Skocz do zawartości

[MULTI] Tomb Raider - seria

Shadow of the Tomb Raider  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      0
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      0
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Super dzięki za szybkie ogarnięcie sytuacji, jutro kupuję na xboxie, a na kompie sobie przejdę jak to po naprawiają, swoją drogą jak ktoś tego w beta testach nie wyłapał to mi się w głowie nie mieści, dobrze że zwlekłem z graniem do weekendu i do tej pory ukończyłem jakieś 4 %

Tak starannie artykułują i przeżuwają wszystkie wyrazy, że czuje się jak we Wiedźminie. 
Uszy mnie bolą. Ale to mnie, ja wolę oryginał po trzykroć - choć faktycznie, sama Lara czy nie jest zła (Doktorek też, ale Sam to woła o pomstę do nieba).

Procesor: i7 3770 
Karta graficzna: Asus Gtx 560 Ti 1 GB 
Ram: 2x 4 GB A-DATA 
Zasilacz OCZ STEALTH X STREAM 2 80 PLUS 700 W 
Płyta głowna: Asus AsRock 
Windows: 7 Ultimate 64-Bit

Na takim sprzęcie zadziała?  I w jakiej roździałce itp?

Edytowane przez ReQim

Tak starannie artykułują i przeżuwają wszystkie wyrazy, że czuje się jak we Wiedźminie. 

Uszy mnie bolą. Ale to mnie, ja wolę oryginał po trzykroć - choć faktycznie, sama Lara czy nie jest zła (Doktorek też, ale Sam to woła o pomstę do nieba).

Właśnie chodzi o samą Larę, Karolina jak na swój debiut spisała się rewelacyjnie. Tysiąckroć lepiej niż Małaszyński w roli 47. Wypowiadane przez nią kwestie nie są jakieś sztuczne i bez wyrazu tylko brzmią naturalnie. Fajnie zagrała przemianę Lary z początkowo zagubionej i przestraszonej dziewczyny w łowczynię i poszukiwaczkę przygód. Jak dla mnie jest to jeden z najlepszych polskich dubbingów. Reszta też spisała się nieźle, Kopczyński w roli Whitmana też całkiem fajnie wypadł. Co do Sam to też mam podobne zdanie jak ty, mogli lepiej dobrać głos.

• Popieram 1

Procesor: i7 3770 

Karta graficzna: Asus Gtx 560 Ti 1 GB 

Ram: 2x 4 GB A-DATA 

Zasilacz OCZ STEALTH X STREAM 2 80 PLUS 700 W 

Płyta głowna: Asus AsRock 

Windows: 7 Ultimate 64-Bit

Na takim sprzęcie zadziała?  I w jakiej roździałce itp?

Jasne, że zadziała. W 1080p, na Ultra na luzie. Jeszcze jak wyłączysz V-sync to już w ogóle pełen wypas.

Jasne, że zadziała. W 1080p, na Ultra na luzie. Jeszcze jak wyłączysz V-sync to już w ogóle pełen wypas.

Hahaha dobre na ultra w 1080p na takiej karcie to jak wejdzie na plansze z plażą to spadnie mu do 20 fpsów, otwarte lokacje w topmbraiderze strasznie żrą kompa szczególnie z tesselacją i post processingiem i dofem.

Ja na plazy mam spadki do 40-50 fps i się z taką liczbą klatek normalnie grać nie da juz i tak obniżyłem grafikę żeby wyglądała dobrze i jak najmniej obciążała kompa.

W zamknietych lokacjach mam po 80-150 fps i dobiero gra dobrze chodzi chociaż i tak są miejsca gdzie troche zacina.

Kto tu mówi o full? Ultra to nie full, ja grałem na High i bez v-syns 40-50fps to on na 560Ti na ultra bez v-sync pogra normalnie

Ty się słyszysz w ogóle? 
Pogra na ultra, ale ultra to nie full, ty grałeś na high a wypowiadasz się o ultra... a to wszystko na dodatek, wywróżyłeś z fusów. 

Ty się słyszysz w ogóle? 

Pogra na ultra, ale ultra to nie full, ty grałeś na high a wypowiadasz się o ultra... a to wszystko na dodatek, wywróżyłeś z fusów. 

Co Ty do mnie piszesz w ogóle człowieku? Full to jest Ultimate a nie Ultra. Gość sobie ustawi Ultra, powyłącza wszystkie bajery, takie jak teselacja, tressFX, v-sync i normalnie pogra. Do przejmnego grania nie potrzeba 100fpsów tak jak Ty to byś chciał mieć.

Gra jak wiekszośc gier na pc ma skopaną optymnalizację to jest nie normalne żeby 50 fps zacinało a jak wyjdzie ps4 to będzie jeszcze gorzej ja już w tego trupa poc nie ładuje kasy kupie ps4 tam i 30 fos jest płynne bo co 2 milisec wchodzi klatka a na pc raz może nie być przez 20 milisec klatki żeby za kolene 10 mili sec weszło ze 40 i niby fraps pokazuje max fps a gra i tak zacina.

Ja bym chciał mieć 100 fposów ale płynnych i żeby nie spadało do 40 ale nie opłaca sie pakowac kilkunastu tysięcy w pc bo można samochód kupic pojechac nad jezioro i lepsza grafika niż w grze hehe to zabawa dla bogatych I7 2600K + 2x7990 i kogo na to stać bo mnie nie stety nie.

Procesory sa na tyle mocne że to karty chamują procesor a nie na odwrót.