BlackCoffe 14071 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Nowy zasilacz i tak mu się przyda jak będzie chciał wymienić swoją już starszą grafę na coś wydajniejszego. Na innym forum user podłączył pod niego RTX'a 2060 i już ma problemy z komputerem. W sumie autor nie napisał co to za dokładnie GTX 1050. Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 2 godziny temu, Rebelmind napisał: Wtedy taki @mutissjODPŁATNIE spróbuje przeprowadzić diagnozę Ja widzę, że tu już brand kreujemy 3 Link to post Share on other sites
geforce_tm 20 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) @sid vicious widzę po Twoim zachowaniu i komentarzach jak "wysoki" reprezentujesz poziom to i wszystkie inne, też możesz zbanować mały człowieczku, ku swej chwale! jednakże tego obrażania i sugestii personalnych co do mojej osoby to niestety nie odpuszczę Panie moderatorze świecący przykładem ku lepszej społeczności demonstrujący zasoby swojego słownika z inwektywami chyba zapomniałeś, że nie jesteś anonimowy swoją wiedzą (lub jej brakiem) wytłuszczoną na czerwono też udowadniasz kim jesteś bądź pewien, że dosłownie: DO ZOBACZENIA Edytowane 19 Lipca 2022 przez geforce_tm Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 12 minut temu, geforce_tm napisał: chyba zapomniałeś, że nie jesteś anonimowy a co? będziesz doxować? uuu... 19 minut temu, geforce_tm napisał: bądź pewien, że dosłownie: DO ZOBACZENIA nie no daj spokój bo poczuję się przestraszony i złożę zawiadomienie, bo wszystkie twoje dane osobowe już mam (ta, umiem w komputery) 1 Link to post Share on other sites
geforce_tm 20 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 1 minutę temu, sid vicious napisał: a co? będziesz doxować? uuu... nie no daj spokój bo poczuję się przestraszony i złożę zawiadomienie, bo wszystkie twoje dane osobowe już mam (ta, umiem w komputery) no to się sprawdzimy kto gada a kto działa żegnam Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Adrian, ale na który numer mam zadzwonić żeby umówić się na randke 783 349 xxx czy 666 042 xxx? Link to post Share on other sites
geforce_tm 20 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 dobrze wiem jakie dane możesz znaleźć gdyż sam je publikuję : ) cieszę się, że dostarczyłeś mi kolejnych argumentów znasz powiedzenie trafiła kosa na kamień? wytrzeźwiej, zadzwoń jutro przeprosić, posprzątaj bałagan który zrobiłeś Link to post Share on other sites
dolat 3 Napisano 19 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) generalnie to ustawienia w grach są 1;1 jak te przed formatem komputera, czyli średnie, cały czas internet jest po kablu tak jak był ABSOLUTNIE nic nie zmieniałem, sformatowałem komputer pobrałem najnowsze sterowniki z oficjnalnych stron i tyle nic więcej nie kombinowałem, zainstalowałem identyczny system windows jaki miałem czyli 10 a i odłączenie drugiego dysku tego nie systemowego też nic nie dało jutro z rana postaram się wrzucić raport z aidy64 jeśli ktoś byłby chętny oblukać i pomoc z góry dziękuje wszystkim za wszelkie cenne informacje i pozdrawiam Was i życze miłej nocki Edytowane 19 Lipca 2022 przez dolat Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 6 minut temu, geforce_tm napisał: dobrze wiem jakie dane możesz znaleźć gdyż sam je publikuję : ) nie wiesz nawet ćwiartki z tego jakie dane mogę znaleźć, ale ciesze się że strach zajrzał w du**ę a tymczasem żegnamy z forum, papa! 2 Link to post Share on other sites
geforce_tm2 0 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 jaki strach synku? : ) co Ty mi możesz zrobić? : ) uczyniłeś mój dzień jeszcze lepszym : ) straszysz mnie? : ) co zrobisz z tymi danymi? : )) teraz wręcz nalegam abyś wykorzystał swoje umiejętności i spełnił swe groźby, a nawet ktokolwiek inny : )) Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Godzinę temu, geforce_tm napisał: chyba zapomniałeś, że nie jesteś anonimowy swoją wiedzą (lub jej brakiem) wytłuszczoną na czerwono też udowadniasz kim jesteś bądź pewien, że dosłownie: DO ZOBACZENIA 19 minut temu, dolat napisał: jutro z rana postaram się wrzucić raport z aidy64 jeśli ktoś byłby chętny oblukać i pomoc Raport z aidy mozna sobie między książki włożyć. Grasz, widzisz dropy, robisz screena procesów z windowsa i wykresy pracy procesora i grafiki z cpu/gpu-z. (Jak się administracja zastanowi co robić dalej z panem Anonymous to posprzątam ci ten bajzel w temacie.) 2 1 Link to post Share on other sites
dolat 3 Napisano 19 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 5 minut temu, sid vicious napisał: Raport z aidy mozna sobie między książki włożyć. Grasz, widzisz dropy, robisz screena procesów z windowsa i wykresy pracy procesora i grafiki z cpu/gpu-z. (Jak się administracja zastanowi co robić dalej z panem Anonymous to posprzątam ci ten bajzel w temacie.) Tzn to nie jest tak że w trakcie gry mi się tak dzieje tylko albo od startu jest płynnie do końca albo od początku gry do końca jest stałe 30-40fps~~ ale ok tak zrobie z tymi screnami dziękuje Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 No to lista procesów jak jest płynnie i lista procesów jak jest ~30-40fps, porównamy co żre zasoby i od tego można zacząć gmerać dalej jak nic nie znajdziemy. 1 Link to post Share on other sites
gf4 0 Napisano 19 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) 28 minut temu, sid vicious napisał: No to lista procesów jak jest płynnie i lista procesów jak jest ~30-40fps, porównamy co żre zasoby i od tego można zacząć gmerać dalej jak nic nie znajdziemy. ahaha "pełen profesjonalizm" btw (też umiem w komputery) tak tak niech administracja zastanowi się jak rozwiązać konsekwencje Twojego zachowania przyziemnie wielokrotne złamanie kilku punktów regulaminu i poważniej kc + kk znalazłeś już info, że nie zadarłeś z nastolatkiem jak przypuszczałeś, może też jak dobrze pogmerasz znajdziesz z Kim zadarłeś Edytowane 19 Lipca 2022 przez gf4 Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 XD 6 minut temu, gf4 napisał: Kim z debilem co pisze Kim z wielkiej litery XD 1 Link to post Share on other sites
cesasz 5522 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 kekłem, dobry temat idzie do obserwowanych 1 1 Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 14 godzin temu, sid vicious napisał: Ja widzę, że tu już brand kreujemy Trudne czasy nastały, trzeba kolegom pomagać i dać zarobić. 11 godzin temu, sid vicious napisał: debilem co pisze Kim z wielkiej litery XD Zostało mu po szkoleniu w Korei Płn. Z resztą, już go dopadł Sami-Wiecie-Kto. Czekamy na wiency info od autora. Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 W dniu 20.07.2022 o 01:19, sid vicious napisał: Raport z aidy mozna sobie między książki włożyć. Ależ się narobiło @sid vicious...nie wyrzucaj aidy do śmieci. Jest naprawdę pomocna. Bardzo ładnie throttling pokazuje na wykresach. Nie wiem. Może jeszcze coś jest. Akurat do niej się przyzwyczaiłem. Jakieś straszenia? Jejku.....a mogę tu pisać, czy wcześniej powinienem zapukać? W dniu 20.07.2022 o 02:02, sid vicious napisał: XD z debilem co pisze Kim z wielkiej litery XD Ale on może miał na myśli tego z Korei Płn. Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Godzinę temu, marko22 napisał: Jejku.....a mogę tu pisać, czy wcześniej powinienem zapukać? Jak się nie boisz że mściciel w masce cie znajdzie i ODWIEDZI DO ZOBACZENIA to możesz pisać Myślałem jeszcze o Kim Kardaszian albo taka bajka KimKolwiek jest... no ale tego się nie dowiemy bo Pan Stalker już do nas nie wróci Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Niedopsze....było dać mu szanse. Może by się nawrócił Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Stawiam granice na czwartym multikoncie A cwaniaczków którzy próbują zastraszać ludzi w internecie, że ich zdoxują i znajda na ulicy nie trawię jeszcze bardziej. Ha tfu. Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Nabijam się I bardzo kurfa dobrze. Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Naprawdę zasilacz Elementum jest niebezpieczny Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 W dniu 16.07.2022 o 22:24, dolat napisał: odrazu zrobilem aktualizacje najnowszego windowsa Spróbuj wyłączyć Windows Update i zobacz wtedy. W zeszłym tygodniu dostałem lapka po formacie i nie dało się go uruchomić. Dosłownie trzeba było czekać z 10 minut po starcie systemu, a dysk dalej ponad 70% użycia. Po samym starcie kompa 100% xD Dopiero świeża instalacja bez aktualizacji, wyłącznie WU i wywalenie jakiegoś badziewnego softu od Della sprawiło, że komp nadaje się do pracy. 1 Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 22 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 14 godzin temu, sid vicious napisał: Stawiam granice na czwartym multikoncie A cwaniaczków którzy próbują zastraszać ludzi w internecie, że ich zdoxują i znajda na ulicy nie trawię jeszcze bardziej. Ha tfu. Szacunek®, ja bym przy drugim multikoncie spuścił młota A za jakikolwiek nawet przebłysk groźby karalnej takiego misiaczka odsyłał do kolegów w mundurkach. Dorosły człowiek nie ma prawa grozić czymkolwiek komukolwiek za cokolwiek, a już szczególnie na forum internetowym. 13 godzin temu, buszi napisał: Dopiero świeża instalacja bez aktualizacji, wyłącznie WU i wywalenie jakiegoś badziewnego softu od Della sprawiło, że komp nadaje się do pracy. Dlatego ja służbowego Della nie wyłączam nawet, od prawie roku co najwyżej hibernuje. Polityka firmy zabrania użytkownikom ingerować w zainstalowany blooodware, a ticket do IT support wracają zamykane, bo "problem nie występuje"... Link to post Share on other sites
Recommended Posts