wojciechu15 1991 Napisano 4 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) @wojciechu15 To tak kończąc temat, żeby nie spamować tutaj, dla mnie lepszym wyjściem było poszukanie grup asg na fejsbuku z okolicy, bo często mniejsze i bardziej kameralne strzelanki na wsmagu się po prostu nie pokażą. @worm Przenoszę tutaj, żeby nie zostać królem offtopu. Właśnie najbardziej zainteresowany byłbym czymś kameralnym gdzie mógłbym rozeznać się w temacie, usłyszeć kilka porad i po prostu zobaczyć, czy znajdę czas na kolejne hobby bez angażowania masy czasu w jakieś wyjazdy po 100km. Mam masę zainteresowań i z doświadczenia wiem, że 60% całego sukcesu w danej dziedzinie to dobra ekipa, która ci pasuje, bo nic nie da sam zapał, jak nie masz do kogo pyska otworzyć, albo, że np jesteś zapalonym piłkarzem, ale akurat na lokalnym boisku grają same buce które działają ci na nerwy, albo ty im, bo i tak może być Edytowane 4 Lipca 2019 przez wojciechu15 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Dobra ekipa to jest to. Pomijam zgranie czy inne taktyczne smaczki, ale ważniejsza jest atmosfera. Zdarzyło mi się, uczestniczyć w strzelance LARP'owej, na której nie wystrzeliłem żadnej kulki a bawiłem się przednio Na takich spotkaniach przede wszystkim, masz się zrelaksować i odreagować, a nie przepychać z innymi uczestnikami zabawy. Choć i tak się czasem zdarza (tzw.terminatorka). Możesz próbować znaleźć jakąś ekipę przez FB. Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechu15 1991 Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 a nie przepychać z innymi uczestnikami zabawy. Choć i tak się czasem zdarza (tzw.terminatorka). Możesz próbować znaleźć jakąś ekipę przez FB. Tego najbardziej nie lubię. Napinania się i awantur o nic. Nie po to człowiek jedzie się zabawić, żeby się przepychać bo ktoś kogoś przez przypadek trącił, albo powiedział to czy tamto. Niestety trafi się jeden taki w ekipie i może być wieczny problem. 3 razy z rzędu na kawalerskim w jednej ekipie ten sam człowiek dał komuś w pysk (obcemu) a później zamiast się bawić latania co nie miara, bo to zaraz tamten z kolegami wraca, a bo to tamto. Człowiek też nie jest piz#ą żeby patrzeć jak człowieka który z tobą jest na imprezie ktoś bije i siłą rzeczy musi się później mieszać, ale jak się okazuje, że 3 razy z rzędu ta sama, jedna osoba prowokuje problem to się normalnie spotykać odechciewa. Cytuj Link to post Share on other sites
Presidente 177 Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Najgorsi ludzie co im się włącza agresor po wódzie. Nawet na weselach się zdarzają jeszcze debile co wybijają szyby w samochodzie bo kluczyki mieli w kieszeni po lewej a nie po prawej Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Teraz mieliśmy taką ekipę termosów na strzelaniu, było trochę spin, choć raczej niegroźnych. Była jednak niemiła akcja gdzie gość dostał serię z kilku m i końcówka nosa była lekko rozerwana, krew itd. Niestety myślenie i odpowiedzialność to podstawa, bo limity fps czy też odległości są umowne. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 @up - kwestia ustaleń limitów na danej strzelance. Przy naprawdę bliskiej odległości, lepiej krzyknąć „nie żyjesz!" niż walić serią. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Organizator ustalił, że nie ma "cichej śmierci", bo limity zostały tak ustalone, żeby nikt sobie krzywdy nie zrobił, a z cichą śmiercią też są problemy, gdy grają napinacze. Jednak sam wiesz, jak to jest, limity są ustalone, ale to od ludzi zależy, czy będą ich przestrzegać. Zazwyczaj najlepsze strzelanki na jakich byłem to te z moich okolic i właśnie w towarzystwie, gdzie w większości strzelają się znajomi, więc kultura gry jest na wysokim poziomie i każdy podchodzi do wszystkiego z odpowiednim dystansem. Nie powiem, bo też zdarzyło mi się przywalić gościowy 2 kulki po udach z odległości kilku m z cymki 077, ale to był odruch i zwyczajnie gościa przeprosiłem, obyło się bez spiny. Ja to się w sumie strzelam w okolicy do 150km ode mnie Skąd jesteś @wojciechu15 ? Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 7 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 https://www.youtube.com/watch?v=0e2kaQqxmQ0&feature=youtu.be 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 9 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 Rozrząd. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 9 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 (edytowane) Takie rzeczy w civ 6 Edytowane 9 Lipca 2019 przez lewiis 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 15 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 (edytowane) E// Cytuję "Czy ten Pan dostał mandat za jazdę tym wózkiem po ulicy? Nie wygląda mi na pojazd silnikowy." dalej "ma duże koła na tym wózku niech sobie objedzie". Brak słów... Edytowane 15 Lipca 2019 przez Szarik 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Robienie choinki z komputera, kolejny poziom: https://www.guru3d.com/news-story/in-win-309-mid-tower-has-a-unique-per-pixel-frontside-rgb-led-display.html Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 @up - dlaczego? Mnie się podoba. Takie piksele, takie fajne 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 @up Nie było w tym żadnej złośliwości, po prostu tak napisałem. Żeby zrobili jak w tetrisie animację to by ciekawa obudowa wyszła. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 No, edytor do tego panelu obowiązkowo. Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 To mógłby być wtedy hit Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechu15 1991 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Nie wiadomo jaki tam soft jest, ale bardzo bym się zdziwił gdyby nie można było każdej komórki oddzielnie zaprogramować. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) No, edytor do tego panelu obowiązkowo. Meet the In-Win 309 chassis. It is equipped with 144 addressable LEDs. The front panel’s matte surface complements the LEDs to balance the overall brightness. The modern design is completed with quality materials such as tempered glass and a 1.2mm steel structure. You can download InWin’s GLOW software on the official website and witness a total of 12 unique lighting modes! The clean and simple interface is user-friendly and highly customizable. GLOW focuses on functionality by giving options to adjust the brightness and speed. Dedicated buttons along the side I/O switches between modes such as: clock, vortex, hourglass, custom and much more. The 307 brings a fresh new design concept by allowing users to create their own designs! The 309 pays tribute to PC hardware by lighting the stage for them! It will be equipped with four dazzling InWin EGO fans which contains 16 LEDs inside the silicon frame. We don't have a price just yet. Edytowane 17 Lipca 2019 przez dodo 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Na to, to trzeba mieć odpowiednio niskie poczucie estetyki (pomijam dzieci)... Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13232 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 9 Cytuj Link to post Share on other sites
skapskiadi 870 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Coś w tym jest 4 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13232 Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 8 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 20 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2019 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts