MiK 13223 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) W2 i Skyrim łączy przede wszystkim fakt, iż są to gry RPG. I z grubszą tyle, porównywanie tych tytułów nie ma sensu. To jakby porównywać serię FF do gier od BioWare. Niby można, ale nie o to chodzi. Edytowane 13 Listopada 2011 przez MiK86 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wiesiek też robiony pod konsolę, ale jednak CD Projekt nie olewa pecetowców. Co nie zmienia faktu, że jak dla mnie Skyrim niszczy Wieśka klimatem (no, chyba że mowa o pierwszym W, a nie o WII). Wiedźmin 2 był całkowicie robiony pod PC'ty panie znawco. Tylko potem zaczęli pracować nad portem do X360(obcinanie tekstur itp) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Jojczycie na te konsole jak te CIOTY. Konsole to, konsole tamto. Prawda jest taka, że rynek konsol oferuje bardzo wiele świetnych gier i gdyby nie konsole to pecet nie dostałby wielu świetnych gier, które dostał. Mam xa i ps3. Jedyne co mnie na obecną chwilę od nich odrzuca to jakość grafiki. Niestety jest to sprzęt stary. Na szczęście w 2012 jest premiera nowego nintendo i może coś w tym temacie się ruszy. Poza tym nie będzie gier robionych pod pc dopóki miliony ludzi będą ściągać piraty ! Cracka to każdy łepek 11sto letni umie w grać. Z konsolą jest już gorzej. Takie PS3 na obecną chwilę jest nie przerabialne a nad Xem trzeba się trochę napocić. Dochodzi do tego sprzedaż: NAJGORZEJ sprzedająca się gra z 50 najlepiej sprzedających się w tej dekadzie to The Legend of Zelda na Wii, której poszło 5.26 MILIONA egzemplarzy gdzie wasz kochany wiesiu do dziś sprzedał zaledwie milion. Do tego dochodzi rynek japoński gdzie króluje PS3 (jak i ps2 do tej pory) i gry o których żeście nigdy nie słyszeli rozchodzą się tam w milionach. Amen. Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Prawda jest jedna krótka ta gra jak cholera Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Takie PS3 na obecną chwilę jest nie przerabialne.PS3 juz jest dawno przerabialne Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wiedźmin 2 był całkowicie robiony pod PC'ty panie znawco. Tylko potem zaczęli pracować nad portem do X360(obcinanie tekstur itp)Racja, gdyby było odwrotnie W2 nie miałby takiej grafiki jaką ma Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 PS3 juz jest dawno przerabialne Jesteś nie w temacie. PS3 Było spiracone do czasu softu 3.55. Na obecną chwilę jest już soft 3.72 i 99% gier produkowanych pod 3.60 w górę na piracie NIE DZIAŁA. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) Wiedźmin 2 był całkowicie robiony pod PC'ty panie znawco. Tylko potem zaczęli pracować nad portem do X360(obcinanie tekstur itp) To ciekawe dlaczego na wszystkich pokazach prezenter grał na X-sie i dlaczego sterowanie jest konsolowe. Edytowane 13 Listopada 2011 przez Saiya-jin Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 To ciekawe dlaczego na wszystkich pokazach prezenter grał na X-sie Pokaż dowód Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Obejrzyj nagrania z przedpremierowych pokazów. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Hehehe grał na Xsie czy na padzie od Xa podłączonym pod PC? Cytuj Link to post Share on other sites
Deathstar 265 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Panowie, czy wyście się nie zapomnieli? Temat brzmi "THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM" a nie "KONSOLE VS PC". Co do Skyrima, bardzo fajna gra, graficznie może nie powala, chociaż i tak jest dobrze. Może wyjdą jakieś patche poprawiające to, albo mody. Jednak największym atutem TESów jest fabuła, i mnóstwo side questów. Mam nadzieję, że w piątej części jest ona równie dobra albo i lepsza jak w poprzednikach. Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 No właśnie, jak to wygląda z fabuła główną i światem? Historia jest w miarę ciekawa i zajmująca? Świat wygląda na "żyjący" i wart eksplorowania? Cytuj Link to post Share on other sites
carroarmato 93 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ja mam problemy z grą, sama się zawiesza, raz mi zrestartowało komputer, fps skacze, to już BF3 płynniej działa i nie muli. Tekstury okropne, niech to połatają, bo się grać nie da. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 A ja mam taki problem że się zaraziłem wampiryzmem. Cholera jest na to lekarstwo ale w mieście tak daleko, że może pojutrze tam dotrę. Uffff 29 godzin gry za mną.... Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Nie róbcie burdelu w temacie o Skyrim. Gra jest fajna i ma klimat. Nie szaleje graficznie choć pogoda mi się bardzo podoba. Gra z lekka stała się Fallout'em w epoce wikingów, niż tym czym był kiedyś Morrowind. Podoba mi się bardzo ekran rozwoju postaci i naprawdę trzeba skupić się na jednej głównej profesji oraz zaledwie kilku pomniejszych Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Odwampirzyłem się Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ja dopiero ubiłem drugiego smoka przed mną jeszcze długa droga Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Z wampiryzmem fajna sprawa. Zagłębiłem się w temat, poczytałem, niezłe moce się dostaje tylko problem taki, że aby wejść w najwyższe stadium trzeba głodować a wtedy w nocy nie masz co się ludziom pokazywać bo atakują. Fajna sprawa ale zostawię to sobie na później. Jakby ktoś się zaraził, a na pewno zarazi to walić do mnie, powiem jak się odwampirzyć. p.s 8 smoków na koncie Edytowane 14 Listopada 2011 przez effendi360 Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 effendi a powiedz o co chodzi z odwróceniem uwagi na tym przyjeciu? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Oj tego jeszcze nie robiłem chyba. Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 po drugim smoku ta Delphi dała zaproszenie na przyjecie i tam Malborn stoi przy drzwiach i czeka na odwrócenie uwagi Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 W którym mieście ? ??? Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ambasada Thalmoru Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Filmik znalazłem. Masz wyżej. To to ? Nie robiłem tego jeszcze. Edytowane 14 Listopada 2011 przez effendi360 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts