jarrino 3912 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Robinek, razem z tym "parkingiem" kupiłeś?.... Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty AudiAWX 3753 Napisano 6 Stycznia Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Stycznia Takie cuś i Thomson THA100. Prawie to samo. Tyle że się to coś szybciej odpala i można zaprogramować rakietę że od razu Polsat box.Coś było lepsze w Thomson THA100 ale ALZHEIMER robi swoje i za uja nie pamiętam co. Natomiast nigdy więcej xiaomi mi bo S. 9 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 837 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Krzysko 2569 Napisano 7 Stycznia Popularne posty Udostępnij Napisano 7 Stycznia Parę gratów do 159 8 2 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2282 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Lampki tablicy trzeba w końcu zrobić Oryginalny klosz się uszkodził, a nic innego niż te ledy nie było. 6 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 837 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Wentylatory od Fractal Design u mnie tak samo jak od NZXT. Dwa lata i padają. Zobaczymy, jak Be Quiet. Szkoda, że Noctua wciąż nie wypuściła niczego białego. 8 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia 7 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
robinek09 1583 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Robinek, razem z tym "parkingiem" kupiłeś?....Tak przyjechał spakowany 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia wo kurde, Alfik skądś to wytrzasnął. Homeworld moja ukochana gra 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty skylake 140 Napisano 9 Stycznia Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Stycznia (edytowane) Zmiana LGA1200 na LGA1700 jak najniższym kosztem. W przyszłości planowana płyta na DDR5 oraz Arctic Freezer Liquid II 280 Edytowane 9 Stycznia przez skylake 9 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 13 godzin temu, Andrew napisał: wo kurde, Alfik skądś to wytrzasnął. Homeworld moja ukochana gra moja też, chociaż najbardziej lubiłem Cataclysm a płyty z internetów, preorder - wysyłka w marcu ale ponoć będzie już na koniec lutego. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia a grasz jeszcze? bo ja w sumie nie mam z kim 1 Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia (edytowane) Na dniach dowiedziałem się o akcji promocyjnej MSI i w ramach tego, że kupiłem ich zasilacz i zamieściłem opinię to dostałem 20$ na steam. Także mega opłacalnie wychodzi ten sprzęcik. W ramach vouchera kupiłem sobie gierkę na promocji Edytowane 10 Stycznia przez CrisPell 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty jozek23 3077 Napisano 10 Stycznia Popularne posty Udostępnij Napisano 10 Stycznia Muszę to jeszcze jakoś w kompie zamontować . 9 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
daryzda 1306 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Uuu miodne to! Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3077 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2 godziny temu, daryzda napisał: Uuu miodne to! Są jeszcze 5 calowe z większą rozdzielczością https://tiny.pl/cvkbb Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 549 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia (edytowane) Kosteczki ... ehh tanio nie było ale czuć ten piniądz Edytowane 11 Stycznia przez Cepheus119 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1007 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia 6 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 16:59, Andrew napisał: a grasz jeszcze? bo ja w sumie nie mam z kim Mało kiedy, w Cataclysm grałem ostatni raz na działce w sierpniu na Celeronie 300a Cytuj Link to post Share on other sites
fabiancol 435 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia W dniu 10.01.2024 o 22:26, jozek23 napisał: Muszę to jeszcze jakoś w kompie zamontować . Nie kojarzę takiej skórki... Masz link skąd to można ściągnąć czy była w pakiecie? Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia W dniu 11.01.2024 o 16:15, jozek23 napisał: Są jeszcze 5 calowe z większą rozdzielczością https://tiny.pl/cvkbb Tylko te z hdmi pokazują fps? Cytuj Link to post Share on other sites
daryzda 1306 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Media Expert 500GB - 82.50pln 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2 godziny temu, daryzda napisał: Media Expert 500GB - 82.50pln Kurde patrzyłem jak się pokazało powiadomienie z peopera i już nie było... Wrzucił bym sobie w obudowę bo cena sztos na jakieś pierdoły. Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3077 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia (edytowane) 6 godzin temu, fabiancol napisał: Nie kojarzę takiej skórki http://discuz.turzx.com/d/590-35-intel-nvidia-theme Żeby nie było offtopu , statyw do kalibracji ONKYO Edytowane 13 Stycznia przez jozek23 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ALF 28963 Napisano 13 Stycznia Popularne posty Udostępnij Napisano 13 Stycznia Plejaka kupiłem 5 1 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts