Dementor 269 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) rozwiązał ktoś tą zagadkę z ułożeniem pierścieni:Niedźwiedź ćma i sowa? Zagadka rozwiązana jakby ktoś nie wiedział to układ jest pokazany na złoty szponie Edytowane 12 Listopada 2011 przez Dementor Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Wejdź w ekwipunek i pooglądaj sobie dokładnie to łapsko, które wsadzasz w te drzwi Poza tym wcześniej w jaskiniach powinieneś znaleźć notatnik typa i w nim była podpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 juz rozwiazalem to:D Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Jak u Eklera tak śmiga to mój komp to rozbuja na wysokich Dobra, przekonałem się. Kupuje =D Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ide właśnie po trzeciego smoka lata nad górką, widze dziada tylko trzeba się wspiąć Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Jak ty wyskakujesz z prockiem sprzed 3 lat do gry w 2011 roku to sorry ale nie pierdziel, że optymalizacja jest kiepska. Mi tam jakoś chodzi w stałych 60 Tylko najnowsze procki mają spore problemy z tym ''3 letnim prockiem'' Po za tym nie mam GTX 570 SLI, żeby mi chodziło w 60 FPS. Myślenie nie boli effendi 1 Cytuj Link to post Share on other sites
faqus 0 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Dlaczego podczas instalacji gra pobiera mi sie ze steama zamiast instalować z płyty? musze czekac 9 godzin na pobranie... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Tylko najnowsze procki mają spore problemy z tym ''3 letnim prockiem'' Zmiażdżyłeś mnie Poza tym Skyrim akurat nawet u mnie na ultra nie chodzi bo on strasznie ciśnie procek właśnie a nie grafiki. U mnie użycie gpu stoi na poziomie 30-40% Cytuj Link to post Share on other sites
carroarmato 93 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Instaluje grę, to jakiś debilizm, za 4tym razem poszło z płyty, bo chciał mi 5 godzin ściągać ze steama na 6mb necie, nie mogłem wybrać gdzie ma być i pewno mi wpierdzielił grę na dysk c, a teraz kolejne 2h chce ściągać patcha. To jest paranoja, kiedyś się kupowało grę, instalowało tam gdzie się chce i grało... Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ja tam gram na ultra, tylko wygładzanie krawędzi na x2 i nic nie przycina, chodzi płynnie, nawet nie sprawdzam fpsow bo na oko na 100% jest 30+ jak nie więcej, nie będę się obrażać na grę, że nie mam max fpsów, sama gra bardziej wciągająca niż Oblivion. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) Zmiażdżyłeś mnie Poza tym Skyrim akurat nawet u mnie na ultra nie chodzi bo on strasznie ciśnie procek właśnie a nie grafiki. U mnie użycie gpu stoi na poziomie 30-40% Dziwne bo jakoś q6600 3,8 Ghz rozwala takiego Phenoma 965 I dlatego ten procek posiedzi u mnie jeszcze z rok bo nie ma sensu go zmieniać skoro przyrost wydajności nie będzie jakiś super wielki. Edytowane 12 Listopada 2011 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
carroarmato 93 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) Dam znać jak u mnie chula na gtx580 i5 760@3,6ghz , sam ciekaw jestem. Edytowane 12 Listopada 2011 przez carroarmato Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Instaluje grę, to jakiś debilizm, za 4tym razem poszło z płyty, bo chciał mi 5 godzin ściągać ze steama na 6mb necie, nie mogłem wybrać gdzie ma być i pewno mi wpierdzielił grę na dysk c, a teraz kolejne 2h chce ściągać patcha. To jest paranoja, kiedyś się kupowało grę, instalowało tam gdzie się chce i grało...Mnie też to denerwuje, nie dość że człowiek wyda kasę na oryginalną grę to jeszcze takie problemy, podobnie było z BF3. Kumpel instalował go ponad 4h Wcześniej kupiło się grę, uruchomiło instalatora, wklepało key i się grało a teraz to masakra. Z roku na rok coraz gorzej, coraz to głupsze wymyślają te zabezpieczenia Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Panowie, pauza>system>lewy dolny róg - jaką macie wersję gry ? Cytuj Link to post Share on other sites
EvilOverlorD 48 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Dlaczego ja na ustawieniach HIGH mam tylko te marne 30-38fps ? W pomieszczeniach i jaskiniach mam 60+. Czytałem wiele i dużo osób ma problemy z fps, ciekawe czy jakiś patch wyjdzie. Zmieniałem też zawartość w SkyrimPrefs.ini i nic nie pomogło. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) Panowie, pauza>system>lewy dolny róg - jaką macie wersję gry ? 1.1 coś tam. W każdym bądź razie mam grę z patchem. EDIT : Jakby ktoś nie mógł znaleźć Piękny soundtrack. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fLlRaJkMNlE#! Edytowane 12 Listopada 2011 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
Rakoth 5 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Moje pierwsze wrażenia nie są zbyt pozytywne. Oprawa graficzna jest strasznie brzydka , jedynie widoki gór przykrytych mgłą i nieba nocą( wygląda identycznie jak niebo w Morrowind i śmiem twierdzić, że jest to sama grafika tyle, że w wyższej rozdziałce. Mam nadzieje, że gra mnie wciągnie fabułą i możliwościami. Momentami mam wrażenie, że Oblivion był ładniejszy, no ale tak to jest jak się dostaje port z konsoli. Oby wyszły patche, mody, tekstury w wysokiej rozdzielczości itp. Póki co wracam do BF3 Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Oblivion też był później przeportowany na konsole i to bez starty jakości, akurat wtedy konsole były jeszcze nowe. Czytając twojego posta można wywnioskować, że zakładasz z góry, że to źle wygląda bo to port z konsoli. Obiektywnie porównując wygląda lepiej i to o wiele, szczególnie wnętrza wyglądają ładnie, jedynie tekstury wyższej jakości by się przydały, ale tu trzeba liczyć na scenę, która i tym razem pewnie nie zawiedzie i wypuści tekstury HD. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 http://img401.imageshack.us/img401/7018/tesv2011111221183841.jpg Moja postać i moja lasencja Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Miałem się wstrzymać z tą grą, bo cena w empiku beznadziejna, a z wysyłką z neta wyjdzie na to samo, ale ta gra jest taka ******, że chyba nie dam rady. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ufffff ponad 20 godzin gry.... dopiero 15 level..... gram na expert. Kurdę niektórzy przeciwnicy są póki co nie do pokonania No i ja gram bez bloków Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13223 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Oblivion też był później przeportowany na konsole Raczej odwrotnie, bo poprzednie gry z serii to raczej domena X i X360. Cytuj Link to post Share on other sites
carroarmato 93 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Gra jest fajna, chodzi na maks z afx16 i aax4, czasem dziwnie fps skacze. Ogolnie fajnie, ale jakość tekstur nie powala. Całościowo klimatycznie, może być. Wiedźmin2 trochę lepiej wygląda. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Gra robiona pod konsole więc nie spodziewaj się tekstur na miarę drugiego wieśka Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wiesiek też robiony pod konsolę, ale jednak CD Projekt nie olewa pecetowców. Co nie zmienia faktu, że jak dla mnie Skyrim niszczy Wieśka klimatem (no, chyba że mowa o pierwszym W, a nie o WII). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts