Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

Oni są wszyscy z jednego sortu...Wyborcy też.

I właśnie tu jest ten fenomen PiS na skalę światową którego nigdy nie zrozumiem .

Jak to jest ze  na pis   jedzie zdecydowana większość społeczeństwa ,ostatnimi miesiącami to już nawet  emeryci ,mohery  jadą po partii  , a przyjdą wybory  i qwa pis wygra w cuglach z większością w sejmie :D .

CO było przed wyborami prezydenckimi ? też jakieś poruszenie ,ze pis ze duda du*a ,... i duda wygrywa  :) ,a wystarczyło zeby Trzaskowski  wygrał to by obecnego burdello   na pewno nie było ( nie mam na myśli covid19 ) .

Gdzie tu  jest ten haczyk  pisiorów ze ludzie na nich głosują ..500+ ,emrytura + ... ale to nic nikomu nie daje ,już chyba tu  na forum linkowałem dane porównawcze statu majątkowy/stopę życia za PO i za PiS i ich 500+ i jak byk widać ze  wschód Polski betonowy elektorat  klepię większą biedę za rządów pis niż za PO .

:o:roll:

• Popieram 3

Debile, patologia i ciemogród to jedno. Druga sprawa to urabianie społeczeństwa propagandą w tv, nie bez powodu Jarek robi to od 15 lat i teraz jeszcze jak mają swoją telewizję to tym bardziej miał większe zasięgi niż w trwam czy maryja. Owszem ma to oczywiście związek ze zidioceniem totalnym ludzi ale to niewiele zmienia, bo większość myślących ma w du**e wybory i też im się wcale nie dziwię, bo od jakiś 10 lat zmuszam się by iść zagłosować i finalnie wybrać mniejsze zło. A wracając jeszcze do propagandy to nawet większość w nią nie wierzy tak do końca ale te 500 miesięcznie na koncie mobilizuje.

W zmianię większą też już przestałem wierzyć, wiele osób z jakimi mam kontakt co głosowali na nich to albo zrobili to właśnie dla pieniędzy albo już mają tak sprane mózgi, że nawet nie ma co z nimi rozmawiać. Moja rozmowa z jednym kierowcą zawodowym wyglądałą mniej więcej tak "ja nie jestem do końca za pis ale za PO..." i tutaj sobie wstawcie cokolwiek.

Bardzo bym chciał i życzył temu krajowi wygraną lewicy, PL2050 i razem ale zdaje sobie sprawę, że pokłócą się najpierw o stołki, potem będzie obrażanie się na wszystkich i dryfowanie do końca kadencji. Nawet chyba już lewica nie ma takich struktur jak kiedyś więc choć uważam, że jakimiś ekspertami się otaczają to i tak by wszystko poszło w światopogląd i to odrzci ludzi przesiąkniętych wręcz obrzydzonym do cna obrazem osób innych niż "prawilny polakj". Oni nie widzę problemu w tym, że kobieta ma urodzić martwe czy zdeformowane dziecko, w tym, że pedofil w sutannie zgwałcił im dziecko. Najważniejsze, że nie ma pedałowania, bronią dzieci przed lgbt i nie będzie uchodźców. A, że przy okazji rozwali się kraj to mała cena za ten luksus jak lewaka zapiecze zadek.

Bo na PO czy jak tam się nazwią nie ma co liczyć, oni co najwyżej mogą liczyć, że jak pis będzie słaby to uda się wrócić na stołki. Ta partia to wydmuszka od odejścia Tuska i dawno powinna zdechnąć. Im dłużej tkwią w dryfowaniu i bezpłuciwości swojej tak długo już nie będę mieli więcej jak 30% realnie imo. Partyjnego betonu to może mają ~20%, reszta głosuje przeciw pis, a im dłużej będą nie robić nic to nawet beton się wykruszy tak jak było z SLD.

• Popieram 4

Pisowscy radni z Kraśnika trzymają swój poziom:

And I quote

Samorządowiec publicznie deklaruje, że jego mottem życiowym jest "szanować innych"

xD

Na szybko, poleci ktoś sprawdzony kantor internetowy?

Revolut.

• Popieram 1