Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Dzięki :)

Co do zapisów, to nie przypominam sobie, aby na przykład save nie działały. Czasami po update resetowało mi tylko wszystkie ustawienia (graficzne, sterowania, itd), ale to wszystko. Być może na innej platformie nić PC tak jest, nie wiem. Ja piszę tu o wiedźminie na pc.

Wiedźmin skończony.

Jeszcze w żadną grę nie grałem tak długo, z taką chęcią i z taką przyjemnością. Nawet drobne bugi mnie nie zniechęciły, bo one i tak były marginalne w porównaniu do całej gry i jej miodności.

Teraz poczekam na NG+ i duże DLC.

Wiedźmin 3 właśnie ukończony. Śmierć Ciri zakończeniem dość "oszczędnym" :)

Błędny po patchu 1.08: Racja stanu najpierw zaliczona, by za chwile przy wyruszeniu na Undvik wylądować w spisie z oznaczeniem "niezaliczone", a tak byłoby 99,9% zadań (Gangi Novigradu również zaliczone-niezaliczone).

Muszę ponarzekać na balans (poziom normalny: grę ukończyłem z prawie 36lv, ale nie rozwijałem postaci od lvl 13 biegając z 45 punktami doświadczenia do rozdania, a w ekwipunku tylko Ulepszony Kot. Walka z przeciwnikiem czy to Rycerz Gonu, czy Widłogon nie różniła się niczym, bez względu czy miał on lvl 15 czy 32.

Wracając do pacza 1.08: widzieliście jak fajnie zmienił się wygląd mutagenów. :D

wreszcie można je rozróżnić :)

Edytowane przez chrisplbw

@chrisplbw daj to zdanie odnośnie Ciri w spoiler bo nie wszyscy jeszcze ukończyli i szkoda im psuć zabawę ;)

Walka z przeciwnikiem czy to Rycerz Gonu, czy Widłogon nie różniła się niczym, bez względy na miał on lvl 15 czy 32.

Zagraj sobie na ostatnim poziomie bo na normalnym walki z bossami są ubogie, tam dochodzą jeszcze ataki specjalne które czasami potrafią urozmaicić walkę ;) Niektórzy przeciwnicy z czachą mają cię na hita :)

Zagraj sobie na ostatnim poziomie bo na normalnym walki z bossami są ubogie, tam dochodzą jeszcze ataki specjalne które czasami potrafią urozmaicić walkę ;) Niektórzy przeciwnicy z czachą mają cię na hita :)

Z następnym przejściem gry to zaczekam do dodatków i NG+ :)

W międzyczasie skończę W2 (będzie save W1+W2) i pobawię się z modami

Edytowane przez chrisplbw

Gremisty niedaleko Gedyneitha na Skellige

Nawet nie wiedziałem o takim zadaniu, ale wpisałem w google i dostałem odpowiedź, że zadanie się znajduje niedaleko dębów, więc nie będzie trudno go namierzyć.

Podziękował i jak to mawiają na Skellige,  " stopę wody pod kilem" :D

Mam pytanie. Wieśka mam od niedawna. Oryginał. Gram na patchu 1.02. Chciałbym wieśka zupdatować, więc próbuję się zconnectować z GOG'iem, a oni po zalogowaniu proszą o cdkeya, tylko, że ja go nie posiadam! Na google piszą, że na końcu users manual, tylko, że tego też nie mam. Mam tylko kompendium wiedzy.