Skocz do zawartości

Lodówka Nowaja

Recommended Posts

Sorry Nowaj, EOT

Ruch w temacie nie jest powodem do przepraszania ;)

nick Steamowy?

Nope. To moja słodka tajemnica. Nie gram w multi, więc taka wiedza nie jest nikomu do szczęścia potrzebna. 

• 3 tygodnie później...

Po dwóch miesiącach pracy, podczas których nie mogłem o nich powiedzieć złego słowa, G930 zaczęły randomowo tracić sygnał. Kombinowałem z różnymi sterami, wyłączyłem Horizon'a, aby nie miało co ich zakłócać - nic nie dało. Jutro odbiera je kurier i jadą do serwisu. Przynajmniej jest gwara door-to-door.

Nadal mam, tylko, że teraz są w serwisie :P

procedura nie trwała dłużej niż 7 dni roboczych z kurierem

Właśnie dostałem maila z numerem listu przewozowego, jutro powinny do mnie wrócić. Jestem bardzo ciekawy, czy wszystko będzie ok.

Wymienione na fabrycznie nowy egzemplarz. Nie mam powodów do narzekania.

• Popieram 4

To prawda, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony działaniem serwisu. Żadnego kombinowania, przesyłania jakichś sztuk z demobilu itp. Nówka sztuka, w nowym, fabrycznie zaklejonym kartonie. O tyle fajnie, że kupowałem z X-Kom Outlet, egzemplarz przeceniony ze względu na uszkodzone opakowanie :D

Ten uczuć, kiedy z nowym egzemplarzem G930 dzieje się dokładnie to samo i wpadasz na to, że przy poprzednim nie sprawdzałeś, czy odłączenie nadajnika od padów X360 może pomóc. Okazuje się, że tak. Przyczyną interferencji jest właśnie rzeczony nadajnik.

W pełni sprawne słuchawki zostały więc bez sprawdzania wymienione na nówki, trochę mi teraz głupio :/

Kupiłem G930 - samo to przeczy mojej porządności :D

160 na miejscu, 12 w drodze. Jak na pół roku, bo zacząłem zbierać BD w marcu, wynik IMHO dość solidny:

14435009_10210110939190632_4818055322287

14435231_10210110939390637_3452274376100

W przypadku seriali, jako jedną pozycję zawsze liczę pojedynczy sezon, więc na przykład karton BSG=5 pozycji - 4 sezony i film Razor.

• Popieram 7

Zacna kolekcja, istotnie wynik imponujący patrząc na okres w którym ją utworzyłeś. Ale i tak - same "głupie filmy" :P

Niektóre wydania naprawdę robią wrażenie, szczególnie biorąc pod uwagę fakt śmieszne pieniądze, jakie za niektóre płacisz. Czekamy na "wall of fame" ;)

160 na miejscu, 12 w drodze.

Fakt że nie leżą ułożone kolorem/wielkością/kategorią boli mnie fizycznie :D  

Oczywiście kolekcja absolutnie fantastyczna, jak na tyle głupich filmów :D

Ale mnie zazdro skręca

Generalnie uwielbiam mieć filmy na płytach. To że mój komp służył też często jako odtwarzacz sprawia że jeszcze długo nie pozbędę się napędu br z obudowy.

• Popieram 1
  • 2 tygodnie później...