Krzysko 2571 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Bateryjki i ładowarka do aparatu http://i.imgur.com/mAxPdYa.jpg 6 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Trochę sprzętu pod remont .Przecinarka wygląda na solidną i opinie dobre ,przyjdzie to ocenimy faktycznie jak jest .A i cena dobra , nieco ponad 300zl Przyssawka do płytek .Filtry do wody i pasta bo brakowało kilku złotych do wypełnienia MWZ 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca Wkrętarka po taniości, na razie daje radę 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 4 Lipca Udostępnij Napisano 4 Lipca 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty AudiAWX 3759 Napisano 4 Lipca Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Lipca Dark Base Pro 901.Kuźwa ale włoska układanka...Ogólnie to strasznie delikatne g....Drugi raz bym nie kupił. 9 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 4 Lipca Udostępnij Napisano 4 Lipca Mówiąc delikatne zgaduję, że już coś połamałeś ;D Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 4 Lipca Udostępnij Napisano 4 Lipca To cię zdziwię. Jeszcze nie. Ale są duże szanse. A i razem kupiłem be quiet 802.Ale to zwykła buda więc nie ma się czym ... Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca Czasem sobie ciśnienie zmierzyć. 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca Kod FLASH10 i mamy fajny dongielek za psi piniondz. 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca Czasem sobie ciśnienie zmierzyć.Rękaw zakładaj 3 cm powyżej zgięcia ramienia. Ja początkowo nie wiedziałem i mi zaniżał wynik.No i on mierzy już podczas pompowania, a nie po, jak inne ciśnieniomierze. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 6 Lipca Udostępnij Napisano 6 Lipca 14 godzin temu, drVanSteiner napisał: Rękaw zakładaj 3 cm powyżej zgięcia ramienia. Ja początkowo nie wiedziałem i mi zaniżał wynik. No i on mierzy już podczas pompowania, a nie po, jak inne ciśnieniomierze. Dziękuję za poradę 14 godzin temu, drVanSteiner napisał: Rękaw zakładaj 3 cm powyżej zgięcia ramienia. Ja początkowo nie wiedziałem i mi zaniżał wynik. No i on mierzy już podczas pompowania, a nie po, jak inne ciśnieniomierze. Spoiler Spoiler Spoiler 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty fabiancol 435 Napisano 6 Lipca Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Lipca W dniu 18.06.2024 o 17:12, fabiancol napisał: Jednak nie udało się uruchomić... Płyta i proc poszły na zwrot. Najpierw zmieniłem płytę główną na Asrock PG Riptide b650e ale nic to nie dało. Zmieniłem też procka i komp ożył. Więc finalnie zamiast Gigabyte jest Asrock No i na Asrock też nie poszło masakra ale do 3 razy sztuka. Finalnie wpadł Tomahawk od MSI, zasilacz Seasonic gx 850 atx 3.0 oraz dysk Lexar 620 1tb ale dysk bez związku z tematem braku uruchomienia. Ponieważ padła mi adata to jedzie jeszcze lexar 790 512 GB. 9 2 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca (edytowane) W dniu 6.07.2024 o 18:00, fabiancol napisał: No i na Asrock też nie poszło masakra ale do 3 razy sztuka. Finalnie wpadł Tomahawk od MSI, zasilacz Seasonic gx 850 atx 3.0 oraz dysk Lexar 620 1tb ale dysk bez związku z tematem braku uruchomienia. Ponieważ padła mi adata to jedzie jeszcze lexar 790 512 GB. Ten gigabyte to typowa śmieciówka. Zdublowane 6 faz na Richtechu, osobne tanie mosfety górne 46A i dolne 69A Onsemi i problemy z uefi w pierwszych rewizjach i 6 warstwowy laminat. MSI lepsze. Na dość solidnych MPS zdublowane 7 faz dla cpu na sps-ach MPS 80A dla cpu i soc choć też 6-warstwowy laminat. Asroc też zdublowane 7 faz na renesans na na drmos-ach od renesans 60A też powinno dać radę, 8 warstw w wersji E. BTW co ci nie poszło? To nie musiała być wina sprzętu. Jaką adatę miałeś i ci padła (co się stało)? Edit. Ok przeczytałem w wątku płyt głównych - po prostu dopadły cię problemy z VGA indicator. Edit. Ok przeczytałem w wątku płyt głównych - po prostu dopadły cię problemy z VGA indicator. Edit. Ok przeczytałem w wątku płyt głównych - po prostu dopadły cię problemy z VGA indicator. Edytowane 7 Lipca przez anemus Cytuj Link to post Share on other sites
fabiancol 435 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca 7 godzin temu, anemus napisał: Jaką adatę miałeś i ci padła (co się stało)? Edit. Ok przeczytałem w wątku płyt głównych - po prostu dopadły cię problemy z VGA indicator. Adate miałem 8200 pro i prawdopodobnie coś uszkodziłem jak ściągałem radiator, tę blaszkę... Chociaż robiłem to delikatnie. Teraz jej po prostu nie widzi w slocie a inny dysk widzi... Czyli padnięta raczej. Odnośnie tego VGA indicatior coś napiszesz więcej? To problem tych plyt asrock? Dodam, że w asrock masakryczny bios... Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca Jako, że od kilku dni, nie mam u siebie na kwadracie internetu (zgłoszenie awarii oczywiście poszło) i nie mogę drukować (drukowanie po WIFI), musiałem kupić kabel do drukarki: https://zapodaj.net/plik-eJcfwFdnfX 1 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca Kupiłem takiego tam złomka za 200zł ;x I5 8600K, żeby w world of warships dało się grać. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
druteron 12 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca Znudziło mi się RGB, a ta obudowa od prezentacji wpadła mi w oko i jest. https://i.imgur.com/SM1v7Ny.jpeg 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca @fabiancolten problem występuje albo przy niekompatybilności ramu albo przy problemie z jakimś urządzeniem pcie. Np jak wsadziłeś dysk pcie 3.0 do pierwszego slotu, a kartę graficzną w trybie pcie 4.0 też na liniach cpu mogło nie zabanglać czasem. Takie dziwactwa zj..anych kontrolerów w AMD (zarówno pcie jak i ram). Na jednym egzemplarzu czy płycie pójdzie, na innych nie. Czasem pogmeranie przy zasilaniu soc pomaga. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty CrisPell 4845 Napisano 8 Lipca Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Lipca Dotarła termowizja naprawdę fajny sprzęcik za te 360zł.Oraz modem LTE Cat12. Przejdzie testy na wakacjach.Polecacie jakieś w miarę kompaktowe anteny na ts9, które poprawią osiągi? Wysłane z mojego Oneplus 11 5G przy użyciu Tapatalka 9 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3088 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca 17 godzin temu, CrisPell napisał: Polecacie jakieś w miarę kompaktowe anteny na ts9, które poprawią osiągi? Kupiłem kiedyś na ali , ale nie widzę różnicy https://pl.aliexpress.com/item/1005001459096445.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.105.76b31c24DtFYkI&gatewayAdapt=glo2pol 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2571 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Komplet kluczy do amortyzatorów. https://i.imgur.com/uQZeMjA.jpg 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts