szary_turbo 3473 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 @up Nie martw się- Kopernika też uważali za debila Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Kopernik miał dopiero skrajne poglądy, uważał, że Ziemia krąży wokół słońca. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Może ja się nie będę wypowiadał, bo ja tylko coś sam z siebie co się zainteresuje i trochę inwestuję na giełdzie, to pewnie za niski status mam żeby odezwać się do Pana Laureata. http://gifsforum.com/images/gif/other/grand/SPL2014_MarineKingPRIME_vs_Set_5c2477d5382fc29e9b1cf72513e3a723.gif Cytuj Link to post Share on other sites
onlyruch 3 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRC7Edd0IWbyE7Jk7IB8V5_GcGpbcOYP3EFBSPSUAT-o2vjWlV3CA do apropo Pana, który napisał, że było lepiej w komuniźmie bo mógł mieszkanie kupić na start. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Klikacz, możemy rozmawiać. Ale nie na poziomie "debili", bo to nie przystaje użytkownikowi tego forum, a już na pewno nie moderatorowi. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 a już na pewno nie moderatorowi. Ja jestem tutaj tylko zwykłym ćpunkiem http://oi57.tinypic.com/y2k2d.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 a już na pewno nie moderatorowi Przecież nic nie mówiłem :\ Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Panie, tyś jest pan obermoderator Ja już się nie odzywam żart Edytowane 11 Marca 2014 przez se7enfiy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Oceniam życie w PRL tylko z perspektywy życia mojej rodziny, opowiadań mojego ojca i jego znajomych ale jak słyszę, że to był morderczy system nastawiony na udupienie obywatela to śmiać mi się chce. Wspomnę tylko, że w dzisiejszej, cywilizowanej Polsce o wysokich standardach prospołecznych istnieją przepisy pozwalające sprzedać mieszkanie razem z lokatorem. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 kbrbabzbtb, wielu ludzi patrzy na tamte czasy z sentymentem, nie jestem pewien czy jest to obiektywna ocena tamtej sytuacji. Trochę temat stanął, proszę bardzo: https://www.youtube.com/watch?v=i1YKM8kzQ6o Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Możemy zawsze przejść na temat Ukrainy i pogadać czemu cały świat ocipiał i porównuje Putina do Hitlera. I czemu mają do niego pretensje o rozmieszczenie wojsk na Krymie skoro USA ma rozmieszczone wojska ponoć w ponad 100 krajach na świecie i nikt się nie czepia. I czemu Putin jest Hitlerem skoro jego działania nie spowodowały żadnych ofiar, a konflikt wywołany przez chłopca od krów W. Bush`a pochłonął w Iraq`u okoła 1mln ofiar. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Dokładnie to Bush i Obama mają krew na rękach, oni są odpowiedzialni za ostatnie konflikty na całym świecie w ostatnich latach. NATO ma przyzwolenie na mordowanie, aby zapewnić Stanom korzyści. Cóż niestety należymy do NATO i UE, więc propaganda musi być. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Z tego co wiem Ukraina sama prosi o pomoc, Europy i USA, a rosjan nie chca i ja sie im nie dziwie. Obwinianie USA za konflikty na calym swiecie jest najbardziej zaskakujaca teoria jaka slyszalem od wielu lat.. Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 To zależy od tego czy grupę, która obaliła Janukowycza możemy nazwać całą Ukrainą. Czy obalenie go też w taki sposbó możemy nazwać demokratycznym przejęciem władzy i czy cała UE, która używa górnolotnego, demokratycznego słownictwa powinna to wspierać. Nie mówię, że Putin jest w tym święty ale fala jednostronnej, ślepiej na niektóre fakty, dla zasady wrogiej krytyki jego osoby jaka przewala się przez media, w tym przodujący TVN24, mnie śmieszy. Nazwałbym to histerycznym atakiem rusofobii. USA przoduje od dawna w poszerzaniu strefy swoich wpływów, nikt się nie czepia. Najlepsze jest jednostronna forma przedstawiania osoby Putina jako krawawego rzeźnika, co chwila nowy news czy polska armia zatrzyma szarżującego bandytę...pewnie, mamy szwadrony Rydzyka. Kurski w PE wyzywa go od małych Hitlerków, żenada do kwadratu. Pewnie na spotkaniu w cztery oczy kontemplowałby własne buty bo nie miałby odwagi spojrzeć mu w oczy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Z tego co wiem Ukraina sama prosi o pomoc, Europy i USA, a rosjan nie chca i ja sie im nie dziwie. Obwinianie USA za konflikty na calym swiecie jest najbardziej zaskakujaca teoria jaka slyszalem od wielu lat.. Ukraina? Która Ukraina, prorosyjska czy nacjonalistyczna? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 jest tylko jedna Ukraina, łatwo odróżnić, mówi się tam po ukraińsku, a nie po rosyjsku, i właśnie ta pierwsza została zbrojnie najechana przez wrogi kraj co do obywateli to jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności ta prorosyjska część umie posługiwać się tylko językiem Tołstoja, a nie swoim ojczystym Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ha, 80% Krymu to ludzie mówiący po rosyjsku, z czego 20% się uważa za Ukraińców. Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ciekawe jak by wypadlo referendum na Krymie gdyby byla 3 opcja: 52 stan USA.. Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Ciekawe jak by Polacy reagowali gdyby w Niemczech do władzy dochodzili naziści wielbiący Hitlera jako bohatera jednocześnie roszcząc prawa do przejęcia Polskich terenów ? Bo jakoś większość narodu Polskiego problemu nie widzi w ustawionym i sponsorowanym przez UE/USA przejęciu władzy Banderowców/UPA nad Ukrainą. Mózgi doszczętnie wyprane przez propagandę medialną. Mądre jest powiedzenie "ten, kto zapomina historię, powtarza ją" a Polacy chyba zapomnieli już o czynach UPA i zasadach działania UE. Polecam jeden z lepszych artykułów opisujących cały ten konflikt z dalszej perspektywy a nie tylko ostatnich wydarzeń http://zezorro.blogspot.com/2014/03/o-cotak-naprawde-chodzi-w-ukrainskiej.html Edytowane 15 Marca 2014 przez Fenio 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) Już po referendum, 95% opowiedziało się za niepodległością, na Krymie ludzie świętują.https://www.youtube.com/watch?v=2DUaS1l8W1g Edytowane 17 Marca 2014 przez se7enfiy Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 @fenio 3 strony wcześniej linkowałem ten artykuł tylko z innego źródła Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Wychowałem sie w okresie komunizmu,odejdę we wczesnej fazie kapitalizmu.Nie mam na to wpływu i mimo to jestem szczęśliwy czego i Wam życzę.... Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) Kongres Nowej Prawicy tym bardziej o większych konkretach. (Pan z Twojego Ruchu zbyt kulturalny, jakby był członkiem innej partii.)https://www.youtube.com/watch?v=vY1gZJygLjM http://korwinnadzis.pl/jkm/ https://www.youtube.com/watch?v=yCmc28051Bw Edytowane 18 Marca 2014 przez se7enfiy Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Obwinianie USA za konflikty na calym swiecie jest najbardziej zaskakujaca teoria jaka slyszalem od wielu lat.. Putin: Czeczenia, Gruzja - 0 ofiar wśród cywili, porządek zrobiony. Usa: Wietnam, Afganistan, teraz Irak - tysiące ofiar w postaci miejscowej ludności. O to chodziło. Cytuj Link to post Share on other sites
Snajperro 2 Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Putin: Czeczenia, Gruzja - 0 ofiar wśród cywili, porządek zrobiony. Usa: Wietnam, Afganistan, teraz Irak - tysiące ofiar w postaci miejscowej ludności. O to chodziło. Zero ofiar cywilnych w Czeczenii? To chyba żyjemy w równoległych rzeczywistościach. Ofiar wśród cywilów w Czeczenii było bardzo dużo, nie mówiąc już o innych zbrodniach (np gwałty) i kompletnym wyniszczeniu całego regionu... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts