Andrew 5940 Napisano 23 Marca Udostępnij Napisano 23 Marca (edytowane) Nie no mam nadzieję, że to przedwczesne prima aprilis ;X (odnośnie tego przycinania żarówek) Edytowane 23 Marca przez Andrew 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca Dlaczego, kup, porównaj, pobaw się z ciekawości.Swoją drogą, gostek w motoryzacyjnym się mnie pyta do czego mi H18. No to mówię że do świateł. A on na to, ale do czego? Bo przez 5 lat sprzedał 2 komplety, a przez ostatni rok przynajmniej 1 w tygodniu.Na końcu jak mu pokazałem co i jak stwierdził że pora podnieść cenę. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca 11 godzin temu, Andrew napisał: Nie no mam nadzieję, że to przedwczesne prima aprilis ;X (odnośnie tego przycinania żarówek) Andrzeju ty sobie nielegalnego u nas retrofita led zamontowałeś , a ktoś inny żarówki przycina Więc się nie czepiaj szczegółów 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca No dobra, trafna uwaga 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca 3 pasy dla tej pani to zdecydowanie za dużo... 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Rozeszło sie po kościach Cytuj Link to post Share on other sites
Tiamina 781 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Cześć.Ostatnio kosmetyczne zmiany. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia "Ewidentnie wcześniej u siebie na kozie jeździł" Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Kolega problem, kółko się delikatnie wygło. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Panowie, mam pytanko czy da się dołożyć tempomat do samochodu z 2022r.? Dzwoniłem dzisiaj do ASO i facet twierdzi, że jak fabrycznie nie był założony, to już się nie da, ale coś mi się nie chce w to wierzyć. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia (edytowane) 4 minuty temu, soda napisał: Panowie, mam pytanko czy da się dołożyć tempomat do samochodu z 2022r.? Dzwoniłem dzisiaj do ASO i facet twierdzi, że jak fabrycznie nie był założony, to już się nie da, ale coś mi się nie chce w to wierzyć. Może mieć rację, teraz tną wszystko więc zapewne nie będzie wiązki pod tempomat. Ba, ja w swojej Alfie 147 z 2004 roku (a niektóre miały kompletne wiązki) też musiałem puszczać kable do tempomatu bo nie było wiązki ale schemat przynajmniej był dostępny. Edytowane 29 Kwietnia przez Krzysko 1 Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia (edytowane) 7 minut temu, Krzysko napisał: Ba, ja w swojej Alfie 147 z 2004 roku (a niektóre miały kompletne wiązki) też musiałem puszczać kable do tempomatu bo nie było wiązki ale schemat przynajmniej był dostępny. No ale widzisz, jednak SIĘ DA, tylko trzeba dołożyć wiązkę, a facet twierdzi, że się nie da Masakra jest z tymi serwisami, chyba mają za dużo pieniędzy i nie chce im się robić. Dużo było z tym roboty u Ciebie? Edytowane 29 Kwietnia przez soda Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Wszystko się da , tylko po pierwsze ktoś to musi potrafić , po drugie czy nie taniej wyjdzie kupić auto z tempomatem . W starych autach to nie problem . A teraz tempomaty są połączone z radarami itp Co to za auto ? 10 lat temu pracowałem w takiej firmie co doposaża auta vag . Nie było elementu którego byśmy nie dołożyli. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 8 minut temu, jakub1t napisał: Wszystko się da , tylko po pierwsze ktoś to musi potrafić , po drugie czy nie taniej wyjdzie kupić auto z tempomatem . W starych autach to nie problem . A teraz tempomaty są połączone z radarami itp Co to za auto ? Auto dostałem jako służbowe w pracy, tylko ktoś kto je kupował nie zwrócił na to uwagi czy jest tempomat, bo wyposażenia ma sporo i w sumie było logiczne, że będzie miało tempomat, a tu jednak zonk. Samochód to Renault Express Van 2022r. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Czyli dosyć proste auto . Pytaj w warsztatach specjalizujących się w Reno . Jak komuś się będzie chciało zajzy w schematy i zobaczy co potrzebne . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 5 minut temu, jakub1t napisał: Czyli dosyć proste auto . Pytaj w warsztatach specjalizujących się w Reno . Jak komuś się będzie chciało zajzy w schematy i zobaczy co potrzebne . No i elegancko, dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 23 Czerwca Udostępnij Napisano 23 Czerwca Fajne samochodziki ; ) https://www.youtube.com/watch?v=U5086-ZOSAI 1 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 27 Czerwca Udostępnij Napisano 27 Czerwca (edytowane) Jaya Leno oglądam.. Taki gośc ubrany denim i często widziany ze starymi samochodami/klasykami, aż czasami się zapomina jaki jest bogaty. Ostatnio pokazał nowy nabytek, elektrycznego rollsa, aż mnie to zaskoczyło. Edytowane 27 Czerwca przez leto87 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 28 Czerwca Udostępnij Napisano 28 Czerwca A ja kradnę synowi od 3 dni Kukirina G3 Pro.Chyba sobie kupię skuter elektryczny albo zrobię sobie jakiegoś rowera conversa w wolnym czasie... Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września Wszystko się da dołożyć, ale w nowszych autach się to po prostu nie opłaca. Albo kupujesz pełną wersję, albo kisisz się z paździerzem. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 8 godzin temu, Andrew napisał: Wszystko się da dołożyć, ale w nowszych autach się to po prostu nie opłaca. Albo kupujesz pełną wersję, albo kisisz się z paździerzem. Nie wiem komu odpowiedziałeś , ale pracowałem w firmie doposażającej vag -głównie audi i bardzo się to opłacało , Było to 9 lat temu , nie wiem jak teraz . Ale ostatnio dokładałem oryginalny hak z wpisem serwisowym i wyszedł mnie ułamek ceny nowego . (hak używany , wiązka z ASO , przełącznik z ASO ) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts