ALF 28963 Napisano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2020 Nie moje ale fajne, ciekawe ujęcia. Wczoraj wieczorem w Warszawie coś się dziwnego formowało na niebie ale koniec końców tylko popadało, autko umyło się z pyłu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Burza za burzą, ciemne chmury i gorąc jest! Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1435 Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 W Gdańsku przez weekend miały być burze, finalnie nie było ani jednej, tylko raz spadł obfity deszcz i czasami coś pochlapało. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Kurde nie ma to jak globalne ocieplenie. Od mniej-więcej połowy miesiąca temperatura oscyluje w granicach 12-15 stopni w dzień, którejś nocy nawet był przymrozek. Przypominam, że mamy aktualnie końcówkę maja... W Polsce maj był faktycznie chłodny. Za to w skali globalnej był to najcieplejszy maj w historii pomiarów. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Wczoraj jadąc ulicą a raczej płynąc rzeką Żwirki i Wigury z automatu zostały umyte mi felgi w autobusie. Coś pieknego woda aż wdzierała się do wnętrza pojazdu 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 To twój autobus pokazywali wczoraj jak woda się wlewała do niego? Na przystanku Raszyńska tramwaje też pływały w wodzie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Oj tam, Szarik chciał go tylko umyć w środku, ale za dużo do wiaderka nabrał, a tu już sensacja, że powódź 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 To twój autobus pokazywali wczoraj jak woda się wlewała do niego? Na przystanku Raszyńska tramwaje też pływały w wodzie Układ wydechowy wychodzi na dach, a po podniesieniu całego wozu do góry przyciskiem na pneumatyce na około 10 cm przejazd przez większą wodę da radę zrobić aczkolwiek ryzyko zawsze jest, temu woźnicy co wlewała się woda to chyba dziura w podłodze się zrobiła przy nadkolu. Takie atrakcje w km to skarb Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Mogłeś się poczuć jak kapitan statku Ten zielony jamniczek co masz w kabinie jest śliczny 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Dzięki . Jamniczki mają za zadanie neutralizować złe zachowania pasażerów i działać pozytywnie na interesujące pasażerki . Nawet nie wiesz ile przepisów naginam, jeżdżą ze mną bez kagańca czy opaski na pyszczku i to w kabinie . Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Ja sobie takiego kupiłam One są łagodne, nikogo nie pogryzą (a pewnie powinny pewne osoby ). Jeździsz czasami Marszałkowską? Bo zdarza mi się widzieć właśnie autobus z jamniczkiem w kabinie Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Czasem wpadnie mi w ręce kilka linii, które latają po Marszałkowskiej. 131, 501, 519 czy 522. Niechętnie lubię je powozić . Jazda po centrum to taki mocny stan umysłu. Ogólnie w firmie jest kilka osób, które wstawiają zielone pluszaczki do kabiny, zawsze tak trochę przyjemniej w tej ciężkiej pracy . Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Po centrum najlepiej jeździ się tramwajami (o ile wcześniej jakiś się nie zepsuje na środku ronda przy Cepelii). Dla mnie w każdym autobusie powinien być ten jamniczek Co do pogody, wyjątkowo nie pada, ale jest ciemno od chmur i duszno. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Każdy Solaris w Warszawie miał kiedyś olbrzymie pozytywne naklejki na zewnątrz z uśmiechniętym zielonym jamnikiem, niestety zaczęło to komuś przeszkadzać w ratuszu, ztm-ie, oberwało się też Syrence z krągłymi piersiami. Zamiast tego jest śliczne inaczej "t" za grube hajsy. Temat rzeka . Upał dzisiaj, ciężko pracować bez klimy. Po robocie wyskoczyłem pobiegać, nawet jednej chmurki na niebie nie było. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Właśnie byłam wściekła, że je zdjęli, jakimś idiotom jamniczki przeszkadzały. Na szczęście zauważyłam, że część autobusów ma je z boku naklejone A Syrenka jaka ma być, płaska?! Idiotyzm! Tak jak napisałeś, upał, gorąc i przez pewien czas wiało dosyć mocno. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Pod psem więc gitara. Można odetchnąć i auto się umyje za free Wczoraj za to gorąc taki, że klimator pół dnia pracował i jeszcze zimnym piwkiem musiałem poprawiać. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Deszcz leje, co jakiś czas grzmi, zalało trochę Warszawę, znowu Szarik umyje sobie felgi w autobusie https://warszawawpigulce.pl/jezioro-rzeka-i-gejzer-nagranie-z-placu-trzech-krzyzy-podbija-internet-wideo/ https://warszawawpigulce.pl/ogromne-utrudnienia-na-trasie-lazienkowskiej-kierowcy-stoja-w-obu-kierunkach/ https://warszawawpigulce.pl/zalana-cyrulikow-przy-pkp-zatopione-auta-i-utrudnienia/ https://warszawawpigulce.pl/zalana-prymasa-tysiaclecia-i-bitwy-warszawskiej-tamtedy-nie-pojedziesz/ itd 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kamilo96 30 Napisano 1 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Szczecin - cholera pochmurno z przelotnymi opadami deszczu których jeszcze o dziwo nie widać Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 https://youtu.be/uyPFIRZ0FX4 2 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 2 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2020 Nie za ciepło, nie za zimno. 22 stopnie, lekki wiaterek. Pół dnia na hamaku spędziłem, teraz raczę się dobrym belgijskim piwkiem i dalej przyjemnie choć 18 stopni aktualnie pokazuje. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 6 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Aktualnie jest w Wawie przyjemnie, jeszcze czlowiek się nie smaży w słońcu, jest ładne niebieskie niebo z białymi chmurkami. PS. @Szarik widziałam dziś z tramwaju twojego kolegę co miał w autobusie 191 trzy małe zielone jamniczki 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Paula13sz 4 Napisano 6 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Katowice zalane, jak rano było ładnie, to teraz oberwanie chmury Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Od 2 dni deszczowo ale jest nadzieja, że sobota będzie ładna więc będzie grillowańsko Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 U mnie chmury i widać, że będzie dziś padać a może i nawet burzyć 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Właśnie umył mi się samochód na parkingu, takie turbo deszcze zawsze na propsie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts