kbrbabzbtb 1123 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Barbarian level 20. Gdzieś tak na oko po 1/4 II aktu. Całkiem niezła gra ale moim zdaniem nie jest tej klasy grą co SC2. Niemniej gra się nieźle, może dlatego, że ostatni raz kiedy grałem w h&s to było w czasach...Diablo 1? I dlatego jest to super odskocznia od tych wszystkich fps i gier akcji robionych pod konsole. Grafika bardzo ładna i miła dla oka ale opcje ultra z lepszymi texturami też by mogły być dodane, takie dodatkowe coś nie zawęzi grona odbiorców ze względu na wymagania. Cytuj Link to post Share on other sites
bynio86 12 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 i tak kazdy kupi bo maja najlepsze produkcje a z grami sa zawsze problemy..i zawsze beda..dobrze ze cos robia a nie ze nic nie robia;)bugatti tez sie psuje... nie ma rzeczy/ludzi idealnych trzeba cierpliwie czekac oby do 20 chodzilo a ze gra rwie jak jest sieka to fakt..nawet na mocnych sprzetach zarywa. powoli do przodu! za 2 lata gra bedzie chodzic ladnie;) Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 i tak kazdy kupi bo maja najlepsze produkcje a z grami sa zawsze problemy..i zawsze beda..dobrze ze cos robia a nie ze nic nie robia;)bugatti tez sie psuje... nie ma rzeczy/ludzi idealnych trzeba cierpliwie czekac oby do 20 chodzilo a ze gra rwie jak jest sieka to fakt..nawet na mocnych sprzetach zarywa. powoli do przodu! za 2 lata gra bedzie chodzic ladnie;)Najlepsze ma Rockstar... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 A dla mnie najlepsze gierki, choć mało póki co, robi Visceral Games. Wykonanie techniczne 101% idealne i dźwięk - najlepszy jaki słyszałem w grach. 60fps na konsoli ? - dla nich to nie problem - da się? - DA SIĘ. Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Mogę na serwie USA robić inną postać? Nie stracę tamtej starej z Europy? Bo na USA mogę wejść... Cytuj Link to post Share on other sites
anima 0 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Jeśli ktoś jeszcze ma guest passa i chciałby się nim podzielić będę bardzo wdzięczny GG: 10841223 Cytuj Link to post Share on other sites
howks 3 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 (edytowane) Jest duży problem z serwerami. - znikają postacie - nie zapisuję się okdryte achievementy Od pona 3h europa nie ma serwerów i pracują nad poprawką. Tutaj link do komunikatów Blizzarda na ten temat: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210102986 Edytowane 20 Maja 2012 przez howks Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 ale ja na serw USA mogę wejść ale nie mam jużswojego Barba... Wszystkie postacie od nowa mogę jechać? Cytuj Link to post Share on other sites
howks 3 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 ale ja na serw USA mogę wejść ale nie mam jużswojego Barba... Wszystkie postacie od nowa mogę jechać? Serwery USA działają, europy nie. A nie masz swojego bara bo ... zmieniłeś serwer na USA Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Czyli na USA mogę robić np. Mnicha, a potem jak wroce na Europe to bede mial znowu barba? Cytuj Link to post Share on other sites
frog01 6 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 jakie są wasze opinie o polskiej wersji językowej? Jest OK, czy lepiej ściągać wersję angielską?? Cytuj Link to post Share on other sites
howks 3 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Czyli na USA mogę robić np. Mnicha, a potem jak wroce na Europe to bede mial znowu barba? Tak. Jak stawiasz postać na serwerze USA, to ta postać nie jest widoczna na serwerze europy. Tak samo jak postawiłeś bara na europie to nie będzie widoczny w USA. Cytuj Link to post Share on other sites
miro71 0 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nie mam i prawdopodobnie nie będę miał pieniędzy na Diablo III w najbliższej przyszłości, rozmowa z moim dobrym kumplem który już przeszedł triala trzema postaciami uświadomiła mi, jak bardzo chcę zagrać w tą gierkę. Jeżeli ktoś będzie tak miły i użyczy Guest Passa staremu fanatykowi Diablo II to będę naprawdę bardzo wdzięczny, niechaj długie godziny spędzone na mefowaniu nie pójdą na marne. Aby zwiększyć swoje szanse napisałem krótkie dzieło, oto ono: Na kraniec świata dotarwszy, przed trudnym wyborem stanąwszy, czy skoczyć w szarą otchłań, czy zostać, nie skoczyć na dole dusze potępionych, tych niewiernych, bez grosza, wspomóż nas Boże w walce z tyranem, gdyż sklepowe pułki są puste Ostatnia zwrotka jest najsmutniejsza, gdyż tu pogrzeb, ale mniejsza, pochowani czy zakamuflowani nie wiedzą sami, w oczekiwaniu na niemożliwe, pogrzebani. Cytuj Link to post Share on other sites
Tomashec 933 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 jakie są wasze opinie o polskiej wersji językowej? Jest OK, czy lepiej ściągać wersję angielską?? Jak dla mnie polska wersja językowa jest zdecydowanie lepsze niż w D2, także ja jestem zadowolony z pl Co do levelowania postaci to max 60 Ja póki co 15 level w drugim akcie na samym początku Ps ktoś już zdobył jakąś unikatową rzecz ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 EU już działa. Kur... error 37. Cytuj Link to post Share on other sites
master25051992 7 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Już normalnie śmiga Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 czyli jednym słowem dobrze że nie kupiłem wolę poczekać z 3 miesiące jeszcze aż wszystko ustabilizują a jak nie to pozostanie skidrow albo inne wydania ale jak tak ma gra z tymi błędami wyglądać to większość się przerzuci na skidrow albo inne piraty !! jest to nie do pomyślenia żeby grę robić tyle czasu i nie dopracować i nie naprawić wszystkich błędów to jest chore jak dla mnie blizzard schodzi na Psy !!!!! co jedna produkcja to gorsza. A miałem ochotę Kupić Diablo 3 a tu takie problem więc chyba daruję sobie tak jak to mówiłem wcześniej Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Możesz sobie liczyć na skidrowa'a Oficjalne stanowisko scenowe już jest. Dopóki ktoś nie postawi serwera pirackiego, nie ma co liczyć na granie w wersję inną niż oryginał. Nie wiem czy coś tam pomodzili czy nie ale gra chodzi teraz jakby szybciej niż przed południem. Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ciesze się, że nic mnie nie podkusiło i nie kupiłem Teraz wygląda to jak marna klikanina, z pełną ilością błędów, bugów i niedopracowań. Mało przekonywujący ten Diablo teraz, a szkoda. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Bzdury piszesz. Nie broniąc blizarda: Diablo 3 ma problemy, ale pokażcie mi grę, która ich dziś nie ma. Sprawa jest mocno nagłaśniana bo zainteresowanie jest, no cóż, wiadomo jakie. Problemy z serwerami były jak dla mnie w dzień pierwszy i dziś. Poza tym wszystko działało normalnie. Problemy z microstuteringiem. Sprawa z mojej strony wygląda tak: Niektórzy stąd wiedzą, że jestem maniakiem obrazu-żylety. Jestem chory, gdy nie mam stałych 60fps. Jednym z moich obawów przed premierą, było właśnie to czy ta gra je miała. Wiecie dlaczego ? Bo prawie KAŻDA gra z takim rzutem izometrycznym ostatnio jakimś cudem tych stałych 60fps trzymać nie chce. A w Diablo 3 dodatkowo wiele się dzieje - kto ma ten wie - i to potęguje efekt. Mam nadzieję, że to ogarną bo poza tym, nie zauważyłem tak naprawdę żadnych błędów. Gra się rewelacyjnie, jucha się leje, nowy design jest naprawdę za******y, są fajne laski, fabuła nie kuleje i akcja. Akcji jest naprawdę w H.. eghm DUŻO. Co by nie mówić, mam 28 level i wiem, i czuję, że gram właśnie w to dlatego, że ma to COŚ. Co przykuwało przed laty, i przykuwa z jeszcze większą mocą teraz. Panowie, grać nie gadać. ! Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No i musze się z Tobą zgodzić. Właśnie ma to coś. Siedzisz z rodziną przy obiedzie i myślisz co jeszcze Cie czeka w D3. Ja takie zajawki mam tylko na gry blizzarda i rockstar. Teraz jak mam tylko czas to naprzemiennie sc2 i d3. Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ojj, nie grałem, nawet w betę. Gdybym chociaż guest passa miał, może bym się przekonał... Może faktycznie to ten stary diablo. Widziałem tylko kilka gameplayi, nie jestem w stanie stwierdzić Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 W kwesti plynnosci. Ustaw synch pionowa w grze. Cytuj Link to post Share on other sites
damianpoiu 0 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Hej, ma może ktoś niepotrzebny guest pass do diablo 3? z chęcią bym przygarnął ponieważ chcę zobaczyć jak się gra i czy wgl mi pójdzie : ) Takie kody znajdują się w pudełkach kolekcjonerskich o ile się nie mylę : ) Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 We wszystkich pudełkach są już było kilka tematów z taką prośba chyba musisz poświęcić 9zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts