Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 7 minut temu, drVanSteiner napisał: Beyond: Two Souls Jest na PC ? Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Jest. Cytuj Link to post Share on other sites
anhd389 1 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Real Chess 3D 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14068 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego W to 3 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
anhd389 1 Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego Roblox code Fruit Warriors Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego Beyond: Two SoulsNiestety, gra mnie nie wciągnęła.Jako, że na X nie skończyłem, to wróciłem na PS-ce do mojego ulubionego GRStuknęlło ponad 100h, większość mapy wyczyszczona, ale gram w systemie Tier1 i jest ciężko, bo (mam level 29) z automatu jest to najcięższy poziom trudności - ginę od strzała, wrogów nie widać, dopóki ja ich nie zobaczę, więc nie raz w plecy dostałem 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca To już możesz odliczać do kolejnej części Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca 1 godzinę temu, drVanSteiner napisał: Skończone. 137h, tier 21, wszystkie 3 misje poboczne, 2 zakończenia. Świetna zabawa za******a gierka. Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Coś nowego niby już robią. 3 godziny temu, Lord_Krecitsqa napisał: za******a gierka. Jak ma się ekipę bo samemu to tak średnio. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3080 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Coś tam pograłem 443 godziny , nowy zwiastun 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wrobel_krk 2182 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Ja tam w Last Epoch, pod wieloma aspektami lepszy ARPG/H&S niż Diablo 4, na pewno mniej skomplikowany niż POE: Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca Fajne to Cytuj Link to post Share on other sites
blazskid 1 Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca World Conqueror 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kudłaty Futrzak 13 Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Kto zgadnie w co gram? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Kończę pomału Avatara i czekam na Fallout London 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja (edytowane) Bramble: The Mountain King bardzo fajna gierka( gram w game passie), podobna do Little Nightmares, które bardzo mi się podobały. Według internetów z 4h rozgrywki. Edytowane 31 Maja przez Tomi29 2 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 31 Maja Autor Udostępnij Napisano 31 Maja Morbid: The Lords of Ire, taki dość przyjemny i trochę imo niedoceniony souls-like. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia (edytowane) Bleak Faith: Forsaken Edytowane 5 Sierpnia przez 40rozbojnik 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14068 Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia Amstradzik CPC z Gianą Sisters ; ) 4 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września Silent Hill 2, Wczoraj parę godzin pograłem, szału nie było ale może się rozkręci. Podoba mi się ten klimat, chociaż grałem tylko w IV część i oglądałem film. IV część zrobiła na mnie duże wrażenie, i ta muzyka.. Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września Wyciekło? Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września W dniu 23.09.2024 o 16:53, ODIN85 napisał: Wyciekło? W starego gram.Jest to dosyć prymitywna gra. Te zagadki jakby na siłę.. ale wciąga mimo to. IV jednak lepiej zapamiętałem. A ludzie tak gadali że jest gorsza. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października W Silent Hill 2 (remake). W oryginał grałem ze 20 lat temu, niewiele pamiętam. Na razie jestem zadowolony, zobaczymy jakie będą wrażenia po ukończeniu. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października A myślałem że nigdy nie zagram. 60zł i kupiłem. Całkiem fajna gierka, tyle że na mocnym sprzęcie 75 FPS 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października @Lord_Krecitsqa Nie powiedziałbym, że fajna, moim zdaniem jest bardzo nudna. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts