rafal12322 5840 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Chyba jeszcze nie ma tematu o tej grze http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/241560/header_292x136.jpg?t=1408979997 The Crew to gra samochodowa z pełni otwartym światem, pozwalająca graczowi na rywalizację z innymi kierowcami na obszarze USA. Tytuł wyprodukowany został przez francuskie studio Ivory Tower, założone przez byłych pracowników Eden Games (odpowiedzialnych za serię Test Drive Unlimited) przy wsparciu ekipy deweloperskiej Ubisoft Reflections. Jak przystało na rasową „ścigałkę”, gracze mają okazję wcielić się w role kierowców samochodów i spróbować swoich sił w emocjonujących wyścigach ulicami amerykańskich miast. Twórcy zadbali o szeroki asortyment dostępnych aut, z których wiele to licencjonowane modele uznanych producentów - w sumie znajdziemy tu ponad setkę dokładnie odwzorowanych wozów podzielonych na pięć różnorodnych kategorii. Ambicją twórców było - zgodnie z hasłem reklamowym gry - by „gracze nigdy nie ścigali się sami”. Stąd duży nacisk na obecność rozbudowanych funkcji społecznościowych, pozwalających na płynne przechodzenie pomiędzy trybem jedno- i wieloosobowym. The Crew oferuje szereg wariantów rozgrywki przewidzianych m.in. do rywalizacji indywidualnej oraz drużynowej ze znajomymi, bądź losowo dobranymi graczami. Jedną z najważniejszych cech gry jest otwarty świat - twórcy zaoferowali nam blisko 5000 mil kwadratowych terenu zlokalizowanego w USA, przeznaczonego do pełnej eksploracji i wypełnionego różnorodnymi atrakcjami: czekają na nas setki misji, wyścigów i zadań. Elementem składowym tej produkcji jest również kampania fabularna oferująca około 10 godzin rozgrywki – w jej trakcie bierzemy udział w historii dotyczącej sześciu różnych bohaterów. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów gry jest rozbudowany system modyfikowania samochodów. Gracze mogą wprowadzać szereg zmian nie tylko w wyglądzie nadwozia, ale także w parametrach technicznych, przystosowując pojazd do indywidualnych upodobań i preferowanego stylu jazdy. Ciekawą opcją jest możliwość stworzenia własnego pojazdu za pomocą części zdobytych w trakcie rozgrywki. Twórcy postarali się o zróżnicowanie modeli jazdy przeznaczonych zarówno dla mało doświadczonych graczy, jak i miłośników symulacyjnego charakteru rozgrywki. The Crew ce**** się wysokiej jakości oprawą audiowizualną. Uwagę zwracają przede wszystkim starannie odwzorowane modele samochodów oraz mocno urozmaicone otoczenie tras, na których toczą się zmagania kierowców. https://www.youtube.com/watch?v=MO5NuVSQCIg Premiera PL: 13 listopada 2014 Darmowe klucze do bety: http://www.nvidia.pl/object/the-crew-beta-key-give-away-pl.html Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Tematów jest pełno typu przygarnę klucz do bety The Crew albo w dziale sprzedam Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Klucz można dostać za darmo tutaj: http://www.nvidia.pl/object/the-crew-beta-key-give-away-pl.html Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Przeczytał pierwszy post ?? Jak byk jest link do tej samej strony. Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Fatalna gra. Brzydka grafika, słaby model jazdy i zablokowanie liczby klatek, bo oczywiście Ubish** musi wyrównać wszystkie platformy. Grałem w poprzednią betę, podobno niewiele się zmieniło, więc na pewno nie zagram i nie kupie. Za to czekam z niecierpliwością na Project Cars. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Antiax Cytuj Link to post Share on other sites
AgstPL 1 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ej podobno the Crew miało wyjść tylko na PC i next-geny, a teraz w CDA w liście premier zobaczyłem że na Xbox 360 też wychodzi O.o To prawda ? Bo troche dziwne jak wychodzi na X360, a pomijają PS3 gdzie na PS4 wyjdzie O.o Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 A ja mam odmienne zdanie. To jest zwykła arcadówka i nie grafika tutaj jest najważniejsza bo przy 180-200 i up mam gdzieś ładne widoczki tylko patrze przed siebie by nigdzie nie przywalić. Jak to beta ma swoje bolączki, a otwarty świat jest miły dla oka. Rafał pobieraj i lecimy w co-opie Cytuj Link to post Share on other sites
luk4so 47 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 "Rili?" Blokada na 30 fps? Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) http://puu.sh/b8GzY/4f8ffc691a.pnghttp://i.imgur.com/sXNcZJj.jpg Bez komentarza. To coś na obrazku w oddali to ma być Las Vegas. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Antiax 3 Cytuj Link to post Share on other sites
FTT33310 6 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Gra mi się nie uruchamia, proces w menedżerze pokazuje się na chwilę i znika. Pobrałem wszystko jak trzeba, sprawdzałem spójność plików i nie hasa Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Patch wyszedł? Dwa różne buildy. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Wyszła mała łatka (chyba) bo aktualizowała mi się gra. Limit 30 fps można w banalny sposób zmienić (zabawa z pliczkiem PCScalability.xml i wpisem fps). Gra u mnie działa bardzo ładnie (na jednej karcie) ale co jakiś czas mam kilkusekundowe freezy łącznie z dźwiękiem - ot uroki bety Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Też to mam albo samochody lewitujące pare cm nad powierzchnią lub wpadające w połowie pod asfalt. Ja jutro lukne co się dokładnie znajduje w tym pliku xml. Bo trik z fps działa, a nóż widelec uda się trochę poprawić odległość renderowania szczegółów Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 To coś na obrazku w oddali to ma być Las Vegas. To są maksymalne detale? Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Podobno tak Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 To są maksymalne detale? Tak maksymalne Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Dalszy plan na tych screenach bida jakby zabrakło tekstur Ta skała co stoi auto wygląda jak w grach sprzed 10 lat ale ufam że to tylko beta i w finalnej będzie lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) A ten ala cień pod samochodem ? Wydaje mi się, że nic się nie zmieni, jeżeli chodzi o kwestie dalszego planu. Było tak w poprzedniej becie jest i teraz. Zespół pracowników pracujących nad tą grą jest nie za duży, ale pewnie i tak się sprzeda dobrze, bo w końcu siła marketingu. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Antiax 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ubi to potrafi, zrobić tak żeby się nie narobić a zarobić miliony 2 Cytuj Link to post Share on other sites
AgstPL 1 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nie no, ja sądze że to poprawią No bez przesady to miało być robione głównie pod next-gen, a wygląda jakby głównym portem miał być x360 Ale przyznać im muszę, że tuning wygląda świetnie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Tu są jeszcze klucze, potrzebne jest konto aby otrzymać kluczyk. http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/554/The-Crew-Beta-Key-Giveaway.html Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 http://vpx.pl/i/2014/08/27/TheCrewBeta2014-8-27-11-58-15.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 szarik podaj nazwe usera uplay. To może w 4 razem polatamy Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie trawię tej gry a dokładniej fizyki jazdy. up nick masz widoczny na screenie. http://i.imgur.com/kuOzoxm.jpg Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez okar19 3 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Mam dokładnie to samo, pojeździłem chwile ale kompletnie nie mogę załapać modelu jazdy. Wszystko działa jakby z opóźnieniem, nawet na padzie ciężko prowadzić auto. Oby w finalnej wersji to poprawili bo inaczej skreślam ją z listy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts