Skocz do zawartości

Recommended Posts

Być może instalowała aktualizację po OTA a wtedy czasami coś może nie pasować. Najlepiej jak przywróci ustawienia fabryczne i sprawdzi czy jest ok. 

Restartujesz metodą VOL- i POWER?

Edytowane przez BARTOL48

WP8.1 jest dostępny w wczesnym dostępie dla deweloperów. Oficjalna wersja pojawi się prawdopodobnie w tym miesiącu i będzie dostępna dla wszystkich urządzeń. Jeśli chcesz spróbować WP 8.1 już teraz musisz założyć konto deweloperskie.

Mam pytanie do posiadaczy lumii 1320. JAk wygląda sprawa z aparatem w tym telefonie? Czy ktoś mógłby mi porównać jakość zdjęć tej Lumii do SGS 2, Note 1 czy Note 2?

I jeszcze 2 sprawy:

Gdzieś w odmętach internatów wyczytałem, że skazany człowiek jest na IE i tyle w temacie. Trochę nie chce mi się wierzyć, żeby nie dało się pobrać innej przeglądarki ze sklepu...

I kolejna sprawa, ponoć obsługa gmaila przez aplikacje tak bardzo kuleje, że nie bardzo można wysłać pliki (txt.rar itp) mailem, tylko trza go ładować do OneDrive i potem w świat...

Prawda to?

Dlaczego pytam, jestem na etapie zmiany fona i bardzo podoba mi się Lumia 1320. Generalnie urzekła mnie wydajność/wielkość/ cena bo za nawet mniej niż 700 zeta można znaleźć modele na 2-23 miesięcznej gwarancji...

Fotki możesz mniej więcej porównać na gsmarena lub mgsm. Może ktoś z użytkowników wrzuci swoją próbkę. W kwestii aparatu warto myślę poczekać do aktualizacji Cyan, która ma być nastawiona głównie na zdjęcia i może jeszcze coś ulepszą.

Co do przeglądarki to owszem są inne ale IE też jest niezła. Nie ma opery czy chroma jeśli o to pytasz.

O gmail Ci nie powiem bo nie korzystam. 

Jeżeli chodzi o przeglądarki na WP8 to jest bieda, z dużych jest tylko IE. Może jak wyjdzie nowa wersja IE (wraz z wp8.1) to będzie lepiej, puki co używam UC Browser, bo według mnie jest o wiele lepszą opcją.

Edytowane przez Tabalan
  • 3 tygodnie później...