Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

@up

Dżirsy  fajna  gierka ale od 1-3  ... (dla tej gry kupiłem x360)później już straciły swój  urok ..czwórka jeszcze byłą  do przełknięcia ,ale 5 .... już nie .

Pograłem w Gears 5  na  xgp  ale to już  nie to co poprzednie odsłony

• Popieram 1

Kable już idą białe, ale karta jest hałaśliwa, jedno łożysko tak terkocze że nie da się przy nim wytrzymać. Białych nie ma już na stanie, mam nadzieję że uda mi się wymienić na sprawną białą. 

UPDATE, białych już nie mają no to leci zwrot, dobrze że nie sprzedałem Asrocka bo bym został bez karty. Swoją drogą raczej mnie ten TUF rozczarował, może i ładnie wygląda, ale jakość fatalna + cewki grają. 

Edytowane przez Mirinda
  • Lubię to 2
  • Że co, proszę? 1
  • Popieram 1
3 godziny temu, Mirinda napisał:

Swoją drogą raczej mnie ten TUF rozczarował, może i ładnie wygląda, ale jakość fatalna + cewki grają. 

Edytowane 2 godziny temu przez Mirinda

No tuf dla zielonych robi jedne z lepszych kart w swojej cenie. No szkoda, mam nadzieję że to chińczyk się zagapil jak składał, a nie że to norma

Masz ASRock Steel Legend zawsze nie dawno był po 2700zl:

https://m.ceneo.pl/156896317

3 godziny temu, wrobel_krk napisał:

7900xtx ładny i biały i 5150zł:):

https://www.ceneo.pl/151818055

Podoba mi się Taichi White 7900XTX. Ale na ten moment kilka dni odpocznę od zakupów, ceny też były lepsze jakiś czas temu. 

1 godzinę temu, zbiku90 napisał:

TUF dla zielonych =/= TUF dla czerwonych. Chociaż te drugie i tak się chyba poprawiły ostatnio.

Może i tak, ale poza wadą to ten TUF jak się rozkręcił do 1600rpm to nie miał przyjemnego dźwięku, porównując z moim obecnym Asrockiem, to on ma przyjemniejszy dla ucha dźwięk wentylatorów i zdecydowanie cichsze cewki. Ja jestem zrażony do Asusa obecnie.

18 godzin temu, Mirinda napisał:

Kable już idą białe, ale karta jest hałaśliwa, jedno łożysko tak terkocze że nie da się przy nim wytrzymać. Białych nie ma już na stanie, mam nadzieję że uda mi się wymienić na sprawną białą. 

UPDATE, białych już nie mają no to leci zwrot, dobrze że nie sprzedałem Asrocka bo bym został bez karty. Swoją drogą raczej mnie ten TUF rozczarował, może i ładnie wygląda, ale jakość fatalna + cewki grają. 

TUF raczej nie porywa. W Lapku z tej serii też wentyle terkoczą jak by miały 10 lat, a płyta padła po 2 msc. Wyleczyłem się z Asusów. Może ROG lepsze ale TUF to padaka.

• Popieram 1