Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Pytania do Administracji Forum


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
308 odpowiedzi w tym temacie

#41 mst

mst
  • old wise mst

  • 1869 postów

Napisano 01 marzec 2013 - 13:21

SB niestety nie ma.
  • 0

#42 Salem

Salem
  • Specialist.

  • 2053 postów
  • GG:1904878
  • 3DMark 06:Najwyższy wynik jaki się da.

Napisano 01 marzec 2013 - 18:29

mst wersja HD jest bardziej rozbudowana od zwykłej. Na zwykłej wersji nie można zgłaszać postów. Masz może możliwość pisania w shoutboxie z poziomu tego tapatalk HD?

Owszem można, ale zależy na jakim forum.

https://www.box.com/...wgrucjipgwlh5fy


  • 0
www.androidrecenzje.pl - recenzje gier i aplikacji, zapraszam!
HTC One X 32GB user | LoL Player
Spoiler

#43 TheSpeed

TheSpeed
  • Autor tematu
  • ZDS

  • 2233 postów

Napisano 15 marzec 2013 - 22:05

Wrzuciłem dziś nową wersję wtyczki Tapatalk. Według Changeloga usuwa problem z liniami. Gdyby ktoś mógł sprawdzić, było by super :)


  • 0
CPU: Intel Core i5 4460 - GPU: MSI GeForce GTX 960 - MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H - RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB 1600MHz CL9 - PSU: OCZ ModXStream 600W - HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX - CASE: Zalman Z3 Plus

#44 effendi360

effendi360

Napisano 15 marzec 2013 - 22:07

1 enter

2 enter

3 enter

Działa; dobrze widać i tu i tu.


  • 1

#45 mst

mst
  • old wise mst

  • 1869 postów

Napisano 15 marzec 2013 - 22:08

test

test

test

/ Działa jak należy!
  • 1

#46 Salem

Salem
  • Specialist.

  • 2053 postów
  • GG:1904878
  • 3DMark 06:Najwyższy wynik jaki się da.

Napisano 16 marzec 2013 - 11:43

U mnie po aktualizacji wtyczki nie skacze automatycznie do najnowszego postu w wątku w którym brałem udział. Na liście gdzie są te wątki widać tylko podgląd pierwszego posta.

Wysłane z HTC One X ° Tapatalk
  • 0
www.androidrecenzje.pl - recenzje gier i aplikacji, zapraszam!
HTC One X 32GB user | LoL Player
Spoiler

#47 TheSpeed

TheSpeed
  • Autor tematu
  • ZDS

  • 2233 postów

Napisano 16 marzec 2013 - 16:19

Jak widać wyeliminują jeden błąd, a stworzą kolejny. Jeśli ukaże się kolejna poprawka wgram ją niezwłocznie :)


  • 0
CPU: Intel Core i5 4460 - GPU: MSI GeForce GTX 960 - MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H - RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB 1600MHz CL9 - PSU: OCZ ModXStream 600W - HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX - CASE: Zalman Z3 Plus

#48 tomaszzegar

tomaszzegar

Napisano 05 kwiecień 2013 - 21:43

Jak usunąć konto?


  • 0

#49 stachoo86

stachoo86
  • Entuzjasta

  • 653 postów
  • Miejscowość:Kalisz, Turek, Sieradz, kto co woli.
  • 3DMark 06:Tyle, że nawet komputer nie był w stanie ich zliczyć :D

Napisano 10 kwiecień 2013 - 17:44

Ja mam pytanie do administracji odnośnie kryterium jakim podawane są nicki zalogowanych użytkowników na samym dole. Wiele razy odczuwałem "potrzebę" sprawdzenia, czy któryś z moich znajomych jest obecny na forum ale coś mnie trafiało jak miałem przejrzeć ok.150 nicków szukając tego jednego, bo nie są ustawione alfabetycznie tylko w inny, nieznany mi sposób. Czy można to zmienić aby było to w kolejności alfabetycznej , czy to zostało wprowadzone w jakimś ważniejszym, szczytnym celu aby ułatwiało to życie userom w inny sposób, o którym nie wiem? 

 

Za odpowiedź z góry dziękuję ;)

 

 

P.S. Aha, po dodaniu tego posta rzuciła mi się jeszcze jedna sprawa, dlaczego przy moim nicku mam "0 punktów ostrzeżeń" a inni nie mają tej informacji? (nie to, że się proszę o WARNA :D ale to tak przy okazji mi się rzuciło w oczy)


Użytkownik stachoo86 edytował ten post 10 kwiecień 2013 - 17:46

  • 0

CPU:Intel Core i7 6700K@4,5 GHz + BeQuiet! Dark Rock Pro 3 MOBO:ASUS Z170 Pro Gaming RAM:2x4GB + 2x8GB Corsair Vengeance LPX 2400MHz@2800MHz GPU:Gigabyte Geforce GTX 1080 G1 Gaming SSD: ADATA SP920 128GB HDD:Samsung F3 Spinpoint 500GB , Seagate Barracuda ST3000DM008 3TB PSU:BeQuiet! Dark Power Pro 11 750W OBUDOWA:Chieftec Libra LF-01B


#50 sid vicious

sid vicious
  • Grammar Nazi

  • 11815 postów

Napisano 10 kwiecień 2013 - 17:47

A Ctrl+f działa? ;)


  • 0
Mini słowniczek poprawnej pisowni:w ogóle, przede wszystkim, poniekąd, na pewno, naprawdę, użytkować, wziąć, skąd, spróbuj, otóż, rzadki, żaden, wierzyć, krótko, obejrzeć, jest napisane (coś), pisze (ktoś), włączać, wyłączać, sprzedaż, póki, lepsze, w sumie, obudowa.
Moderator Globalny/Ekspert działu: Zestawy Komputerowe / GPU / Pełne zestawienie Ekspertów

#51 stachoo86

stachoo86
  • Entuzjasta

  • 653 postów
  • Miejscowość:Kalisz, Turek, Sieradz, kto co woli.
  • 3DMark 06:Tyle, że nawet komputer nie był w stanie ich zliczyć :D

Napisano 10 kwiecień 2013 - 17:50

Hmm, fakt. Do głowy mi nie przyszło, może przez to, że głównie funkcję tą utożsamiałem z Word-em :D, ale mimo wszystko taki trochę "burdelik" na tej liście nieco kuje w oczy :P


Użytkownik stachoo86 edytował ten post 10 kwiecień 2013 - 17:52

  • 0

CPU:Intel Core i7 6700K@4,5 GHz + BeQuiet! Dark Rock Pro 3 MOBO:ASUS Z170 Pro Gaming RAM:2x4GB + 2x8GB Corsair Vengeance LPX 2400MHz@2800MHz GPU:Gigabyte Geforce GTX 1080 G1 Gaming SSD: ADATA SP920 128GB HDD:Samsung F3 Spinpoint 500GB , Seagate Barracuda ST3000DM008 3TB PSU:BeQuiet! Dark Power Pro 11 750W OBUDOWA:Chieftec Libra LF-01B


#52 kubbak

kubbak
  • Powered by Intel

  • 9076 postów
  • 3DMark 06:17365

Napisano 10 kwiecień 2013 - 17:52

Co do pierwszej części posta. Nicki sortowane są po czasie ostatniej aktywności. Były gdzieś wyjaśnione pobudki takiego sortowania, musisz poszukać.

 

Co do drugiej części - widzisz jedynie swoje Ostrzeżenia, jedynie członkowie grupy moderacyjnej widzą je przy wszystkich.


  • 2

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." | "Straight lines are for fast cars, turns are for fast drivers."

Mario Andretti Colin McRae

"The Isle of Man is very difficult. If you make a mistake, maybe it’s the last mistake."
Valentino "The Doctor" Rossi

Rumble Bee Project

#53 sid vicious

sid vicious
  • Grammar Nazi

  • 11815 postów

Napisano 10 kwiecień 2013 - 17:52

No widzisz :)

Szczerze to już nie pamiętam skąd taki "nowy porządek" w liście użytkowników - ale coś było na rzeczy.
Odnośnie punktów ostrzeżeń - swoje widzisz tylko Ty oraz moderatorzy - inni użytkownicy nie :)


  • 1
Mini słowniczek poprawnej pisowni:w ogóle, przede wszystkim, poniekąd, na pewno, naprawdę, użytkować, wziąć, skąd, spróbuj, otóż, rzadki, żaden, wierzyć, krótko, obejrzeć, jest napisane (coś), pisze (ktoś), włączać, wyłączać, sprzedaż, póki, lepsze, w sumie, obudowa.
Moderator Globalny/Ekspert działu: Zestawy Komputerowe / GPU / Pełne zestawienie Ekspertów

#54 stachoo86

stachoo86
  • Entuzjasta

  • 653 postów
  • Miejscowość:Kalisz, Turek, Sieradz, kto co woli.
  • 3DMark 06:Tyle, że nawet komputer nie był w stanie ich zliczyć :D

Napisano 10 kwiecień 2013 - 17:53

No to wszystko już wiem, dzięki chłopaki ;).


  • 0

CPU:Intel Core i7 6700K@4,5 GHz + BeQuiet! Dark Rock Pro 3 MOBO:ASUS Z170 Pro Gaming RAM:2x4GB + 2x8GB Corsair Vengeance LPX 2400MHz@2800MHz GPU:Gigabyte Geforce GTX 1080 G1 Gaming SSD: ADATA SP920 128GB HDD:Samsung F3 Spinpoint 500GB , Seagate Barracuda ST3000DM008 3TB PSU:BeQuiet! Dark Power Pro 11 750W OBUDOWA:Chieftec Libra LF-01B


#55 RexRX

RexRX
  • RexRX

  • 499 postów
  • Miejscowość:Poznań

Napisano 12 kwiecień 2013 - 15:53

Tak z ciekawości spytam. Czy jeśli nie korzystam z Tapatalka to mogę mieć problem z przeglądaniem forum ponieważ na fonie z androidem nie otwiera mi większości postów które są na forum a jeśli wejdę na jakiś i mi się nie otworzy to wywala błąd o zbyt dużej ilości przekierowań na serwerze.


  • 0

#56 Salem

Salem
  • Specialist.

  • 2053 postów
  • GG:1904878
  • 3DMark 06:Najwyższy wynik jaki się da.

Napisano 12 kwiecień 2013 - 18:15

U mnie z przeglądarki Dolphin wszystko działa elegancko.
  • 0
www.androidrecenzje.pl - recenzje gier i aplikacji, zapraszam!
HTC One X 32GB user | LoL Player
Spoiler

#57 BlueMike

BlueMike
  • Trust me, I'm an engineer

  • 4240 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 02 maj 2013 - 21:38

Mnie trochę zirytowała sytuacja w wątku: http://forum.benchma...yś/#entry963429

a konkretnie ten wpis:

Beznadziejnie złożony zestaw. gó**o będzie nie miazga.

 

Do sida nic osobistego nie mam, cenię go jako fachowca, ale ostatnie zmiany choćby w dziale o zestawach miały chyba na celu podniesienie merytorycznego poziomu propozycji zestawów.

 

W regulaminie stoi:


3. Na forum nie wolno umieszczać treści wulgarnych, (...)

 

 a wg słownika PWN "gó**o" to wulgaryzm w każdym znaczeniu: http://sjp.pwn.pl/slownik/2462661/

 

Rozumiem, że sid ma taki styl, ale inaczej brzmi:

"Zestaw źle dobrany, nie będzie wydajny" a inaczej "gó**o będzie, nie miazga". Zostawiam Wam ocenę, który zwrot brzmi bardziej fachowo.

 

Uprzedzając pytania; nie uparłem się na któregokolwiek moderatora, nie chcę sobie robić wrogów (ale będę czujny, gdyby ktoś sprawiał mi kłopoty). Chodzi tylko o poziom forum. Tłumaczenie, że dany moderator ma taki styl, to żadne wytłumaczenie. Uważam też, że takie sytuacje powinno się omawiać na forum publicznym.


  • 1
Ekspert działów: Zestawy komputerowe / Pełne zestawienie Ekspertów

#58 sid vicious

sid vicious
  • Grammar Nazi

  • 11815 postów

Napisano 02 maj 2013 - 21:52

Z niesmakiem przyznaję, że i najbardziej opanowanym zdarza się taka kloaka.

Tym samym przyjmuję do wiadomości tę otwartą krytykę, dziękuję za zwrócenie mi uwagi i obiecuję dołożyć starań aby to się więcej nie powtórzyło.


  • 0
Mini słowniczek poprawnej pisowni:w ogóle, przede wszystkim, poniekąd, na pewno, naprawdę, użytkować, wziąć, skąd, spróbuj, otóż, rzadki, żaden, wierzyć, krótko, obejrzeć, jest napisane (coś), pisze (ktoś), włączać, wyłączać, sprzedaż, póki, lepsze, w sumie, obudowa.
Moderator Globalny/Ekspert działu: Zestawy Komputerowe / GPU / Pełne zestawienie Ekspertów

#59 mulator

mulator
  • Kierowca Robura

  • 817 postów

Napisano 02 maj 2013 - 22:44

Samokrytyka, jak za czasów zatęchłej komuny :D


  • 0

#60 Tarrok

Tarrok
  • Znajomy tranzystora

  • 1247 postów
  • Miejscowość:Lubelskie
  • 3DMark 06:Gdzieś tak będzie :)

Napisano 03 maj 2013 - 00:02

@up jeszcze samocenzura i będzie komplet :D


Użytkownik tarrok111 edytował ten post 03 maj 2013 - 00:02

  • 0

Moje Worklogi: Red Drake(zakończony) ; Caeme(anulowany)
i7-3930K@4,2GHz(EK Supremacy)|GTX 970 MSI 100ME@1470 Mhz(Swiftech MCW60) |16GB DDR3 2133Mhz|EVGA X79 Dark|Samsung SSD830 128GB|Samsung SSD 840 Pro 256GB|Seasonic Platinum 1000W|AIM SC808 |HAF X MOD.|HP ZR2740w v2 (2560X1440)|Beyerdynamic DT 860|alphacool vpp655(rebrand Laing D5)|logitech G602|Corsair K70 LUX RGB





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych