Cepheus119 553 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca @niby spoko zakup ale pamiętaj, że jako klient końcowy nie masz możliwości odsprzedaży telefonu ... bo jesteś końcowy :>>> a teraz na poważnie: kupiłem wczoraj pizzę którą zjadłem za późno tzn koło 22 i pół nocy czułem jak ją trawię. Nie róbcie tego. Jednak na intermittent fasting żyje się lepiej. 1 3 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 6 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Draże dające kilka dni wolnego 3 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Patrząc po dawce i ilości + krople do nosa, zgaduję, że zapalenie zatok. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Krople są mojego ojca, ja zafundowałam sobie anginę 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca No to na zdrowie 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Dzięki 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Swego czasu anginę miałem średnio raz w roku, także wiem co to za ból ;x Cytuj Link to post Share on other sites
berger6630 1391 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Godzinę temu, BlackCoffe napisał: Krople są mojego ojca, ja zafundowałam sobie anginę Na anginę najlepsza Doxycyklina ok 13 pln na receptę 1 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Mirinda 1435 Napisano 5 Marca Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Marca Dell Optiplex 5040, i3-6100, RAM: 32 GB, 512GB M2 NVME, 500GB HDD, karta wifi, adapter m2 nvme i do tego druga obudowa napęd dvd, kieszeń na dysk i kilka częsci. wyrwane za 350zł 11 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty GreQonE 3629 Napisano 6 Marca Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Marca Dell U4924DW 13 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty lukasz272015 312 Napisano 6 Marca Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Marca MSI PRO B650M-P pod r5 7600. 8 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Krzysko 2571 Napisano 6 Marca Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Marca Zestaw kluczy do alternatora Jakiś interfejs do VAG'a A i jeszcze jakiś urlop zarezerwowałem: 11 3 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca 20 godzin temu, BlackCoffe napisał: Krople są mojego ojca, ja zafundowałam sobie anginę mi na zatkoany pomaga zestaw do płukania zatok , robię to dwa razy dziennie, i nawet nie pamiętam , kiedy katar się przyplątał do mnie. Są różne saszetki z sola do płukania zatok - jedna są mnie a drugie bardziej słone - jedyny minus to posmak soli. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca @up - ja sobie kiedyś robiłem płukanie zatok. Powiem tak, nie wyglądałem tak pięknie jak na reklamie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Płukanie to podstawa przy chorych zatokach. Córka miała operację w Lublinie, bo zatkały jej się zatoki (sytuacja była bardzo poważna, zakażenie, ropień za okiem, kilka antybiotyków, transport ze szpitala z Kielc do Lublina - masakra) i po wyjściu ze szpitala musiała płukać przez kilka tygodni, a potem za każdym razem jak jej się przytykały. Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca @up Ja robię to codziennie od roku , przedtem byłą przerwa jakieś pół roku. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ALF 28963 Napisano 7 Marca Popularne posty Udostępnij Napisano 7 Marca Kapcie 1 1 12 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca @kazadan666 daj znać jak wrażenia z zakupu, będę niebawem szukał łap Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca W dniu 6.03.2024 o 09:45, GreQonE napisał: Dell U4924DW 1 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Ja tam to widzą tak: 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Mam już Samsunga odyssey g9 neo, ten sam format Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca (edytowane) Daj znać jak pęknie na środku bo w G8 były takie przypadki Edytowane 8 Marca przez ODIN85 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca 7 godzin temu, ODIN85 napisał: Daj znać jak pęknie na środku O lol! Było opisane po jakim czasie się komuś tak działo? Neo mam już dość długo, chyba 2 lata Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts