Lubiem placki 37 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 The Walking Dead pod względem fabuły najlepszy z gier w które grałem. Nr 2 Crysis 3 (jedynka słaba, dwójka przymulanie) Nr 3 Asasyn Black Flag (właściwie nie mam się czego czepić, tylko te misje między "filmikami" ciągle prawie takie same). Cytuj Link to post Share on other sites
Kozi616 10 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 jeśli chodzi o fabułę to Max Payne albo Vietcong. ostatnio najdłużej przy monitorze zostałem przy Far Cry 3. ogólnie wolę Multi Cytuj Link to post Share on other sites
guguj2 23 Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Farcry 3, Assassin's Creed 4, Cod Bo 2 i GTA V 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lolo12 9 Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Jak dla mnie Syberia, obie części znakomite! 3 Cytuj Link to post Share on other sites
DuDu13 36 Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Assasin's Creed II Cytuj Link to post Share on other sites
Hezen 86 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 -Gothic 1 -Gothic2:Noc Kruka -Wiedzmin -Mafia 1 -Half-Life 2 (muszę się w końcu zabrać za Episode 2 i 3) -Wiedzmin 2 -AC 2 oraz Revelation (bardzo przyjemne misje z altairem) Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek3334 1 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Jeżeli mam być szczery to najlepszymi fabularnie grami są: Gothic (od 1 do 3) Wiedźmin 1, 2 Assassin's Creed II Sleeping Dogs Deus Ex Human Revolution Mass Effect'y The Walking Dead Crysis'y też były dość ciekawe, zwłaszcza 2'ka. Edytowane 1 Marca 2014 przez krzysiek3334 Cytuj Link to post Share on other sites
GRAABI 7278 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Mi fabularnie w pamięć zapadła pierwsza część mafii i dosyć nietypowa gra o tytule XIII Cytuj Link to post Share on other sites
Lolo12 9 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 i dosyć nietypowa gra o tytule XIII O kurde, dzięki za przypomnienie o tej komiksowej grze! Cytuj Link to post Share on other sites
Snajperro 2 Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jak dla mnie najlepszą fabułę w grze z jaką się spotkałem miał stary dobry Planscape Torment. Jeśli się grała magiem i posiadaliśmy dużą wartość mądrości oraz inteligencji gra otwierała przed nami nowe smaczki w fabule. Pamiętam te opcje rozmowy rozwijające się na pół ekranu Urzekło mnie, że historia w niej zawarta stara się poruszać pytanie o to "co może zmienić naturę człowieka?" Cytuj Link to post Share on other sites
one_eyed_ninja 1 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Max Payne 3 duh! Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Tym wszystkim którzy nie grali, serdecznie polecam Binary Domain. Gra do kupienia za ok 15 zeta na lolegro. Jest rok 2040, świat dotknięty katastrofami został odbudowany przy pomocy robotów. Efektem tego jest znaczący wzrost rangi 2 mega korporacji produkujących droidy. Tak na prawdę to one rządzą światem. W celu usankcjonowania pozycji robotów zostaje powołana Nowa Konwencja Genewska, mówiąca o tym, że nie wolo łączyć świata maszyn i ludzi. Cały świat ogarnia przerażenie gdy pewnego dnia taka hybryda zostaje znaleziona... co więcej. Ona nie zdaje sobie sprawy... że jest robotem. Dla mnie gra to totalne 10/10. Pomimo daty wydania początkiem 2012 roku grafika jest bardzo przyjemna. Ale to nie o grafe tu chodzi... tu chodzi o gamplay i fabułę. Fabułę która może się równać z najlepszymi filami SF jakie widziałem. Wciskająca w fotel i powodująca pocenie się dłoni. Nie zdziwcie się jak siądziecie do tej gry i po jakiś 18h stwierdzicie, że jest ranek Uwaga! zaleca się obklejenie paznokci w celu ich nieobgryzania Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Potwierdzam. Bardzo sympatyczna gra 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mariaawa 1 Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 U mnie Half Life, Deus Ex, Baldur's Gate. Ktoś tam wspomniał Assasins Creed I, poważnie? Przecież chłopaki nie mieli pomysłu jak pociągnąć grę do przodu, wszystko nabiera rumieńców od drugiej części. Cytuj Link to post Share on other sites
yogurth 0 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dziwne, ze tylko dwie osoby wymienily gre Half life. Jak dla mnie klimat pierwsza klasa. Do tego Stalker(glownie pierwsza). A gral ktos w przygotowke Aztec? Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Dragon13 501 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Kolejność przypadkowa: 1. Gothic, Gothic II + NK, Gothic 3 2. Warcraft 3 + The Fozen Throne 3. Wiedźmin (all party) 4. Assasin's Creed 2 5. Devil May Cry (2013) 6. Deus EX (wersja pierwotna) 7. Max Payne (pierwsza część) 8. The Walking Dead 9. Mass Effect (wszystkie części) 10.Beyond Good & Evil Cytuj Link to post Share on other sites
girud 2 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 The Walking Dead to najlepsza gra zeszłego roku, takiej fabuły i emocji dawno nie doświadczyłem. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Prophet41 218 Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Jak dla mnie (kolejność nie przypadkowa): 1. Crysis 3 2. The Walking Dead 1 i 2 3. Assassiny (III, Brotherhood i IV) 4. Pacz Psy Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 To Crysis ma fabule? W jakim DLC dodawali ? 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Shrapner44 2470 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 @Up Crysis 3 fabuły ma tyle co gotowce z allegro mocy czyli praktycznie nic. Ale jeśli weźmiemy pod uwagę DLC w papierowym wydaniu, a mianowicie Crysis:Eskalacja to coś tam znajdziemy i dowiemy co się działo między Crysis 2 i Crysis 3. Sam trochę tego „DLC” przeczytałem i według mnie jest więcej niż w grze. A co do zestawienia to za bardzo się nie wypowiem bo większości tytułów z bardzo dobrą/świetną fabułą nie pamiętam.Jedyne co mi się kojarzy to Spec Ops: The Line według mnie „strzelanka” z najlepszą fabuła. Cytuj Link to post Share on other sites
kuba223 52 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Z Gier ktore troche sobie odswiezalem ostatnimi czasy to Sleeping Dogs i Assasisns Creed 2 . Edytowane 9 Lipca 2014 przez kuba223 Cytuj Link to post Share on other sites
DuDu13 36 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Zdecydowanie Assassins Creed 2. Miazga 1 Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Pewnie już pisałem wcześniej ale w ramach przypomnień , dla mnie najlepszą fabułę ma Mafia I ,The last of us i mgs 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Najlepszą fabułę ever jaką znam to było planescape torment, nic od czasu przejścia jej nie zrobiło na mnie takiego wrażenia, mroczny dziwaczny świat gdzie nic nie jest tym czym się wydaje, świetnie ułożone dialogi z mnogością wyboru, kapitalne opisy zdarzeń do czego przyczyniła się genialna polonizacja, coś pięknego, dla mnie fabuła rozwaliła wszystko od swoich czasów aż do dziś, a pamiętam jak ją skończyłem, takiego niedosytu nie miałem po przeczytaniu nejlepszej książki, że co? to już koniec? myślałem potem wiele dni o tym jeszcze dopisując sobie w głowie co było potem aż się prosi o dwójeczke ale jakoś nigdy nie wyszła Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez jarnuszkiewiczm Cytuj Link to post Share on other sites
Dunio333 7 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Oczywiście Gothic I, II i NK, The Walking Dead no i na PS4 The Last of Us. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts