BlackCoffe 14076 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 7 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 2 Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 8 Listopada 2020 przez Gryphus 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 (edytowane) Pisowscy radni z Kraśnika trzymają swój poziom: Radny PiS z Kraśnika o prezydent Gdańska :facepalm: Mam nadzieję, że przy następnych wyborach Kraśniczanie bardziej zastanowią się kogo posyłają do korytka samorządowego. Edytowane 8 Listopada 2020 przez Succubus 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Oni są wszyscy z jednego sortu...Wyborcy też. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Oni są wszyscy z jednego sortu...Wyborcy też. I właśnie tu jest ten fenomen PiS na skalę światową którego nigdy nie zrozumiem . Jak to jest ze na pis jedzie zdecydowana większość społeczeństwa ,ostatnimi miesiącami to już nawet emeryci ,mohery jadą po partii , a przyjdą wybory i qwa pis wygra w cuglach z większością w sejmie . CO było przed wyborami prezydenckimi ? też jakieś poruszenie ,ze pis ze duda du*a ,... i duda wygrywa ,a wystarczyło zeby Trzaskowski wygrał to by obecnego burdello na pewno nie było ( nie mam na myśli covid19 ) . Gdzie tu jest ten haczyk pisiorów ze ludzie na nich głosują ..500+ ,emrytura + ... ale to nic nikomu nie daje ,już chyba tu na forum linkowałem dane porównawcze statu majątkowy/stopę życia za PO i za PiS i ich 500+ i jak byk widać ze wschód Polski betonowy elektorat klepię większą biedę za rządów pis niż za PO . 3 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Raiders, tym "fenomenem" jest mało myślące społeczeństwo i kościół... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Debile, patologia i ciemogród to jedno. Druga sprawa to urabianie społeczeństwa propagandą w tv, nie bez powodu Jarek robi to od 15 lat i teraz jeszcze jak mają swoją telewizję to tym bardziej miał większe zasięgi niż w trwam czy maryja. Owszem ma to oczywiście związek ze zidioceniem totalnym ludzi ale to niewiele zmienia, bo większość myślących ma w du**e wybory i też im się wcale nie dziwię, bo od jakiś 10 lat zmuszam się by iść zagłosować i finalnie wybrać mniejsze zło. A wracając jeszcze do propagandy to nawet większość w nią nie wierzy tak do końca ale te 500 miesięcznie na koncie mobilizuje. W zmianię większą też już przestałem wierzyć, wiele osób z jakimi mam kontakt co głosowali na nich to albo zrobili to właśnie dla pieniędzy albo już mają tak sprane mózgi, że nawet nie ma co z nimi rozmawiać. Moja rozmowa z jednym kierowcą zawodowym wyglądałą mniej więcej tak "ja nie jestem do końca za pis ale za PO..." i tutaj sobie wstawcie cokolwiek. Bardzo bym chciał i życzył temu krajowi wygraną lewicy, PL2050 i razem ale zdaje sobie sprawę, że pokłócą się najpierw o stołki, potem będzie obrażanie się na wszystkich i dryfowanie do końca kadencji. Nawet chyba już lewica nie ma takich struktur jak kiedyś więc choć uważam, że jakimiś ekspertami się otaczają to i tak by wszystko poszło w światopogląd i to odrzci ludzi przesiąkniętych wręcz obrzydzonym do cna obrazem osób innych niż "prawilny polakj". Oni nie widzę problemu w tym, że kobieta ma urodzić martwe czy zdeformowane dziecko, w tym, że pedofil w sutannie zgwałcił im dziecko. Najważniejsze, że nie ma pedałowania, bronią dzieci przed lgbt i nie będzie uchodźców. A, że przy okazji rozwali się kraj to mała cena za ten luksus jak lewaka zapiecze zadek. Bo na PO czy jak tam się nazwią nie ma co liczyć, oni co najwyżej mogą liczyć, że jak pis będzie słaby to uda się wrócić na stołki. Ta partia to wydmuszka od odejścia Tuska i dawno powinna zdechnąć. Im dłużej tkwią w dryfowaniu i bezpłuciwości swojej tak długo już nie będę mieli więcej jak 30% realnie imo. Partyjnego betonu to może mają ~20%, reszta głosuje przeciw pis, a im dłużej będą nie robić nic to nawet beton się wykruszy tak jak było z SLD. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 3 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 . 8 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 9 Listopada 2020 przez Succubus 5 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Na szybko, poleci ktoś sprawdzony kantor internetowy? Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Cinkciarz/walutomat 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Pisowscy radni z Kraśnika trzymają swój poziom: And I quote Samorządowiec publicznie deklaruje, że jego mottem życiowym jest "szanować innych" xD Na szybko, poleci ktoś sprawdzony kantor internetowy? Revolut. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Sprawdzony to i PayPal ale mają złodziejskie kursy. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Revolut IMO nie ma nic wygodnieszego z lepszymi kursami. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 PayPal Płaci się przez PayPal za pomocą karty Revolut. Bezpiecznie i po najlepszych kursach. IMO nie ma nic wygodnieszego z lepszymi kursami. True. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Da się na revolucie handlować walutą? liczę że dolar jeszcze trochę spadnie, przed świętami się umocni.Wypadałoby trochę zdywersyfikować oszczędności, bo na lokacie.. lipa. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 1 5 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 @@leto87, da się oczywiście. Na revolucie teraz możesz handlować walutami i akcjami/kryptowalutami (tylko tu jeżeli dobrze pamiętam jest spora prowizja (bodaj 2.5%)). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 @@kubbak,Czyli lipa, niby fajny revolut ale przychodzi co do czego to lipa.. Kiedyś próbowałem kupić telefon za granicą, zapłacić revolutem, nie dało się. Master card bez problemu, i tak pare razy miałem.. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts