dadulek 9363 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Mam dzisiaj wolny dzień to trochę mogłem podyskutować To może spędzaj swoje wolne dni produktywnie... Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 @dad przecież wyprodukował masę postów... 2 Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 przecież wyprodukował masę postów... I masę zgłoszeń! Powinien dostać U+ 1 Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Następca TSa! Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 I masę zgłoszeń! Powinien dostać U+ No pewnie, powinieneś mi dojeać ostrzeżenie za nadużywanie przycisku Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 dlaczego teraz się złościsz? Ja się złoszczę? Broń boże! Ja tylko zwracam uwagę na fakt, że jesteś tutaj bardziej gościem niż bywalcem, a zaczynasz jakąś awanturę, nie mając w gruncie rzeczy pojęcia o specyfice tego miejsca i o pracy moderatora na TYM forum. No pewnie, powinieneś mi dojeać ostrzeżenie za nadużywanie przycisku Tak, za debilne zgłoszenia też są warny. 1 Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 jest sobie użytkownik, który ma pewien problem, zamiast zamknąć temat (jako, iż do konsensusu nie dojdzie) i poprosić go o kontakt z "siłą wyższą", to się wszyscy tu udzielają tracąc masę czasu Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jest tu cała masa użytkowników a Ty jako jedyny widzisz problem, bo ludzie nazywają rzeczy po imieniu, brak mi słów. Jak Cię gryzie w oczy to nie wchodź na forum i masz problem z głowy. 4 Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ja się złoszczę? Broń boże! Ja tylko zwracam uwagę na fakt, że jesteś tutaj bardziej gościem niż bywalcem, a zaczynasz jakąś awanturę, nie mając w gruncie rzeczy pojęcia o specyfice tego miejsca i o pracy moderatora na TYM forum. Tak, za debilne zgłoszenia też są warny. Masz rację, nie miałem bladego pojęcia, że "pracujecie" w taki sposób i macie takie poparcie. Na innych forach jest to niespotykane Heh...Nie zaczynałem żadnej awantury, napisałem tylko, że Twój kolega źle się zachowuje. Jest tu cała masa użytkowników a Ty jako jedyny widzisz problem, bo ludzie nazywają rzeczy po imieniu, brak mi słów. Jak Cię gryzie w oczy to nie wchodź na forum i masz problem z głowy. Dzięki za sugestię Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Nie przypuszczałem, że zna odpowiedź na Twoją mongolską definicję Że co proszę ? 1. Jaką definicję ? 2. Co rozumiesz przez mongolską ? Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Zawsze dbamy o to, żeby nie dostało się niewinnym albo postronnym. Swołocz stąd pędzimy i widać, że robimy to dobrze - efekty są pozytywne. Natomiast na tego roszczeniowego jegomościa to aż brak słów, niereformowalny głupiec na którego szkoda mi czasu. 3 Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Nie zaczynałem żadnej awantury Owszem, zacząłeś. Postawiłeś się w roli samozwańczego obrońcy dobrego imienia bandy debili, których jedynym celem jest uprzykrzanie innym życia. Jeśli nie jesteś w stanie tego zrozumieć, mimo SZEŚCIU stron tematu, to nic na to nie poradzimy. Liczyłeś na poparcie, a teraz się dziwisz, że nikt nie staje w obronie obrońcy trolli... 2 Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Liczyłeś na poparcie, a teraz się dziwisz, że nikt nie staje w obronie obrońcy trolli.. Jak to nie Nie ma sensu dyskutować bo nawet jak masz rację to będą szli w zaparte bo się znają, administracja trzyma się razem na każdym forum. Olać to niech se piszą jak chcą. W każdym temacie się przecież osoba której wpisy ci nie odpowiadają się nie udziela. Miał jednego, równie zasłużonego użytkowania z wkładem 50 postów od 2008 roku... 1 Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Tutaj widać cały profesjonalizm (brak) tego forum. Rączka rączkę myje, zieloni sobie plusują bo to przecież podnosi "reputację". Czemu się dziwić jak osoba która to zapoczątkowała jest teraz administratorem? Rada dla osób które nie chcą "tak żyć", wyloguj się, wyjdź nie nabijaj wyświetleń. Niech się dalej plusują do woli, jak im to pomaga ^.^ Cytując klasyka: "Nie karm trolla" ^.^ 6 Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ^.^ xD 6 Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 wyloguj się, wyjdź nie nabijaj wyświetleń PeterrNapisz do mnie PW, podeślę Ci adres bardzo fajnego forum gdzie się doskonale odnajdziesz, wśród swoich... 4 Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 zieloni sobie plusują bo to przecież podnosi "reputację". Ty wiesz gdzie ja mam reputację? A może mam Ci powyliczać wszystkie punkty, które dostałeś w OT? Kolejny "zasłużony"... 400 postów przez 2 lata na forum... Faktycznie pomogłeś rzeszom ludzi... Rada dla osób które nie chcą "tak żyć", wyloguj się, wyjdź nie nabijaj wyświetleń. Niech się dalej plusują do woli, jak im to pomaga ^.^ Skoro tak Ci tutaj źle to kto Ci się każe logować? Jak się pewnego dnia nie pojawisz to uwierz mi nawet nikt nie odczuje Twego braku... (no chyba, że poczuje jedynie ulgę). BTW masz ode mnie plusa, może Ci to zmniejszy ciśnienie... Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ja też mogę plusika ? Pokażcie, że nie tylko swoich plusujecie *.* @Tylko proszę bez warna :f Kolega mst też mógł poświecić oczami jak ja (emotikonki) 5 Link to post Share on other sites
coco01 14024 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Za 10zł dostaniesz. Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Rada dla osób które nie chcą "tak żyć", wyloguj się, wyjdź nie nabijaj wyświetleń. Zapomniałeś dodać: napisz na OVC jaki to benchmark jest zły i wraz z gromadą frustratów wyrzuconych z tego forum ponarzekajcie sobie na moderację bmk używając bardzo wysublimowanego słownictwa i zwrotów, które w polskim prawie są karalne. Idealnie wpasowuje się to do tego tematu. 1 Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 I to jest ta cholerna demokracja.Monarcha to by za łeb złapał tego czy innego i po prostu wy...lił. Zamykam temat i idę spać.... Link to post Share on other sites
Darius. 224 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Tutaj widać cały profesjonalizm (brak) tego forum. Rączka rączkę myje, zieloni sobie plusują bo to przecież podnosi "reputację". Kolejny "zasłużony"... 400 postów przez 2 lata na forum... Faktycznie pomogłeś rzeszom ludzi... - I pomyśleć, że jego zdanie tak wiele znaczy ^_^ Rozwój forum +10 Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Zapomniałeś dodać: napisz na OVC jaki to benchmark jest zły i wraz z gromadą frustratów wyrzuconych z tego forum ponarzekajcie sobie na moderację bmk używając bardzo wysublimowanego słownictwa i zwrotów, które w polskim prawie są karalne. Idealnie wpasowuje się to do tego tematu. Napisała to osoba która wyzywa od debili, heh czysta hipokryzja Plusika możesz sobie zabrać, bo mam je gdzieś i wcale bym nie ucierpiał gdyby zostały wyzerowane. Ba procentowy udział plusów z OT chyba byłby mniejszy niż niektórych osób ^.^ 400 postów przez 2 lata, liczysz czas od rejestracji czy do? Bo pewnie z rok wybije niedługo, może już wybił jak wchodzę na forum tylko do działu "sprzedam". Tak więc jeżeli chodzi o kwestie logowania - spokojnie możecie mi ograniczyć forum do giełdy, no problemo Dobra, czynię to co wcześniej napisałem - bajo, miłego pluszowania. Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 która wyzywa od debili Nazywanie trolli po imieniu nie jest wyzywaniem. Rozumiem, że solidaryzujesz się z nimi. Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Tutaj widać cały profesjonalizm (brak) tego forum. Rączka rączkę myje, zieloni sobie plusują bo to przecież podnosi "reputację". Czemu się dziwić jak osoba która to zapoczątkowała jest teraz administratorem? Profesjonalna pomoc kosztuje. Tu może Ci odpowiedzieć informatyk-serwisant z 10-letnim stażem albo 12-latek, którego życiowym osiągnięciem jest 4.7GHz na powietrzu. Ani forum ani nawet główna nie aspiruje do miana profesjonalnego. Link to post Share on other sites
Recommended Posts