up Nie było z bolcem ? Są jakieś certyfikaty , testy ? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Coś dla jamniora 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts