rafal12322 5795 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Z przykrością informuję iż poprzedni temat niestety przepadł na dobre.... Jedyną opcją jest założenie nowego i kontynuowanie tego co było. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Niedawno skończyłem "Dragon Quest XI". Ech, Zjadła mi ta gra ponad 130 godzin życia, ale warto było. To taki triple A w dziedzinie jRPG, wszystko na naprawdę najwyższym poziomie.Jak ktoś lubi takie klimaty szczerze polecam. Od kilku dni: Pierwsze wrażenie średnie po Dragon Queście, to jednak nie ta klasa. Ale nawet nie zauważyłem jak minęło kilka godzin. W końcu to Xcom i wciąga tak samo ja wcześniejsze części. Edytowane 16 Czerwca 2020 przez sznib 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kamil369 53 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Streets of Rage 4 z GamePass. Zapraszam do coopa. Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1231 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 CoD MW tylko tryb DM Cytuj Link to post Share on other sites
EvenQ 45 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Borderlands 3 i jestem blisko ukończenia, fajny humorystyczny odmóżdżacz Cytuj Link to post Share on other sites
Sir R 296 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 W chimera squad pograłem chwilę i odstawiłem - jakoś mnie nie wciągnęło jak 1, czy 2. Obecnie cisnę w odyseje. "Cisnę" może trochę na wyrost, bo o ile z początku się zachłysnąłem światem i zbierałem wszystko, eksplorując każde polis na 100%, tak po dobiciu do 50 lvl nie ukończyłem nawet głównego wątku (a mapy nawet połowy nie odkryłem). Jak to ubi, piękny świat z masą niepotrzebnych zapychaczy, które po czasie zamiast dawać frajdę nudzą niemiłosiernie... Może kiedyś skończę 6 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2355 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Na ps4 przechodzę ponownie the last of use. W kolejce nie zaczęty Horizon, ratchet and clank...... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
soda 358 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Ja ostatnio odkryłem Factorio 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13075 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 niepotrzebnych zapychaczy, które po czasie zamiast dawać frajdę nudzą niemiłosiernie Źle grasz. Mi też trochę zeszło, ale jechałem przede wszystkim wątek główny. A poboczne tylko aby dobić do wymaganego poziomu. Gra skończyła się wtedy w takim fajnym momencie gdzie jeszcze daje frajdę. RE:Zero 3 Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4473 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Ja w zasadzie uczepiłem się dwóch gier i tylko w to gram. W apexie przeszło 1k h przegrane 1 Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3600 Napisano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 1 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2463 Napisano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Skończyłem "The last of Us" na prosiaku i wczoraj zabrałem się za dodatek Left Behind. jakie było moje zaskoczenie gdy ujrzałem napisy końcowe po 4 h Cytuj Link to post Share on other sites
RBX100 61 Napisano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Wczoraj ukończone Shadow of The Tomb Raider na 100% Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Kilka dni temu skończyłem Xcoma. Ogólnie spoko, ale pod koniec gra już była nużąca za sprawą schematyczności rozgrywki... Wczoraj zacząłem: No i jak to Ateliery, gra się bardzo fajnie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kamil369 53 Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Nieaktualne. Obecnie już ogrywam Subnauticę Nie spodziewałem się, że polubię taką grę, bo nie mam już tyle czasu i cierpliwości co kiedyś, ale ta ma znacznie więcej do zaoferowania niż widać na pierwszy rzut oka. Głównie otwarty świat, eksploracja, crafting i budowanie, przygodowa, z ciekawą fabułą opowiedzianą bez dialogów, ale też horror i skradanka. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamilo96 30 Napisano 1 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Obecnie w Remnant From the Ashes w coopie Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 4 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 (edytowane) Zmiana klimatu: Bardzo fajna gierka w stylu 16sto bitowych fliperowych bijatyk. Charakterystyczna pikselowata grafika, za to genialna ścieżka dźwiękowa. Dużo nawiązań do klasyki, np. pierwszy boss, kiedy uciekamy ze szkoły, to pani woźna, zaraz na początku walki wita nas swojskim "Geet over here!". A jeden z ciosów jakie możemy się nauczyć w dojo to machanie nóżką dobrze znane ze Street Fightera w wykonaniu Chun Li. Ogólnie polecam. Edytowane 4 Lipca 2020 przez sznib 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Diablo 5 Napisano 4 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2020 @sznib byku nie było innych bardziej męskich gier? Ile ty masz w łapie byku? Ja ostatnio przeszedłem Desperados 3, całkiem przyjemnie się grało chodź jedynka chyba bardziej mi się podobała może dlatego, że wtedy byłem młodym dzieckiem. Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Jakoś tak wyszło . No i jak chodzi o dwie ostanie gierki to są fajne nie dlatego że głównymi bohaterkami są małolaty, ale dlatego że mają fajne mechaniki i po prostu wciągają. Obiecuję ze następna gierka do ogrania będzie bardziej "męska". 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Platun 116 Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Skończyłem grać w World of Warcraft a zacząłem... w the elders scrolls online... Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 6 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Kolejny interaktywny film od Quantic Dream. gram dopiero kilka godzin, fabuła się zawiązuje, ale zapowiada się dobrze. Oprawa audiowizualna robi wrażenie. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Na półce leżała od kilku lat, grać zacząłem jakiś czas temu, ale początek mi tyłka nie urwał, więc po kilku rozdziałach poszła w niepamięć. I to był dość srogi błąd, bo gdy odpaliłem ją z nudów dzisiaj i doszedłem do szóstego etapu - "Hunted", przeżyłem jeden z najbardziej immersyjnych momentów ostatnich miesięcy. W weekend zamierzam sprawić sobie TLoU Part II, ale czekanie do soboty właśnie przestało być bolesne 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 @up, jak podoba Ci się Beyond to serdecznie polecam Detroit. Zdecydowanie najlepsza gra od QD, jestem już mniej więcej w połowie i gra jest naprawdę dobra. Fabułą wciąga, sporo lepsza niż w Beyond, dodatkowo tradycyjnie mnóstwo wyborów wpływających na to jak się potoczy los bohaterów. można Zagrać kilka razy drastycznie zmieniając przebieg akcji, jak i zakończenie. Doobra, spadam grać dalej. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2355 Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Na Ps4 zacząłem Horizon Zero Down CE ...jak na pierwsze 2h gry to szału nie ma po za oprawą graficzną Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Spokojnie, rozkręci się. Pierwsza gra, w której wbiłem platynę. Wciąga niesamowicie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts