eirelav89 0 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 seria Dragon Age i Mass Effect, a przede wszystkim Metro. Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Jak Ci się ten chory świat podobał to koniecznie polecam Alice Madness Returns. Tak samo chora i tak samo wciągająca (mnie wciągnęła tak samo jak Alicję ) Przeszedłem, świetna, choć sporo trudniejsza. Również warta polecenia, chociaż system zapisów to jakiś koszmar. W sumie nawet fabularnie bardziej rozwinięta, w szczególności jeśli zwraca się uwagę na znajdowane przedmioty przypominające Alicji zdarzenia z przeszłości. Cytuj Link to post Share on other sites
Buryxon 80 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dosłownie na świeżo: FAR CRY 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kornel8697 6 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Sleeping Dogs, GTA SA, GTA VC, Wiedźmin 1,2, Gothic I,II + NK Cytuj Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Resident Evil 1,2,3 & 5. Mass Effect 1,2,3 (włącznie z DLC fabularnymi). Odnowiony Tomb Raider. Neverwiner 1. Dragon Age Origins. Cytuj Link to post Share on other sites
Ruddy102 162 Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Gothic, Wiedźmin 2, Dragon Age, Red Dead Redemption Cytuj Link to post Share on other sites
Makkk 20 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Trochę tego jest Fallout (1) Fallout 2 Mafia (1) GTA: Vice City S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla (zwłaszcza wersja z PL lektorem!) Heavy Rain Planescape: Torment Assassin's Creed (1) Borderlands 2 Half-Life 2 z Epizodami Prey (polecam!) I mój zdecydowany faworyt, jeśli chodzi o fabułę: Bioshock Infinite. Historia była tak dobra, że zaraz po jej zakończeniu kliknąłem na... "Nowa Gra" i przeszedłem ją jeszcze raz, szukając podpowiedzi do zakończenia, które po prostu zwala z nóg Fajnie, że zakończenie daje sporo odpowiedzi na pytania, które gracz zadaje sobie w trakcie rozgrywki. To jest jedyna gra, którą przeszedłem dwa razy pod rząd przez fabułę (nie liczę Borderlandsów, które przechodzi się po 10 razy dla itemków ) Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Makkk Cytuj Link to post Share on other sites
Caman 25 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Hmm więc tak: cała seria Gothic(bez 4 ofc), Risen 1 i 2, Mass Effect 1-3, Wiedźmin 1-3, no i jeśli emulatory też się liczą to przekozackie Xenoblade Chronicles na wii i Final Fantasy X i X-2 z ps2, a i kiedyś z znajomym grałem przez lan w stare już Lionheart: Legacy of the crusader, mniej znana niż Baldurs Gate cze Torment ale za to ze specyficznym klimatem i ciekawą fabułą Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Jestem na świeżo po ukończeniu. Absolutny zachwyt, inaczej tego nie da się określić. Elizabeth jako charakter poboczny jest doskonała. Grę skończyłem o 12 w nocy, a potem jeszcze godzinę spędziłem na czytaniu różnych analiz zakończenia, a na rano do pracy. Bioshock Infinite - fabularny majstersztyk. Season Pass dokupiony. Oby nie był gorszy. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Burial at Sea jest równie dobre, miłego giercowania 1 Cytuj Link to post Share on other sites
maro0724 137 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 seria Baldurs Gate, Icewind Dale oraz Neverwinter Night ;D, Dungeon Siege Cytuj Link to post Share on other sites
PewDuckPie 0 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 (edytowane) Fabułą powaliła mnie gra The Walking Dead S1 oraz S2 bardzo fajny komiksowy klimat Edytowane 23 Lipca 2015 przez PewDuckPie Cytuj Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Wiedzmin 3 dołączył do kolekcji. Głównie ze względu na zakończenie które było takie jakie sobie wymarzyłem. Bałem się że wybory które dokonam w trakcie gry, będą miały mały wpływ na zakończenie tak jak w mass effect. Pozytywnie się rozczarowałem. Nie ma tutaj zadań typu: idź i zabij 10 wilków, potem 10 kruków, złap 2 zające. Polecam. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
naturalna 0 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 The Walking Dead (Telltale games) Wiedźmin Dragon Age 1 Life is Strange Cytuj Link to post Share on other sites
morro 69 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jak dla mnie wygląda to tak: KOTOR - za ten szok, którego się dostaje pod koniec gry Bioshock Infinite - 15 minut po zakończeniu gry dopiero zrozumiałem o co we wszystkim chodzi Wiedźmin 3 - to samo co kolega Funkie To The Moon - majstersztyk pod tym względem Cytuj Link to post Share on other sites
king2127 71 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 mnie ujęła saga assassins creed , fakt gra na raz ale wciąga gta 5 , zaskoczyła mnie bardzo , a rajdy po lasach w wiedźmnie 3 gitara Cytuj Link to post Share on other sites
kuba223 52 Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 (edytowane) Planescape Torment i Arcanum:Przypowiesc o Maszynach i Magyi.Te gry biją na głowe wszytskie inne tytuły P.S Jak czytam ..GTA 5,Far Cry 3...to polecam pograć jednak w troche wiecej gier .............,zwlaszcza tych starszych Edytowane 3 Lutego 2016 przez kuba223 Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 "Life is Strange, seria "Black Mirror", "Still Life 1 i 2", "Wiedźminy", Cytuj Link to post Share on other sites
kladiator 750 Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Divinity II : Ego Draconis Mass Effect II Cytuj Link to post Share on other sites
Buryxon 80 Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Mafia II, Wiedźmin 3, HL2, Diablo 2, Gothic 2, Cytuj Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Bezapelacyjnie the last of us. Gra wciąga niczym rwąca rzeka. Całkowicie pochłania widza i przy tym nie męczy. Gdyby była grą multiplatformową, to byłby to niepokonany hit sprzedażowy.Historia świata który upadł z powodu globalnej epidemii. Nie jest to horror ale przygoda w której najmniejszy błąd może nas kosztować życie. Trafiamy do brutalnej rzeczywistości, gdzie jedyna nadzieją dla ludzkości jest młoda dziewczyna Ellie.Nie jest to hack&slash a survival pełna piersią. Dla tych co nie grali jeszcze jest nadzieja. Ci którzy mają ją już za sobą pozostaje czekać na drugą część.Czy warto kupić komputer dla 1 gry? Nie! Czy warto kupić PS4 dla the last of us ? Warto! Cytuj Link to post Share on other sites
Razmer 1 Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Jeśli miałbym tutaj wskazać gry z najlepszą fabuła to byłyby to zdecydowanie Wiedźmin Dragon Age Two Words Diablo 2 ( fabuła moze nie jest jakoś super rozwinięta ale gra jest dobrze poprowadzona i nie nuży) Cytuj Link to post Share on other sites
adi777 669 Napisano 27 Maja 2018 Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Czy warto kupić komputer dla 1 gry? Nie! Czy warto kupić PS4 dla the last of us ? Warto! Z tym zdaniem się zgodzę, ale czy The Last of Us ma taka super fabułę ? No, nie wiem. Gra świetna, fantastycznie pokazane relacje międzyludzkie, świetne dialogi, ale sama fabuła pupy raczej nie urywa, przynajmniej mi. Niemniej gra znakomita. Cytuj Link to post Share on other sites
gromo.pl 0 Napisano 22 Października 2019 Udostępnij Napisano 22 Października 2019 zdecydowanie Mafia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Yelll 3 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Jak dla mnie najlepsza fabuła gry była kiedykolwiek w Tormencie Jeszcze nie spotkałem się z tak rozwiniętym oraz komplekowym światem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts