frosiak 0 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Hej, Podczas gry wyrzuca mnie punk buster z błedem no packet flow. Robiłem już dosłownie wszystko o co proszą na forum B3 ale nic nie pomogło, zadne reinstale PB itd Wie ktoś może jak się z tym uporać w inny sposób albo gdzie może leżeć przyczyna ? Czasem uda mi sie wejść i zagrać dłużej na jakimś losowym servie ale później jak chce na niego wrócic to i tak mnie wyrzuca... Nie poczne do póki w to normalnie nie pogram ! Cytuj Link to post Share on other sites
rolandwally83 347 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 kiedy rusza nowy dodatek dla premium graczy AFTERMATH? Cytuj Link to post Share on other sites
munio 0 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 4grudnia Cytuj Link to post Share on other sites
shadloger 83 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 A nie 27 Listopad dla graczy Premium a 4 grudnia dla reszty? Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 A nie 27 Listopad dla graczy Premium a 4 grudnia dla reszty? A nie 27.11 dla premium na PS3, 4.12 dla Premium na PC i XBOX oraz 18.12 dla całej reszty? Cytuj Link to post Share on other sites
majkel323 9 Napisano 25 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 http://forum.benchmark.pl/topic/65242-bf3-premium-edition/ Sory ze link ale na telefonie tego nie przepisze. Nie napisalem odrazu tu bo tu byla bardziej pomoc techniczna jak czytalem ale jak trzeba to trzeba Cytuj Link to post Share on other sites
sebul 18 Napisano 25 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Ah, za 9 dni nowy dodatek, ogladalem sobie w premium filmiki i wyglada na ciekawy i wciagajacy, mapy szczegolnie mi sie podobaja, i ta kusza ! fu*k yea ! Bo jakos te czolgi mi nie podchodza, napalilem sie na ten tryb, a tu kupa ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
kubacapo 0 Napisano 28 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Hej! Jak spolszczyć BF3?? Grajest oczywiście oryginalna, tylko, że z Anglii. Fakt, tu jest podany jeden sposób, ale z wersji ruskiej na PL. A ja muszę z ANG->PL. Ktoś coś wie?? Edytowane 28 Listopada 2012 przez kubacapo Cytuj Link to post Share on other sites
rolandwally83 347 Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Widzę że DICE bardzo nie ładnie pogrywa z cenami BF3 za bfa wydałem ponad 300 zł a tu ceny lecą na łeb i szyję Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Bo minął już ponad rok od premiery? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Bo minął już ponad rok od premiery? True story bro :brawo: :ok: Cytuj Link to post Share on other sites
manix82 61 Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Witam, kolega zakupił BF 3, gra zainstalowana, Orgin, konta itd... niby wszystko ok. Kiedy próbuje rozpocząć grę .... wyskakuje okno "zakup grę" , żart? Sam nie gram i nie grałem w BF, więc nie mam pojęcia o co chodzi? Proszę o pomoc... Gra zakupiona w sklepie, zapakowana, w folii.... Nadmienię, że kolega ma także FiFA i nie ma problemu z odpaleniem gry... Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 a klucz jest zarejestrowany w origin ? chodzi mi o to czy klucz tego jest przypisany do gry Cytuj Link to post Share on other sites
BMPlayer 29 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Mam problem w misji Między młotem a kowadłem w miejscu gdzie trzeba zestrzelić ruski samolot szturmowy wyrzutnią stinger. Gdy dochodzę do jeepa poprostu nie ma tam stingera jest to błąd bo widziałem film na YT i gość miał wyrzutnię za jeepem. Gra przeinstalowana 2 razy uaktualniona i dalej to samo ktoś też może miał z tym problem? Edytowane 3 Grudnia 2012 przez BMPlayer Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 chodzi o tego miga ? poszukaj dobrze. z tego co pamiętam tam było kilka hammerów sprawdź przy każdym Cytuj Link to post Share on other sites
Mefioza 0 Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Hej czy pójdzie mi Battlefield 3 w rozdzielczości 1280x1024 Mój Komp Płyta Główna Gigabyte GA-A75M-SV2 RAM 8 GB Procesor AMD APU A8-3850 2.9 Ghz 4 Rdzenie Karta Graficzna SAPPHIRE AMD Radeon HD7750 1024MB DDR5 Windows 7 64 BIT Jeśli pójdzie to jak płynnie i na jakich detalach ? Cytuj Link to post Share on other sites
FeelFree 108 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, od dłuższego czasu już nie grałem w bf3 i widząc że mam do pobrania nowy dodatek jakim jest aftermath postanowiłem go przetestować. Niestety nie ważne jaki serwer wybiorę po dołączeniu do serwera zamyka grę i w dole wyskakuje okienko z oto takim komunikatem. Może już ktoś miał taki błąd i jest w stanie mi pomóc przebrnąć przez niego. http://i47.servimg.com/u/f47/17/37/68/51/bezaty11.jpg Pozdrawiam Edytowane 5 Grudnia 2012 przez FeelFree Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Witam, od dłuższego czasu już nie grałem w bf3 i widząc że mam do pobrania nowy dodatek jakim jest aftermath postanowiłem go przetestować. Niestety nie ważne jaki serwer wybiorę po dołączeniu do serwera zamyka grę i w dole wyskakuje okienko z oto takim komunikatem. Może już ktoś miał taki błąd i jest w stanie mi pomóc przebrnąć przez niego. http://i47.servimg.com/u/f47/17/37/68/51/bezaty11.jpg Pozdrawiam To jest częsty błąd i muszę cię zmartwić czasem Błachy i łatwy do rozwiązania przez reinstalację Punk buster czasem a nawet często niesamowicie trudny do rozwiązania tak jak niestety ja użerałem się z nim miesiąc Pomoc EA games to śmiech i żenada po miesiącu odpisali mi po angielsku abym poprosił o pomoc kolegę który zna się na komputerach dosłownie, ośmieszyli się na całej linii (mam gdzieś oryginał wiadomości do wglądu jak by ktoś chciał się z nich ponabijać albo ku mojej uciesze ich potępić i napiętnować bo się należy) Więc na uczciwą pomoc EA Games nie masz co liczyć Mnie pomogła reinstalacja całego systemu może nie dosłownie ale zainstalowałem na inny dysk windows 8 na próbę i odpaliłem BF3. Odziwo gra zadziałała odpiąłem dysk z windows 8 aby dalej używać oryginalnego starego windowsa 7 gra zaczęła działać Jednak kolega z sąsiedztwa ma ten sam problem z tym iż PB rozłącza za no packet flow po reinstalacji systemu pomaga ale tylko na jedną rozegraną góra trzy rundy Problemem są raczej złe ustawienia sieciowe operatora bo gdy przynosi komputer do mnie wszystko działa jak należy Dobrze było by zanieść twój komputer do sąsiada i tam podłączyć go do sieci internet sprawdzić na minimum trzech serwerach czy nie wyrzuci PB \\\\sorry że tak chaotycznie opisałem ale bar-maństwa się uczyłem ze skutkiem wiadomym Cytuj Link to post Share on other sites
FeelFree 108 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Dzięki za odpowiedź, jak nic innego nie za działa to zrobię reinstal systemu. Już od dłuższego czasu chciałem wywalić bf z ssd i teraz jest ku temu dobra okazja. Może reinstal gry na hdd coś zdziała z tym błędem Edytowane 5 Grudnia 2012 przez FeelFree Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Dzięki za odpowiedź, jak nic innego nie za działa to zrobię reinstal systemu. Już od dłuższego czasu chciałem wywalić bf z ssd i teraz jest ku temu dobra okazja. Może reinstal gry na hdd coś zdziała z tym błędem Reinstal gry raczej nic nie da, naj mniej inwazyjnym sposobem jest reinstal samego programu punk buster i skasowanie katalogu z punk busterem po jego odinstalowaniu ale jak już mówiłem rzadko pomaga niestety Cytuj Link to post Share on other sites
FeelFree 108 Napisano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Jednak reinstal gry pomógł, mam nadzieję że szybko tego błędu nie zobaczę Cytuj Link to post Share on other sites
Pafel 85 Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 ktoś ogarnia jak odblokować kamuflaż dla broni ? XD Cytuj Link to post Share on other sites
hawajski23 0 Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Witam Po pobraniu dodatku Aftermath mam problem z grą otóż na środku ekranu widzę celownik ale nie mam broni, mogę poruszać się po mapce ale nie mogę strzelać ? Dodam że przed aktualizacją wszystko działało jak należy. Proszę o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 ktoś ogarnia jak odblokować kamuflaż dla broni ? XD Kup pakiet PREMIUM i wykonuj absurdalne zadania. Po pobraniu dodatku Aftermath mam problem z grą otóż na środku ekranu widzę celownik ale nie mam broni, mogę poruszać się po mapce ale nie mogę strzelać ? Dodam że przed aktualizacją wszystko działało jak należy. Specyfikacja pieca? Cytuj Link to post Share on other sites
hawajski23 0 Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 CPU: i5 2500K 3,3Ghz GPU: GTX 560 TI MSI OC 950Mhz RAM: DDR3 1333Mhz 2x4GB Geli Mobo: Asrock P67 Pro3 Win 7 64bit Sterowniki Nvidia 306.97 Msi Afterburner v 2.3.0 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts