Głowa 216 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 (edytowane) Ja niedługo składam zamówienie pre-order, w becie bardzo komfortowo mi się grało, więc myślę że nawet jeszcze poprawią optymalizację Edytowane 12 Października 2016 przez Głowa Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 (edytowane) a ja się chyba szarpnę na tą wersje za 400 zł bo jest bardzo dobrze i fajnie i to będzie jedyna gra w którą będę grał przez długie miesiące (no jeszcze titanfall 2 oraz cod4 remastered) Edytowane 12 Października 2016 przez jareeecki Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Cztery paczki to przegięcie. Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Cztery paczki to przegięcie. niby tak ale jak ktos tylko w to bedzie gral przez dlugie miesiace to no na razie gram w multi i jakos tak dziwne dropy sa na dx12 w porownianiu z dx11 , wszystko na ultra full hd Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Ceny już jak na konsolach. Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Co za różnica jaka jest cena skoro ludzie wciąż i tak kupują? Będą je windować tak długo aż przegną i zysk zacznie spadać zamiast rosnąć. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Na XOne gra wygląda zadziwiająco dobrze. Działa lepiej niż w becie. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Potwierdzam DX 12 + Ultra Gra działa fantastycznie czasami dziwny drop do 55fps Dzisiaj odpalam BF1 na iiyama G-MASTER czekam z niecierpliwością !Warto było zainwestować w nowy sprzęt Tryb Operacje to mistrzostwo świata Zagram 10 godzin rezygnuje z Origin Access i czekam na premierę Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Również pobieram na XO. Cytuj Link to post Share on other sites
Buryxon 80 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Jak wrażenia? mi sie pobiera napewno dzis z 3h urwę z 10 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Im dłużej gram, tym jestem coraz dalej zakupu tej gry... Jak jakimś cudem nie umrę z nudów kończąc te 10h, to będę na 100% przekonany, żeby nie wydawać na ten tytuł kasy. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Jakby kogoś ciekawiło - http://bf1stats.com/ Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Fakt, serwery (na PC) puste... Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Mała popularność Origin Access podejrzewam. Na XOne jest dużo dłużej więc i więcej ludzi go ma. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Szalu nie ma ale problemow ze znalezieniem serwera tez nie ma http://i.imgur.com/KOFEx04.png Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Jakby kogoś ciekawiło - Sporo osób gra na PS4 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 No poskąpili im EA Access Early accessy u nich zaczynają się chyba osiemnastego. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Jak dla mnie to odpuszczam raczej.Nie ten czas,nie ta broń itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Buryxon 80 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Jak dla mnie to odpuszczam raczej.Nie ten czas,nie ta broń itp. Wolisz jetpacki, lasery i rok 2116? Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 (edytowane) A nawet jeśli to co? Nie wolno komuś lubić takiego klimatu? Mi osobiście setting BF1 trochę pasuje i trochę nie. Dlatego też wstrzymam się z zakupem jakiś czas. Edytowane 14 Października 2016 przez mabrothrax Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Wolisz jetpacki, lasery Mi COD bardziej pasuje, dostarcza mi znacznie więcej zabawy. Małe mapy, szybkie mecze - nie trzeba długo czekać na akcje, ta gra bardziej mi przypomina stare dobre sieciowe FPS-y BF1, no cóż, trochę mi się średnio strzela (IMO podobnie jak w Battlefront), jest mała różnorodność broni a mapy są dla mnie za duże. Pewnie z czasem kupię ale na pewno nie w dniu premiery. Szkoda bo byłem strasznie nahajpowany na ten tytuł i nie wiem czy EA nie strzeliła sobie trochę w stopę z tym wczesnym dostępem, umówmy się access wykupili jedynie fani serii i sądzę, że procent osób się odbił. Pre-order anulowany. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 A teraz powiedzcie mi dlaczego niby gorsze mają być realia osadzone w 2116 roku od tych z początku XX wieku? To jest jakaś prawda objawiona? Tutaj chyba chodziło bardziej o popularność danego okresu wśród graczy niż tego, jak dany okres w jakiej gra jest osadzona warunkuje jej jakość i świetność. BF był dla mnie nudny, trochę grałem, ale nigdy mnie nie przyciągnął na dłużej. Najbardziej chyba podobał mi się Bad Company 2. Podobnie było dla mnie z CODem. Kolejne części bardzo bazowały na poprzednich, typowe wyciąganie kasy. COD 4, MW, MW2, MW3 to wszystko niezłe gry, ale niczym już mnie nie zaskakiwały od przełomowej czwórki. W BF1 też pograłem trochę, ale dla mnie zmiana czasów nie sprawiła, że gra nagle stała się klimatyczna. Inne bronie, inne mapy, ale ja nie czuję tej gry po prostu. Tak, jak myślałem, że może w końcu coś ciekawego dla mnie się pojawiło, tak teraz nawet o tej grze nie myślę. Więcej klimatu i przyjemności z grania dała mi RO2: Rising Storm Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 2116 roku od tych z początku XX wieku? Tu IMO chodzi o fakt, że gracze nie chcieli kolejnej gry w 24557 roku a taki panuje trend. Bo tak naprawdę po 3 i 4 gdzie możesz iść aby gra była innowacyjna, inna niż poprzednie? W przyszłość lub możesz bazować (luźno) na historii - innej opcji nie ma. Gdyby gracze dostali BF-a 4 z lepszą grafiką i kilka usprawnień w mechanice byłby hejt. Dla mnie cofanie się w czasie niesie zbyt duże ograniczenia w rozgrywce, na papierze wyglądało to ciekawie - to przecież coś innego ale w praktyce się nie sprawdziło. Więcej klimatu i przyjemności z grania dała mi Whatever floats your boat. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Tak wiem, przecież RO2 to gra niszowa, a nie produkcja AAA z reklamami w telewizji dodo innowacja nie polega na samym umieszczeniu gry w innym okresie czasowym. Do tego dochodzi mechanika, klimat, oprawa graficzna, itd. czynników jest sporo. To wszystko dało się we znaki w BF1, a przynajmniej ja to tak odebrałem. Uważam, że ciężko jest eksploatować ciągle to samo nadając grze nieco inny wygląd oraz wprowadzając parę poprawek. To wszystko zaczyna być po czasie do bólu wtórne. Studia wypuszczają kolejne wersje, bo to się sprzedaje, to jest główny powód powstawania takich tworów. Na tym chyba zakończę dyskusję, bo tylko chciałem przedstawić moje zdanie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Na tym chyba zakończę dyskusję, bo tylko chciałem przedstawić moje zdanie Ej spoko od tego mamy forum, by rozmawiać i dzielić się opiniami. dodo innowacja nie polega na samym umieszczeniu gry w innym okresie czasowym. Tak ale taki ruch jest najbardziej zauważalny i taka zmiana niesie za sobą również inne zmiany o których wspominasz - mechanika, grafika i klimat. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts