Skocz do zawartości

Dyskusja na temat okazji cenowych

Recommended Posts

SGS3 ma 1GB RAMu przy dość wydajnym procesorze (4x Cortex A9), tu jest 0.5GB i 2-rdzeniowy procesor w bliżej nieznanej architekturze (stawiałbym tu na Cortexa A7 lub nawet A5). Gdzie tu porównanie?

Zresztą to Twoje pieniądze. Za 450zł masz Della Venue 7 na starszym Atomie lub za 500zł na nowszym. To jest już sprzęt, który jako tako będzie działać.

Bo ogólnie nie ma żadnego phableta w cenie 200 zł

Porządnego telefonu w "normalnych" rozmiarach za 200 zł również nie dostaniesz. W sieci jest naprawdę sporo artykułów na temat zalewającej nas taniej i badziewnej chińszczyzny - dziwi mnie, że za każdym razem trzeba powtarzać to samo :/

Nie mówię że kupie nie chiński telefon za 200 zł. Ale SGS 3 po starcie systemu zostawia mi ok 150 mb ramu na aplikacje co jest nie mniej śmieszne niż te 512 mb ramu w tym telefonie za 200 zł :D

Poza tym liczyłem na opinie ludzi, którzy mogli się z czymś takim spotkać, a nie komentarzy typu widzę specyfikację to skomentuje. Też widzę. Też mam oczy i też nie spodziewam się po tym płynnego działania. Chciałem opinię kogoś kto miał to w rękach.

Pozdrawiam

Edytowane przez Ciapciak

Dobrze, nigdy o nic już nie zapytam na tym forum bo marnuje czas ludzi którzy mają po 10k postów :D. To tacy jak Ty marnują mój czas pisząc rzeczy, które nic nie wnoszą do tematu traktując innych jak półgłówków śmieci i małolatów. Niestety nie pierwszy raz z tym spotykam.

Pozdrawiam

edit, a teraz post wnoszący coś do tematu:

brat kupił, urządzenie chodzi w miarę płynnie, jest parę rzeczy które są niespolszczone, aparat jest w zasadzie do niczego, na razie tyle wad. Z reszty jest zadowolony.

Edytowane przez Ciapciak