Skocz do zawartości

[MULTI] Sniper: Ghost Warrior - seria

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      0
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      0
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      0
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

ARGH KANALIO!
Ja podtrzymany na duchu informacją, że nie masz zamiaru ruszać tego tytułu miałem dobre usprawiedliwienie aby też go olać (bo mam podobne podejście co do kończenia rozpoczętych gier) i po godzinie męki już miałem go usuwać i co widzę? Nowaj ukończył. No dzięki...

Idę Sniperować  :cry:

Cały trzeci akt zajął mi na normalu coś koło godziny, więc zbyt dużo czasu dzisiaj nie zmarnowałem :P  

Gdyby nie znikające kółko, pokazujące miejsce trafienia, skończyłbym sporo szybciej.

Przy Sniperze Warfighter to gra roku :P

Widziałem fragmenty CM z patchem i nie dopatrzyłem się jakiś wielkich różnic, które mogłyby znacząco poprawić odbiór tej gry. Grafika przeszkadzała mi najmniej, najbardziej irytujący jest absolutny brak poczucia zagrożenia, które powinno być w tej grze wszechobecne. Strzelanie do Xenomorph'ów przypomina rozdeptywanie mrówek, a sam fakt, że w zwarciu dochodzi do siłowania się z nimi, które wygrywa się wciskając jeden przycisk, sprawia, że pryska cała magia związana z Alien'em.

Pal licho grafikę - to nigdy nie było dla mnie priorytetem (chociaż w grze o snajperze, gdzie dużo czasu spędza się na czekaniu - miło byłoby coś podziwiać w międzyczasie) ale... fizyka strzału jest tak płytka i "zabawkowa" niczym pew-pew z crysisowych maszynek zagłady rodem z przyszłości.

Póki co czułem się jakbym strzelał z plujki a nie karabinu - no ale to dopiero pierwsze wrażenie.

Frostbite2 sprawdziłby się tu o wiele lepiej, imho.

Czy ja wiem czy Frostbite 2 był by lepszy. Może było by nawet gorzej. Twórcy Snipera nie za bardzo umieją wykorzystać tak potężne silniki, dlatego wygląda to jak wygląda 

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/sniper-ghost-warrior-2-siberian-strike-gra-dodatek-cena.html

Tyle wyszło z darmowego DLC.
Jeśli na kilka dni po premierze, wydaje się tak spory dodatek to znaczy, że okroili wersję podstawową gry aby wydusić więcej kasy.

Z całego serca życzę im, aby zarówno SGW2 jak i ten dodatek okazały się finansową klapą - może wtedy do niektórych dotrze, że cwaniackie naciąganie nie popłaca.

A sama gra to dno i metr mułu... brnę przez nią ale w międzyczasie muszę czytać gazetę aby się nie zanudzić.

• Popieram 1
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Ghost Warrior III wiosną 2016. Nowe szczegóły

http://img6.gram.pl/thumb/20150617143207.jpg

Myśliwy staje się zwierzyną - oto pomysł CI Games na Sniper: Ghost Warrior 3. Polska ekipa prezentuje go w krótkim materiale wideo przygotowanym na targi E3 2015. Pojawią się elementy survivalu, twórcy chcą też zagrać na strunach moralności. "Każde kolejne zabójstwo ciągnie za sobą określone konsekwencje" - mówią.Struktura otwartego świata i znacznie większa skala produkcji umożliwią graczom w Sniper: Ghost Warrior 3 różnorodne rozwiązywanie zaistniałych problemów. Pojawią się starcia bezpośrednie, likwidacje z dalekiej odległości przy użyciu karabinu snajperskiego, a nawet walka wręcz. W poniższym materiale otrzymujemy ponadto wgląd w efekty specjalne, jak podświetlanie wrogów czy akcję ukazywana w zwolnionym tempie. CI Games zapowiada, że aby przeżyć, gracze będą musieli sięgnąć po wszystko, co mają pod ręką. Do ich dyspozycji zostanie oddana nie tylko standardowa broń palna i biała, ale także chociażby latające drony z zamontowaną kamerą. Z udostępnionych przez CI Games materiałów prasowych wiadomo, że Sniper: Ghost Warrior III ukaże się w II kwartale przyszłego roku na PC, PS4 i XOne. Akcja toczy się w Gruzji, gdzie w wyniku problemów wewnętrznych do gry wkraczają Rosjanie i Amerykanie. Gracze wcielą się w powracającego z emerytury członka Marines, snajpera Jonathana Northa. Podstawowym zadaniem jest wytropienie i zlikwidowania innego snajpera, który zagraża amerykańskiej operacji w Gruzji. Okazuje się, że jest to brat głównego bohatera - młodszy, sprawniejszy, a przy tym szalony. Użytkownicy w pojedynkę muszą operować w obozie wroga i wyjść cało z tej wyjątkowo niebezpiecznej sytuacji.

http://www.gram.pl/news/2015/06/17/e3-2015-pierwsze-ujecia-i-screeny-ze-sniper-ghost-warrior-3.shtml

http://img9.gram.pl/GAL9612IMG201506171431270.jpg

http://img9.gram.pl/GAL9612IMG201506171431281.jpg

Premiera: 4 kwietnia 2017r.

PC, X1, PS4

Edytowane przez rafal12322
  • 8 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...