darkatraz 884 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 xD Cytuj Link to post Share on other sites
pieniek 8 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Fajny screen :-) jeszcze krowy by postawic zamiast samochodów i taka "droga mleczna" by była Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Skusiłem się i postanowiłem kupić The Crew... Niestety, za wydane pieniążki mogę podziwiać jedynie czarny ekran. Brawo, Ubisoft. Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Mam pytanie do tych, którzy już trochę spędzili czasu nad gra. Dostałem od frakcji 100 000 KC i chce sobie za ta kasę kupić Porszaka, lecz brakuje mi ~3 000. Da sie nazbierać jakoś ta dodatkowa kasę czy brać Z4 i inne autka? Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Nie da się. To jest waluta do kupienia za realne pieniądze 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 (edytowane) @UP Nope możesz tylko kupic za realne pieniażki /Vecio mnie wyprzedził ;_; Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Wallpy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Okej, a jak ją rozdysponowaliście? Są jakieś wozy must have do kupienia za te KC? Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Ja wydałem 10k na części do Vipera. Reszta czeka na lepsze czasy. Właściwie jak dla mnie auta, które się mieszczą w tej kwocie już lepiej kupić za pieniądze z gry. Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ja nie wydałem ani jednego KC, ale myślę nad zakupem jakiegoś klasyka. Cytuj Link to post Share on other sites
pieniek 8 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) A takie pytanie z innej beczki: na jakim sprzęcie gracie w the crew i jak Wam chodzi? :-) A i na ps4 które przyciski odpowiadają za gaz i hamulec? Edytowane 7 Grudnia 2014 przez pieniek Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 A takie pytanie z innej beczki: na jakim sprzęcie gracie w the crew i jak Wam chodzi? :-) http://vpx.pl/i/2014/12/07/1.jpg http://vpx.pl/i/2014/12/07/3.jpg http://vpx.pl/i/2014/12/07/2.jpg Konfiguracja w profilu. Gra utrzymuje 45-60FPS, ale w mieście potrafi nieznacznie przyklatkować, ale i tak jestem zadowolony z optymalizacji. A i na ps4 które przyciski odpowiadają za gaz i hamulec? http://vpx.pl/i/2014/12/07/Beztytulu7ad4f.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pieniek 8 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Czyli tak jak w xboxowych forzach :-) nie podobało mi się w grand turismo jak miałem ps3, że gaz i hamulec były pod przyciskami a nie pod spustami :-) Ech i nadal się waham ps4 czy xo Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Było to spowodowane przez tragiczny pad do PS3. W niektórych FPSach (Resistance bodajże) strzelanie i celowanie było pod przyciski właśnie, a nie spusty Co do konsoli to ci powiem tak. Jak uwielbiasz gry wyscigowe to przy Forzie 5 i Horizon 2 stracisz masę czasu, a na PS4 masz masz niepołatanego (jeszcze chyba :?) DriveCluba i w trakcie produkcji GranTurismo 7, więc i tak musisz sam wybrać. Ja jednak bym byłza Forzą... Cytuj Link to post Share on other sites
pieniek 8 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ja też jestem za forza :-) ciekawe czy na pc wyjdą jakieś mody do the crew bo do driver sf od ubi chyba nie było :-) Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Coś im nie pykło http://vpx.pl/i/2014/12/07/x3xlt9.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ładny mustang ale mógłbyś do blacharza zajechać 1 Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 I na myjkę Cytuj Link to post Share on other sites
pieniek 8 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Parkingowa przygoda :-) Cytuj Link to post Share on other sites
Dzonzi 49 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nie wydaje wam się, że za tydzień ta gra się wam znudzi ? Kupicie pare bryk, ulepszycie i co dalej ? Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Co dalej? Będę nadrabiać kupkę wstydu Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nie wydaje wam się, że za tydzień ta gra się wam znudzi ? Kupicie pare bryk, ulepszycie i co dalej ? Jest masa rekordów do pobicia, a jest z tym sporooo zabawy Mamy do tego ogromny świat do zwiedzania, odkrywanie ukrytych samochodów, PVP, misje frakcyjne i jak wspomniałem wcześniej sporo zabawy. Każda gra się kiedyś nudzi, popatrzmy na takiego FC4 pograłem, ukończyłem i właściwie już o nim nie pamiętam. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
VectroV 3584 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Właściwie jest to troche jak z CSem. Każda runda/wyścig jest inny i nie wiesz co się stanie, ale jak Wallpy napisał - wszystko się kiedyś nudzi. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 A u mnie nie chodzi . Wywala sterownik GPU za każdym razem bez różnicy czy karta ma podbite zegary czy jest na stocku. Cytuj Link to post Share on other sites
Dzonzi 49 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Jest masa rekordów do pobicia, a jest z tym sporooo zabawy Mamy do tego ogromny świat do zwiedzania, odkrywanie ukrytych samochodów, PVP, misje frakcyjne i jak wspomniałem wcześniej sporo zabawy. Każda gra się kiedyś nudzi, popatrzmy na takiego FC4 pograłem, ukończyłem i właściwie już o nim nie pamiętam. Ale FC4 to nie mmo jak nazywanym jest The Crew. Cytuj Link to post Share on other sites
pieniek 8 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Może to głupie, ale ją lubię się "bawić" gra, np pojeździć zgodnie z przepisami, ubzdurać sobie że mam przewieźć coś z jednego końca mapy do drugiego :-) trzeba byc kreatywnym to gra szybko nie odejdzie do lamusa :-) dlatego się zastanawiam między konsola a pc bo na tym drugim są mody dzięki, którym takie gta dostaje drugie życie, ale w moim przypadku budżet ograniczony do ok 2400zł i to na raty więc tylko konsola wchodzi raczej w grę, bujna wyobraźnia zastąpi mody 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts