Gość DANNY__79 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ostatnio poziom tego portalu spadł poniżej określonej normy. Dobrze że są jeszcze takie miejsca jak: oclab.pl, overclock.pl i.t.p. No to wylałeś miód na niektórych Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No właśnie widzę, że ostro samowolka szerzy się tutaj. Jakiś czas temu wszędzie ganiano za spam mICh@el spamuje praktycznie cały czas, nie robi tego w dziale HARDWARE wiec wiadomo ze nikt mu nic nie zrobi. Gdyby na forum był nadmiar tych którzy sie znają to rygor byłby ostrzejszy, a tak to co... ban dla jednego drugiego a później na forum nie ma kto pisać 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mis456 42 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Apropos pisania recenzji jeszcze- widzę że nie tylko na Realitynet.pl powstają recenzje po imprezach Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Lub z psem w ogrodzie Cytuj Link to post Share on other sites
onboard 0 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 minrecka gotowa proszę o sprawdzenie i publikację Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Lub z psem w ogrodzie To też była rewelacyjna innowacja, następna sesja zdjęciowa myszek w towarzystwie kota Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Kot przy myszkach to jeszcze zrozumiem, ale obudowa w ogrodzie... Nie widzę analogii. Aport SSD czy HDD? A może przenośnym lub pendrive'm? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Przenośny z 20m kablem USB, że pobiegnie za dyskiem, a ja szybko zwinę Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jestem ciekaw, czy skoro poprawiło się troszkę z publikacjami to czy wyróżnienia za miesiąc maj pojawią się szybciej niż w ubiegłych miesiącach Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Chciałbym zgłosić następujące dwa problemy: - Nie da się sprawdzić recenzji w panelu (po kliknięciu na nieopublikowaną recenzję następuje przekierowanie do działu miniRecenzje), edytować na szczęście można - Nie działa formularz z propozycjami dotyczącymi nowych producentów - proszę o dodanie marki Gembird do listy Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nie da się sprawdzić recenzji w panelu Programista już nad tym pracuje (chyba) Cytuj Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Chciałbym zgłosić następujące dwa problemy: - Nie da się sprawdzić recenzji w panelu (po kliknięciu na nieopublikowaną recenzję następuje przekierowanie do działu miniRecenzje), edytować na szczęście można - Nie działa formularz z propozycjami dotyczącymi nowych producentów - proszę o dodanie marki Gembird do listy Dzięki tobie nie czuje się samotny. U mnie jest tak samo, a już myślałem, że coś ........ Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Dizisj prawdopodobnie zostanie wdrożona poprawka Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) No i już działa do tego: http://www.benchmark.pl/strefa/minirecenzje z tym, że jeszcze trochę chaotyczne to jest No proszę nawet lista MRM została zaktualizowana - brawo Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Diego_90 Cytuj Link to post Share on other sites
tomcug 154 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) No i już działa do tego: http://www.benchmark.pl/strefa/minirecenzje z tym, że jeszcze trochę chaotyczne to jest No proszę nawet lista MRM została zaktualizowana - brawo Cieszymy się razem z Tobą ! Edytowane 22 Czerwca 2012 przez tomcug Cytuj Link to post Share on other sites
rafbgo 1000 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ja jestem pozytywnie zaskoczony może będzie więcej ciekawych rzeczy do testów Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Prosiłbym team OVC o nie spamowanie - bo będę się musiał zgłosić na admina i dawać bany Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Możesz zgłaszać, mi to nie zrobi różnicy Odnośnie nowej strony oraz zmiany formy kontaktu - olewają Was Kontakt jest zrobiony w ten sposób, aby ktoś mógł mieć wymówkę rodzaju "zagubiłem się w gąszczu maili", a lista sprzętu jest nieczytelna i chaotyczna. Sporo tego jest, ale jak rzuciłem okiem - nic konkretnego (oprócz PSU, który wisi tam już od kilku m-cy). Mini-recenzenci będą od czarnej roboty, czyli testują to co mało ważne/mało ciekawe, ale producenci dali do testów, więc w ramach dobrej współpracy - "przetestujemy to". Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Prosiłbym team OVC o nie spamowanie - bo będę się musiał zgłosić na admina i dawać bany Ja tutaj stoję ponad prawem, redakcja mi przyznała dwa lata temu perma i go nie odwołała, a jakoś piszę na forum Najlepsze jest to, że teraz dalej jest to same gó**o, tylko w nowym papierku Cytuj Link to post Share on other sites
rafbgo 1000 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Kiedy podsumowanie za czerwiec ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 w grudniu po południu Cytuj Link to post Share on other sites
multi jumper 0 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Jak amen w pacierzu Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 WTF? Cytuj Link to post Share on other sites
emdziej 104 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Co tak gały wyciska <pozdro> Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Już dwa lewusy Ci nie wystarczają, musisz przywracać stary nick? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts