Andrzej Michalski 1 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Poważnie, miałeś po południu 1 głos. Chociaż go straciłeś w dalszych dyskusjach.Mimo iż tylko jeden głos, to bardzo mi miło :oops: ale są bardziej potrzebujący ode mnie i bardziej aktywni na benchmarku To dobre posunięcie właśnie tak powinno być, pewnie będzie to mocno związane z punkcikami.Czy ja wiem? Chyba raczej nie (mam na myśli punkciki) :| P.S. Moderator by sie nadał do G.R.U.P.E. tylko byśmy sie bali spamować Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ciekawe co by się stało jakby zwycięzcą został ktoś z i7 i np gtx 295 lub 4870x2, ciekawe co redakcja by wymyśliła a szczególnie jaki byłby przyrost mocy.. proponuje głosować na użytkownika z najbardziej hardcorowym kompem:D będzie zonk dla redakcji:) Link to post Share on other sites
havok 8 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 jak chce za theme :twisted: Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ale są bardziej potrzebujący ode mnie i bardziej aktywni na benchmarku Ja już dokładnie nie pamiętam, ale szukaliśmy po prostu mocnego kompa do którego "tylko" można by było wsadzić i7, płytę i DDR3... nie znaleźliśmy nic rozsądnego... Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ja już dokładnie nie pamiętam, ale szukaliśmy po prostu mocnego kompa do którego "tylko" można by było wsadzić i7, płytę i DDR3... nie znaleźliśmy nic rozsądnego...I to wszystko za 1000zł? niewykonalne Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 zrozumiałem tych palaczy marihuanyJestem ich szczerym fanem, ich dialogi normalnie rozwalają Chyba do nich dołącze (nawet na troche) bo mają ciekawe tematy Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ja już dokładnie nie pamiętam, ale szukaliśmy po prostu mocnego kompa do którego "tylko" można by było wsadzić i7, płytę i DDR3... nie znaleźliśmy nic rozsądnego... I to wszystko za 1000zł? niewykonalne Teraz to 2k i Intel jest sponsorem więc zestaw na i7 możliwy :twisted: :twisted: Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Za 2000zł - zapominasz, że intel sponsorem, no i ceny netto. Ups.. to ja dopiszę że chcę spamu na benchmarku Link to post Share on other sites
havok 8 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mam pomysl zeby wygral ten ktory wsadzi najslabszy benchmark z 3Dmarka lub innego XD kto ma najmniej FPS itp wygrywa Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Teraz to 2k i Intel jest sponsorem więc zestaw na i7 możliwy :twisted: :twisted:No tak, ale tylko przez trzy edycje (więc redakcja ma duże pole do popisu), a może już tak zostanie :mrgreen: Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mam pomysl zeby wygral ten ktory wsadzi najslabszy benchmark z 3Dmarka lub innego XD kto ma najmniej FPS itp wygrywaW którejś z poprzednich edycji były osoby z wynikiem poniżej 100 w 3D Marku 06. Link to post Share on other sites
havok 8 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 kurde lepszy byl by czat jakis bo musze co chwila wciskac F5 a robie grafike do strony i sie w corelu okienka zamykaja :? Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mam pomysl zeby wygral ten ktory wsadzi najslabszy benchmark z 3Dmarka lub innego XD kto ma najmniej FPS itp wygrywa lub wybierzmy jakiegoś ortodoksyjnego fanboya AMD:) Link to post Share on other sites
havok 8 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Jak ja bym kiedys wygral to bylo by siesznie bo moja mama uzywa moje komputera to by panowie z bencha musieli dla niej upgrade zrobic hehe Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dali by Ci różową budę w kwiatki i po zabawie Link to post Share on other sites
havok 8 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 napewno by sie ucieszyla faktem jest ze sporo czasu spedza przy kompie i nie na NK czy kurniku oj nie...siedzi i dlubie a to PhotoImpact a to Corel u nas to chyba rodzinne Link to post Share on other sites
Lorduś 0 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 lub wybierzmy jakiegoś ortodoksyjnego fanboya AMD:)Here I am Sir, Yes Sir! Right indeed, here indeed, Yes I am, Sir! Joke. Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja mam pytanko. Wie ktoś kiedy odbędzie się piąte edycja? Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 za jakieś 2 tygodnie możemy się spodziewać chyba że redakcja nas zaskoczy xD Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam Dziś info dla wszystkich z G.R.U.P.E. Prosze żeby wszyscy uzupełnili numer gg w profilu jeżeli jeszcze tego nie zrobili. Dodatkowa informacja jest taka że nadal drąże temat "legendarnego" zamkniętego tematu i oczekuje na odpowiedż kolegi Marcina Sieradzkiego który powiedział że sprawą sie zajmie w miare możliwości. Poza tym witam serdecznie nowe "owieczki" i czekamy jeszcze na kilka osób które nie dołączyły z różnych przyczyn (losowych) ale mamy nadzieje że to szybko sie zmieni edit : Aktualizacja "owieczek" 19arek93 Dark Forest hunio Junior torture kopec23 kubbak Lorduś matijas mICh@el MikiS93 procek "superstatus" Sebol_uk sevae wwwojtek1 (dane z listy gg) Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Więc naszym zadaniem jest wybranie płyty głównej i pamięci RAM? ;p Bo CPU i Mobo sponsoruje Intel - przynajmniej tak było w rpyzpadku AMD, płyta główna była sponsorowaa przez AMD ponieważ był tam ich chipset zainstalowany, a CPU no chyba nie trzeba tłumaczyć Link to post Share on other sites
Darkeners 0 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Również przyłączam się do inicjatywy. Wygrana kogoś aktywnego na pewno spowoduje jego dalszą aktywność. Z poprzednich wybrańców chyba tylko miCh@eL dalej czynnie bierze udział w rozwoju benchmarka. Co do konferencji... nie lepiej na jakiś czas po prostu wejść na Kanał irca, Opera ma klienta, jest mirc itp. wchodzi się na PolNet, wlasny kanał i leci się z koxem Link to post Share on other sites
havok 8 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 jak uzupelnic nr gg? w edycji profilu jest ICQ, AOL, Jabber, MSN, Yahoo? Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 w profilu, nad tabelą "moje punkty" jest "uzupełnij/zmień dane" i jest możliwość dodania nr gg. Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Więc naszym zadaniem jest wybranie płyty głównej i pamięci RAM? ;p Bo CPU i Mobo sponsoruje Intel - przynajmniej tak było w rpyzpadku AMD, płyta główna była sponsorowaa przez AMD ponieważ był tam ich chipset zainstalowany, a CPU no chyba nie trzeba tłumaczyćNaszym zadaniem jest (było) wybranie jednej osoby, na którą cała grupa zagłosuje i będzie miała jej całkowite poparcie Wybór komponentów do modernizacji to brocha benchmarka i Intela. W poprzedniej edycji proponowaliśmy własne zestawy, było to brane pod uwagę. Teraz, skoro znów jest sponsoring, nie będziemy mieli za wiele do gadania. Link to post Share on other sites
Recommended Posts