Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

@Igoruss

Ostatnio gdzieś odpalałem ostatniego ASOTa i cytując kabaret Ani Mru Mru "nic cieeekaweeego". Do 350 epizodu była jazda, później też ale w dół.

Natomiast ostatnio pod dłuuuuugim odpoczynku od trance odpaliłem sobie stare mixy i albumy Oakenfolda, tak do roku 2003-2004. Normalnie miód na uszy. Od niektórych zaczynałem swoją przygodę to aż łezka się w oku kręci gdy słyszysz Jon Vesta - Gull, Solicitous - Furthermost (Pure Pleasure Mix) czy Not Over Yet 99 - Planet Perfecto Featuring Grace (Breeder's It Is Now Mix).

Ciekawostka:jak zwolnisz stare klasyki na youtube do 0.75 to wychodzi genialny house do pracy umysłowej :)

@Igoruss Ostatnio gdzieś odpalałem ostatniego ASOTa i cytując kabaret Ani Mru Mru "nic cieeekaweeego". Do 350 epizodu była jazda, później też ale w dół. Natomiast ostatnio pod dłuuuuugim odpoczynku od trance odpaliłem sobie stare mixy i albumy Oakenfolda, tak do roku 2003-2004. Normalnie miód na uszy. Od niektórych zaczynałem swoją przygodę to aż łezka się w oku kręci gdy słyszysz Jon Vesta - Gull, Solicitous - Furthermost (Pure Pleasure Mix) czy Not Over Yet 99 - Planet Perfecto Featuring Grace (Breeder's It Is Now Mix).
Asoty zacząłem słuchać gdzieś od 400 epizodu a skończyłem na 600. bo muzyka puszczana przez Armina coraz mniej mi odpowiadała. Część starszych traków sprzed 2003 roku zbytnio mi nie podchodzi, za najlepszy okres uważam lata 2005-2011.

@up - fajny, ale szkoda że nie ma wyższej rozdziałki przy tylu calach :/

W tej cenie i tak jest  na prawdę okej, miałem go wcześniej i byłem mega zadowolony , 2560x1080 przy tych wymiarach w zupełności mi wystarcza , na wyższe rozdziałki nie mam karty i tak :)

• Popieram 2

Wreszcie!!!

Wreszcie pozbyłem się tych [*bluzgi*bluzgi*bluzgi*mięso*bluzgi*] ósemek!

Dziś zostały chirurgicznie usunięte kolejne dwie :) Tym razem prawa strona. Która, jak się okazało, była bardziej złośliwa. Były one osadzone o wiele głębiej, przez co były usuwane dwa razy dłużej niż poprzednie :/

Już czuję (i widzę) jak puchnie mi morda.

Ale przynajmniej nie byłem taki głupi jak ostatnio i wziąłem przed i po zabiegu przeciwbólowe. (Poprzednim razem po zabiegu uznałem ze nie potrzebuje od razu zażywać, BO PRZECIEŻ ZNIECZULONY JESTEM TO PO CO. Chyba nie muszę mówić jaki to był wielki błąd :D )

- 1640zł

Dla ciekawskich jak one wyglądały przed i po

ad3127c6c45a15ace9eccfcf731d9524.jpgba3808c3b6b152d8968c4840fb026f34.jpg

Ta cała to górna, a ta druga to oczywiście dolna.

Na pocieszenie chciałem sobie kupić kochanego Crasha, ale wyprzedał się. Tyle szczęśliwych chwil spędziłem w dzieciństwie przy tej serii, że bez wahania zakupiłem na PSN

- 169zł

badfece5d3c9524ae4c43206e12ef308.png

Do tego wazelinkę, bo mam rozerwane usta po zabiegu. Oraz przeciwbólowe

~10zł

9ac6f1dbce377d905a58f056e085771a.jpg

Pozdrawiam i współczuję wszystkim którzy będą mieli usuwane ósemki w przyszłości :)

• Popieram 3