Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

Pomyślałam, że temu k*rwisku się należy by ją ktoś bestialsko pobił i zgwałcił, by zaszła w ciążę i okazało się, że jej życie jest zagrożone i musi tłumaczyć swoim dzieciom, zwłaszcza temu z downem, że musi umrzeć w imię idei w jakie wierzy.

Wiem, że to strasznie brzmi i nikomu nie powinno się tego życzyć, ale czasami po prostu nie da się....

• Popieram 7

Muzułmanka, umrze za wiarę. Dać jej granaty...

Swoją drogą to właśnie to zarzuca się muzułmanom, że zginą za wiarę, a nam chcą wcisnąć że za naszą to OK.

No chyba że oni źli bo robią sieczkę grupowo, a my git bo pojedynczo.

Już się zamotałem.

up - to on umie z komputera skorzystać?  :roll:

Niedługo może to być utrudnione:

To nie są normalni ludzie. Nikt zdrowy na umyśle i ciele nawet nie ośmieliłby się pomyśleć o takim czymś, nie mówiąc już o podzieleniu się nim z innymi.

Sam w boga nie wierzę, ale ... boże miej ten kraj w opiece!

Edytowane przez Succubus
  • Popieram 3
Pomyślałam, że temu k*rwisku się należy by ją ktoś bestialsko pobił i zgwałcił, by zaszła w ciążę i okazało się, że jej życie jest zagrożone i musi tłumaczyć swoim dzieciom, zwłaszcza temu z downem, że musi umrzeć w imię idei w jakie wierzy.

Spokojnie Niebieska, nerwy nic nie dadzą. Trudno nie zauważyć, iż to właśnie przez potomstwo z zespołem downa, ta Pani teraz próbuje na siłę forsować ten ideologiczny przymus, skoro Ona podjęła taką decyzję (nie wiem nie znam szczegółów) to dlaczego inni nie mogą uciągnąć takiego ciężaru? - z takiego założenia wychodzi. A tak już ogólnie uważam, że z jej zdrowiem psychicznym to nie do końca jest wszystko ok, powinna się leczyć i mówię całkiem serio.

Fakty są takie że, Jarek i spółka najpierw zrobili sobie z trybunału służbę nadworną, potem strzelił sobie tym trybunałem mentalnego strzała w kolano, a teraz kiedy szambo się rozlało nie publikują już nawet w dzienniku ustaw jego wyroku. Oto w jakim "Państwie i Sprawiedliwości" przyszło nam żyć.

@@Nowaj, tytuł kilobajtowy- nie dajmy się ciągnąć w drugą stronę, ale niech się Oni z takimi "zamiennymi" pomysłami zapchają na czele z tymi "duchownymi". Kobietom które zdecydują się rodzić w takiej sytuacji jest potrzebne profesjonalne wsparcie medyczne, psychologiczne i finansowe, a nie mambo-jambo. Ziobro już wie. że ten domek z kart się rozleci, chce łapać swój elektorat, niech idzie w pokoju.

E:literówka

Edytowane przez pendzel_3
  • Popieram 1

Dobrze, że ja gdzieś tam nie mieszkam w centrum czy okolicy bo by mnie jasna pompka strzeliła. Niech zamkną wreszcie tego kaszalota lempart bo nie da się tego słuchać, uszy krwawią.

• Popieram 3