Skocz do zawartości

Dyskusja na temat okazji cenowych

Recommended Posts

Myślicie że warto ?? Niezła cena dostałem zdjęcie karty ,ale dość lipnej jakości nic prawie nie widać ;/ Ogólnie gościu ma z 15 szt przynajmniej tyle pudełek widziałem na zdjęciu ciekawe skąd taka ilość ??? Napisał że są na gwarancji ESC . Zastanawiam się czy warto dorzucić do gtx 770 ;/

Napisałem do tego typa o odbiór osobisty. Oto co mi odpisał:

"Witam,

Jak najbardziej, istnieje możliwość odbioru osobistego i płatności gotówką na terenie Bydgoszczy."

Czekam do 10tego, jak będzie niezła premia to wsiadam w auto i jadę 150km po kartę.

U mnie ten Radeon hd7970 za 800 zł będzie jutro :) Dostałem Fakture gościu kupił 24 szt więc ma ich sporo są ze sklepu ESC. Mi wysłał zdjęcie karty z nickiem z allegro oraz jeszcze 15 pudełek w tle mam nadzieje że będzie wszystko dobrze wziąłem za pobraniem więc sprawdzę przed wpłatą ,ale zawsze jest ryzyko ,że będzie niesprawna na oko tego nie ocenie ;/ .

Edytowane przez Endemit

Kolejna oszustka/oszust na tablica.pl chciałem kupić laptopa i znalazłem po prostu ofertę nie do przegapienia. Ativ book 4 128ssd + 500hdd , i5 nowy. Z gwarancja 2 lata za 1900 zł do negocjacji. Potem się okazało ze za pobraniem nie wysyła, w Bydgoszczy bywa rzadko i cały czas jest zajęta (Monika Lewandowska) tak się podpisał ten ktoś. Na allegro nie wstawi. I spytałem dlaczego sprzedaje nowy laptop z dokupionym dyskiem. Odpowiedz była idiotyczna. "Juz taki mam". O.o

Jak wrócę do domu to wyśle wam linka.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

Dostałem ksero faktury na 24 szt. z Esc za 37176 zł na jakiegoś tam gościa MARTIN SCHlBlTZKl a odebrał ten gościu co sprzedawał na swoje nazwisko. Jest pieczątka Esc i podpis więc chyba ok karta nawet zakurzona nie była więc też ok. wygląd jak nówka.

http://allegro.pl/show_item.php?item=3684796796
kupił to ktoś jeszcze ?
bo sprzedał gość już 15 kart i żadnego komentarza nie dostał, trochę to podejrzanie wygląda :P

No przecież napisał Endemit, że wziął za pobraniem i karta przyszła ( przeszła testy, wygląda jak nówka ).

Nie zdążyłem ale się sfrajerzyłem można rzec! HD7970 za 800 zł :(

komentarz na allegro byłby bardziej przekonujący, wiarygodny ;P

Edytowane przez fantomaz