bchrubas 19 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 pien ktory lezal, oraz pozniej drzewo docelowe Ogolnie spotkanie zakonczone remisem ;p, bo z pnia zostaly tylko drzazgi, nawet na atrapie widac Ja bym jednak dał 1:0 dla pniaczka Zniszczenia dosięgły silnika? O chłodnicę nie pytam Cytuj Link to post Share on other sites
Pfourul 0 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Silnik wyglada jakby byl nietkniety o tyle dobrze, ale to dopiero sprawdze jak sie umowie z jakims "blacharzem" Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ehhh, bardzo lubię ten model -- szkoda jak diabli. Ale spoko jest. Wydaje się ze zdjęcia, że nie jest tak źle. Oczywiście wróciłeś nim z miejsca kolizji o własnych siłach? Chłodnica cała, nie gubi żadnych płynów? Maskę i zderzak masz do wymiany w całości - szkoda się za to brać, lepiej znaleźć nietknięte na jakimś szrociku. Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No, naprawa trochę będzie kosztowała Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no właśnie wcale niekoniecznie Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no właśnie wcale niekoniecznie No nie wiem, nie wiem... zderzak, maska, prawy błotnik, halogen, z tego co widzę wykrzywiony lewy błotnik, atrapa, pewnie oberwany prawy reflektor, spryskiwacz reflektora, wzmocnienie poprzeczne czy jak to się tam zwie, podejrzewam przynajmniej przestawioną chłodnicę. Troszkę to kosztuje, do tego robocizna no chyba że ktoś sam to sobie robi Cytuj Link to post Share on other sites
Pfourul 0 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 chlodnica jest rozwalona, sadze ze naprawa bedzie kosztowac do 5tys. Z "drzewa" probowal mnie wyciagnac ojciec ale nie dal rady, na cale szczescie jechal kumpel tirem do roboty to mnie wyciagnal. Do domu wrocilem na lawecie ;0. Auta nie moge odpalic bo wylamalem cala stacyjke kolanem ;0, a pozatym i tak komputer w takim wypadku unieruchamia samochod. Cytuj Link to post Share on other sites
egzorcysta124 0 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja się narazie rozbijam nietypowym pojazdem Własnej roboty razem w kumplem gokart z silnikiem od WSK-i taki motor jak ktoś kojarzy. Oczywiście nie na codzień lecz do szkoły zajechac i tak gdzieś w teren:) Się nadaje trudno było go zrobić ale czego człowiek nie robi żeby życie sobie ułatwić Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Masz silnik od Wiejskiego Sprzetu Kaskaderskiego? To jest ogień. Ja muszę się jeden dzień z kuzynem umówić i pojechać na przegląd odrestaurowaną WSK'ą i SHL'ką Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja Kymco Bet&Win 50 Sport Cytuj Link to post Share on other sites
piotr1995 0 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja rozbijam się trzema motorowerami + motor Gb motors street Motorynka Mz Trophy 250 Romet Ogar 50 No prawie jak szybcy i wściekli Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Najlepszym znanym mi środkiem transportu - poznańskimi tramwajami do tego czasem użyję motonogi Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Powolutku, ale naprawde powolutku przymierzam sie do czegos takiego: http://otomoto.pl/bmw-m5-21-hartge-C14236302.html Co myslicie? Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 GreQonE przy takiej mocy to mam nadzieję że umiejętności idą w parze z opanowaniem ? Na naszych „drogach" to dość ryzykowna sprawa takim autkiem. Ale przymierzaj się, przymierzaj. Trzymam kciuki. Cytuj Link to post Share on other sites
Endrju1 4 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 heh... nie ma jak pomarzyć, co?... niestety ja celuję w sprzętu o cenie maksymalnie 10xmniejszej. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Co myslicie?To już jest statek kosmiczny a nie samochód Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Powolutku, ale naprawde powolutku przymierzam sie do czegos takiego: http://otomoto.pl/bmw-m5-21-hartge-C14236302.html Co myslicie? Dokładnie ten? Na takich alusach i oponkach? Mam nadzieję że nie masz po drodze żadnych krawężników Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ja tydzień temu wpakowałem 200zł w mój rower. I teraz miód malina Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 A ja jedynie kupuję paliwo i jazda co tydzień nad wodę Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Hehe, cytując TG: "Cock central" Totalnie BMW mi nie podchodzą, ale sam w sobie raczej ok. Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 no właśnie wcale niekoniecznie No nie wiem, nie wiem... zderzak, maska, prawy błotnik, halogen, z tego co widzę wykrzywiony lewy błotnik, atrapa, pewnie oberwany prawy reflektor, spryskiwacz reflektora, wzmocnienie poprzeczne czy jak to się tam zwie, podejrzewam przynajmniej przestawioną chłodnicę. Troszkę to kosztuje, do tego robocizna no chyba że ktoś sam to sobie robi szukaj pasa przedniego od anglika i tyle Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 GreQonE przy takiej mocy to mam nadzieję że umiejętności idą w parze z opanowaniem ? Na naszych „drogach" to dość ryzykowna sprawa takim autkiem. Ale przymierzaj się, przymierzaj. Trzymam kciuki. Mam nadzieje, ze umiejetnosci starcza ! Jak na razie mam 128KM pod maska i calkiem sztywny most z tylu (szpera), wiec panowanie nad samochodem mam jakby opanowane. Powolutku, ale naprawde powolutku przymierzam sie do czegos takiego: http://otomoto.pl/bmw-m5-21-hartge-C14236302.html Co myslicie? Dokładnie ten? Na takich alusach i oponkach? Mam nadzieję że nie masz po drodze żadnych krawężników Eee, da sie jezdzic, wszystko kwestia umiejetnosci. Co do egzemplarza to nie koniecznie ten Hehe, cytując TG: "Cock central" Totalnie BMW mi nie podchodzą, ale sam w sobie raczej ok. TG? Ja jakos zawsze lubilem BMW Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 A nie myślałeś o jakieś "podkręconej" Imprezie, lub EVO? Będzie dużo zrywniejsze od BMW. Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ciekawe jak wygląda jazda po polskich "drogach" na takich laciach Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Nie jest tak źle jak się wydaje. Mój kuzyn ma w vectrze 19" i nałożone na to niskoprofilówki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts