Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Pytania do Administracji Forum


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
308 odpowiedzi w tym temacie

#1 TheSpeed

TheSpeed
  • Szef Wszystkich Szefów

  • 2233 postów

Napisano 11 styczeń 2013 - 13:14

W tym temacie możecie zadawać pytania do Administracji i Moderacji forum benchmark.pl. Tworzę go, żeby ułatwić komunikację i odpowiadanie na pytania :)

 

Uwaga! W tym temacie obowiązuje zwiększony rygor. Wszelkie niepotrzebne dyskusje, wyzwiska i schodzenie z tematu będą surowo karane. Poprawne jego wykorzystanie to zadanie pytania i oczekiwanie na odpowiedź kogoś z ekipy. Dodatkowo, jeśli pytanie będzie bez sensu lub zostanie napisane z błędami ortograficznymi lub składniowymi może zostać usunięte bez odpowiedzi :->


  • 0

CPU: Intel Core i5 4460 - GPU: MSI GeForce GTX 960 - MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H - RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB 1600MHz CL9 - PSU: OCZ ModXStream 600W - HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX - CASE: Zalman Z3 Plus


#2 sid vicious

sid vicious
  • Grammar Nazi

  • 11685 postów

Napisano 11 styczeń 2013 - 13:16

Ja mam pierwsze pytanie! Czyim pomysłem było wprowadzenie tego całkiem ciekawego tematu?


  • 0
Mini słowniczek poprawnej pisowni:w ogóle, przede wszystkim, poniekąd, na pewno, naprawdę, użytkować, wziąć, skąd, spróbuj, otóż, rzadki, żaden, wierzyć, krótko, obejrzeć, jest napisane (coś), pisze (ktoś), włączać, wyłączać, sprzedaż, póki, lepsze, w sumie, obudowa.
Moderator Globalny/Ekspert działu: Zestawy Komputerowe / GPU / Pełne zestawienie Ekspertów

#3 TheSpeed

TheSpeed
  • Autor tematu
  • Szef Wszystkich Szefów

  • 2233 postów

Napisano 11 styczeń 2013 - 13:18

Nie chciałbym kogoś skrzywdzić, mówiąc, że moim, ponieważ po prostu nie pamiętam czy ktoś o tym pisał, czy też nie. To część zmian, o których info już niebawem :)


  • 0

CPU: Intel Core i5 4460 - GPU: MSI GeForce GTX 960 - MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H - RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB 1600MHz CL9 - PSU: OCZ ModXStream 600W - HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX - CASE: Zalman Z3 Plus


#4 stachoo86

stachoo86
  • Entuzjasta

  • 649 postów
  • Miejscowość:Kalisz, Turek, Sieradz, kto co woli.
  • 3DMark 06:Tyle, że nawet komputer nie był w stanie ich zliczyć :D

Napisano 11 styczeń 2013 - 13:25

W takim razie mam kolejne pytanie, może błache ale na dłuższą metę mające sens. Chodzi mi konkretnie czy administracja w tym temacie zakłada jakiś z góry ustalony termin na odpowiedź (np. tydzień), po którym będzie wiadome, że pytanie użytkownika zostało zignorowane? Oczywiście wiadome jest, że może zdarzyć się więcej pracy na forum i nie będzie to rozpatrywane na bierząco.


Użytkownik stachoo86 edytował ten post 11 styczeń 2013 - 13:27

  • 0

CPU:Intel Core i7 6700K@4,5 GHz + BeQuiet! Dark Rock Pro 3 MOBO:ASUS Z170 Pro Gaming RAM:2x4GB + 2x8GB Corsair Vengeance LPX 2400MHz@2800MHz GPU:Gigabyte Geforce GTX 1080 G1 Gaming SSD: ADATA SP920 128GB HDD:Samsung F3 Spinpoint 500GB , Seagate Barracuda ST3000DM008 3TB PSU:BeQuiet! Dark Power Pro 11 750W OBUDOWA:Chieftec Libra LF-01B


#5 TheSpeed

TheSpeed
  • Autor tematu
  • Szef Wszystkich Szefów

  • 2233 postów

Napisano 11 styczeń 2013 - 13:28

Osobiście postaram się odpowiadać do 48 godzin, chyba, że z przyczyn różnorakich będę poza zasięgiem internetu przez dłuższy czas. Jeśli natomiast nie będę potrafił odpowiedzieć w tym czasie, to dam po prostu info, że pracuję nad tym :P


  • 0

CPU: Intel Core i5 4460 - GPU: MSI GeForce GTX 960 - MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H - RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB 1600MHz CL9 - PSU: OCZ ModXStream 600W - HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX - CASE: Zalman Z3 Plus


#6 mst

mst
  • old wise mst

  • 1860 postów

Napisano 11 styczeń 2013 - 15:42

W innym temacie wspomniałeś o ciężkiej przeprawie z Tapatalk. Jednak czy w końcu on działa lub będzie działał? Niestety cały czas przy próbie połączenia dostaję komunikaty o wygasającej sesji i w zasadzie mi Tapatalk nie działa. Powinien działać czy walka trwa?
  • 0

#7 TheSpeed

TheSpeed
  • Autor tematu
  • Szef Wszystkich Szefów

  • 2233 postów

Napisano 11 styczeń 2013 - 16:14

Częściowo, nie jest jeszcze do końca sprawdzony. Dam znać jak wszystko z nim będzie ok i będzie to potwierdzone :)


  • 0

CPU: Intel Core i5 4460 - GPU: MSI GeForce GTX 960 - MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H - RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB 1600MHz CL9 - PSU: OCZ ModXStream 600W - HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX - CASE: Zalman Z3 Plus


#8 PeJot

PeJot
  • Maruda

  • 198 postów

Napisano 27 styczeń 2013 - 12:30

Pytanie do administracji - co się stało ze statusem/grupą 'Zaawansowany'?

 

Sam byłem posiadaczem takiego od czasu felietonów pisanych dla BMK jeszcze przed erą mini recenzji itp. Nie było nas zbyt wielu z tego co pamiętam i nie dawało to jakichkolwiek przywilejów ale...

 

W chwili obecnej ani nie mam innego koloru nicka w porównaniu z innymi użytkownikami i tytuł. który można sobie samodzielnie zmienić na cokolwiek. A przy niskiej ilości postów wyglądam jak ktoś kto się niedawno zarejestrował.

 

Czy grupa została usunięta z jakiegoś konkretnego powodu?


  • 0

#9 Paweł Maziarz

Paweł Maziarz
  • To ten od newsów

  • 7953 postów
  • GG:24471632
  • Miejscowość:Katowice
  • 3DMark 06:15700

Napisano 27 styczeń 2013 - 15:14

O ile dobrze wiem, to grupa zaawansowanych umarła śmiercią naturalną - nie miała jakichś znaczących praw (później chyba nawet nie miała dostępu do rozbudowanego panelu CMS), a wiec była niepotrzebna.


  • 0

#10 DANNY__79

DANNY__79

Napisano 27 styczeń 2013 - 15:56

Ale Ash'a na U+ można by przełączyć ;)


  • 0

#11 Jaazik

Jaazik
  • Nałogowiec

  • 1802 postów

Napisano 27 styczeń 2013 - 18:18

1. Jak będzie z tymi sygnaturkami?

2. Jak działa przyznawanie "zasłużonego"?


  • 0

Udzielam pomocy również na gg: 32922014
Chcesz kupić kartę graficzną od AMD? Zapoznaj się z TYM
Zanim założysz nowy temat z prośbą o zestaw zobacz ten: LINK

AMD to h** - Jaazik


#12 effendi360

effendi360

Napisano 04 luty 2013 - 08:34

Czy tapatalk na andku będzie działał z forum ? Bo jak na razie przynajmniej mi nie działa.


  • 0

#13 kubbak

kubbak
  • Powered by Intel

  • 9063 postów
  • 3DMark 06:17365

Napisano 04 luty 2013 - 09:05

Na razie Tapatalk nie został uruchomiony. Nie zostały jeszcze rozwiązane wszystkie problemy z nim.


  • 0

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." | "Straight lines are for fast cars, turns are for fast drivers."

Mario Andretti Colin McRae

"The Isle of Man is very difficult. If you make a mistake, maybe it’s the last mistake."
Valentino "The Doctor" Rossi

Rumble Bee Project

#14 effendi360

effendi360

Napisano 04 luty 2013 - 09:14

A to ok i dzięki za info bo u mnie myślałem że coś jest, ale moglibyście uruchomić bo dychę za niego dałem specjalnie żeby forum swobodnie przeglądać :]


  • 0

#15 TheSpeed

TheSpeed
  • Autor tematu
  • Szef Wszystkich Szefów

  • 2233 postów

Napisano 05 luty 2013 - 02:16

Pytanie do administracji - co się stało ze statusem/grupą 'Zaawansowany'?

Grupa była niestety reliktem przeszłości i podjęliśmy decyzję o jej usunięciu i zastąpieniu przez inne rangi. Jeśli jednak chcesz możemy pogadać via PW o jakiejś zastępczej randze dla ciebie :)

 

1. Jak będzie z tymi sygnaturkami? 2. Jak działa przyznawanie "zasłużonego"?

Z sygnaturkami jeszcze pracujemy (albo raczej IPS pracuje). Zasłużeni to dawni "pracownicy" forum, jak odeszli moderatorzy. W przyszłości jednak może będziemy dawać tą rangę osobom z wybitnymi osiągnięciami na forum benchmark :P

 

Czy tapatalk na andku będzie działał z forum ? Bo jak na razie przynajmniej mi nie działa.

Udało nam się nareszcie uruchomić Tapatalk. Powinno działać już w pełni poprawnie :D

 

Pozdrawiam


  • 0

CPU: Intel Core i5 4460 - GPU: MSI GeForce GTX 960 - MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H - RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB 1600MHz CL9 - PSU: OCZ ModXStream 600W - HDD: WD Caviar Blue WD10EZEX - CASE: Zalman Z3 Plus


#16 forcubac

forcubac
  • Nowicjusz

  • 21 postów

Napisano 05 luty 2013 - 02:30

Działa

Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk
  • 0

#17 Gold_Phenix

Gold_Phenix
  • Amator

  • 53 postów

Napisano 05 luty 2013 - 14:51

Potwierdzam działanie pluginu :-) Super teraz będzie można przeglądać forum szybko i oszczędzać pakiet danych. Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
  • 0

#18 mst

mst
  • old wise mst

  • 1860 postów

Napisano 05 luty 2013 - 18:50

A mi Tapatalk nie działa :/ Przeglądać mogę bez problemu, ale w momencie gdy próbuję dodać post, dostaję komunikat:

 

tp.PNG


Użytkownik mst edytował ten post 05 luty 2013 - 18:51

  • 1

#19 forcubac

forcubac
  • Nowicjusz

  • 21 postów

Napisano 05 luty 2013 - 18:53

Tapatalk działał bardzo dobrze do godz 18 i potem po 18 godz mam podobny komunikat jak wyżej tylko przeglądam bez problemu a dodanie postu pojawia błąd i nie aktywuje wpisy do postu, czyżby administrator wyłączył opcje w pluginie?

 

Proszę o odpowiedż od administratora.


Użytkownik forcubac edytował ten post 05 luty 2013 - 19:06

  • 0

#20 PhysX

PhysX
  • Nowicjusz

  • 1 postów

Napisano 05 luty 2013 - 22:03

orihlf.jpg


  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych