MiK 13230 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 https://www.facebook.com/rziemkiewicz Ziemkiewicz kliknął nie tam gdzie trzeba i Chińczycy przejęli mu peja. To zdecydowanie zabawniejsza wiadomość niż ta, że dzisiaj z fejsbukowego rowerka spadł JKM Friday the 13th, 2020 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Uwielbiam takie idiotyczne, fałszywe, nastawione na wywoływanie emocji i szkodliwe obrazki. Pozdrawiam z rejonu, który co sezon jest jednym z głównych celów zawodowych żebraków. Udostępniając taki paździerz, tylko wspierasz ten biznes i szkodzisz naprawdę potrzebującym. Źródło: https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Chcesz-pomoc-zebrzacemu-Nie-dawaj-mu-pieniedzy-n89674.html 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Czytajcie Panowie, starsza kobieta, pogromca policjantów https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/warszawa-katarzyna-augustynek-polska-babcia-z-zarzutem-naruszenia-nietykalnosci-policjanta-4748921 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 5 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Tycha, masz rację. Ja mam miękkie serce i kiedyś zawsze coś dałem, dopóki nie poznałem bliżej bezdomnych w centrum Warszawy. Od tego czasu proponuję takiemu człowiekowi, że pójdziemy do sklepu i kupię mu coś do jedzenia. 90% na to nie idzie, więc ja sobie idę dalej... Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Źródło: https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Chcesz-pomoc-zebrzacemu-Nie-dawaj-mu-pieniedzy-n89674.html Akurat w Poznaniu na Franowie często jest widziana pewna para żebraków, babka z dziadkiem. Jak się okazuje wymieniają swoje wyżebrane pieniądze w sklepach i jest tego często kilkaset złotych dziennie. Oczywiście, jak podejdzie do Ciebie i poprosi o hajs, powiesz mu, że możesz mu jedzenie dać to usłyszysz "spie....j". 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 7 Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechu15 1991 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Mnie ostatnio zaczepił jeden koło parkometru. W portfelu z bilonu miałem około 3zł 87 groszy. 3zł wrzuciłem w parkometr po czym koleś podbija po drobne. Wysypałem przy nim na dłoń dosłownie wszystko co miałem w portfelu. Patrzę ile tego jest (prawie 1zł w drobnym bilonie), on patrzy ze mną - wyciągam do niego rękę żeby mu dać wszystko tak jak leci, a on na to "Panie, te żółte to byś sobie Pan darował". Normalnie wybuchnąłem śmiechem. Już dawno mnie nikt tak nie zdissował na ulicy. Koleś w stanie wskazującym, że od roku nie był u fryzjera, nieogolony od 5 dni, w ciuchach wyjętych ze śmietnika wyśmiał mnie, że daje mu takie drobniaki Starczyłoby na 3 bułki w markecie, ale dla niego to poniżej poziomu żeby zbierać żółte. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 zawodowych żebraków kupię mu coś do jedzenia Jedzenia jeszcze żadnemu nie odmówiłem. A czasem jak znam gościa i wiem jak wygląda jego sytuacja to i $ poratuję. No ale bardziej chodziło mi o te dwa femoidy. Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nic dziwnego, że nowe karty graficzne takie drogie - jak $ tak podskoczył Hehe, tak jest 5 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Starczyłoby na 3 bułki w markecie, ale dla niego to poniżej poziomu żeby zbierać żółte. Ty żeby zarobić na jedzenie pracujesz, płacisz również podatki, rachunki. (w tym łożysz na takich przez socjal, mopsy, sropsy) Jak Ci zostanie to sobie możesz pozwolić na dobra ponadpodstawowe, ale zanim coś kupisz to się zastanawiasz czy Ci aby to na pewno potrzebne, nie wydajesz kasy pochopnie. Jego interesuje tylko tyle aby się napić, czasem coś zjeść. Nie szanuje pieniędzy bo je dostaje... taka jest różnica. Przypomina mi się pewien kawał Bardzo pobożny człowiek co niedziele chodząc do kościoła rzucał 10zł żebrakowi. Pewnego razu rzuca tylko 5zł. Żebrak na to: - Co się stało? Dlaczego tylko piątka? Stracił pan pracę? - Nie, wysłałem syna na studia. - No, wszystko fajnie, ale dlaczego moim kosztem? Edytowane 13 Listopada 2020 przez pendzel_3 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 8 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nic dziwnego, że nowe karty graficzne takie drogie - jak $ tak podskoczył Rząd to już kupił. A następnie CEO tej firmy sprzedał wszystkie swoje akcje. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 9 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 4 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 "W ubiegłą niedzielę, po mszy, Jarosław Kaczyński sprawdzał, ilu policjantów pilnuje jego parafii. Nie wierzył, że kościół jest obstawiony funkcjonariuszami w cywilu. Ze swoimi ochroniarzami z Grom Group objeżdżał okoliczne świątynie i sprawdzał, czy jest tam policja" - ustaliło OKO.press. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 @drVanSteiner Najgorsze jak ktoś z tego czerwonego pojemnika do władzy dojdzie 4 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Dobre [skończyły mi się plusiki ] 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 13 Listopada 2020 przez Succubus 4 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 13 Listopada 2020 przez MiK 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) Hehe, wielokrotnie widziałem jak nasze polskie dziewuchy miały mokro w majtach na widok jakiegoś araba czy czarnego. Później takowy daje nogę do siebie i szukaj go ... no i jest "życie samotnej mamy" Do dziś w zasadzie nie rozwiązałem tej zagadki - co je do takich przyciąga? Mogę się tylko domyślać. Edytowane 14 Listopada 2020 przez Succubus 3 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 nasze polskie dziewuchy Nie tylko polskie. Mieszkałem przez kilkanaście miesięcy na Słowacji i tam było jeszcze gorzej. co je do takich przyciąga? Kilka czynników z których najważniejsze są według mnie dwa. Naturalne dążenie do poszerzenia puli genowej. Każdy kto zajmuje się hodowlą wie, że czasem trzeba przywieźć jakiegoś "ogiera" spoza hodowli. Takie samie instynkty rządzą ludźmi. Jesteśmy zwierzętami. Zwierzętami które latają w kosmos i tworzą komputery, ale jednak zwierzętami. A strategia reprodukcyjna kobiet jest bardzo prymitywna, w porównaniu do choćby wilków czy nawet innych naczelnych. A teraz w dobie rewolucji seksualnej zachowania piętnowane dawniej w czasach naszych rodziców, dziś uchodzą za normalne. Nie ma moralnego kagańca i prawdziwa natura kobiet wychodzi na jaw. Nie twierdzę jednak, że każda tak postępuje. Jest to jednak na tyle powszechne, że łatwo zauważalne. Drugi to taki, że Słowianie nie uchodzą za atrakcyjnych. "Ulane mordy", duże pokraczne nosy, wszechobecny zespół FAS, utrata włosów. Kobiety zwracają dużo większą uwagę na wygląd niż mężczyźni. Więc jeżeli mają do wyboru Polaka, lub kogoś kto wygląda jak sławny w pewnych kręgach Jeremy Meeks, to myślisz, że kogo wybierze na ONS? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Do dziś w zasadzie nie rozwiązałem tej zagadki - co je do takich przyciąga? Mogę się tylko domyślać. Na mnie to nie działa, sama się dziwię co je tak pociąga. Chyba, że wiara w stereotypy, że arab to bogacz a murzyn jest dobrze wyposażony (wiecie o co chodzi) i dlatego one na nich lecą. A potem jest dramat bo ciemnoskóry książę z bajki albo zwiał albo pobił bo religia mu na to pozwala. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Na mnie to nie działa Taka anegdota. Wbija bezdomny menel do salonu mercedesa i krzyczy na cały głos: "Nie podobają mi się wasze samochody i nigdy żadnego z nich u was nie kupię!" 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts