wodego 1371 Napisano 17 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 6 grudnia szczepionka dla wszystkich! Najnowsza wersja, 250% skuteczności. Można się zaczepić dla babci dziadka, sąsiada i anonimowego uchodźcy, który kupił za ostatnie oszczędności wizę. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3764 Napisano 17 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Po tych wszystkich cyrkach... Niech spierniczają z nią na drzewo.No chyba że znów na firmach będą straszyć że nie wejdę bo nie mam papierka. Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Szury znów miały rację.Jednak naglica po dziabaniu potwierdzona. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Chyba wszystkie zęby mnie bolały przy ostatnim covidzie w ubiegłym tygodniu, myślałem, że umrę. Co śmieszne to był jedyny, że tak powiem covidowy objaw obok gorączki i temperatury, która zeszła po 1 dniu a dziąsła i zęby bolały 5 dni. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 9 godzin temu, ALF napisał: myślałem, że umrę Czyli książkowo, dzięki szczepionce przeszedłeś łagodnie. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 No lepiej niż ostatnim razem gdzie byłem w szpitalu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Ty to masz pecha chłopie. Który to już raz Cię wzięło? Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Pewnie z 10 razy do roku jak każdy przy kontakcie z czego 8 razy nie wie o nie ma objawów Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Wspomnień czar. Jak skutecznie planowano (plandemia) przepływ pieniędzy, aby ludziom żyło się lepiej. Zawsze się uśmiecham, jak widzę ten profesjonalny test przenikania aerozolu przez maseczkę. "Brzydkie" osłony testowane z daleka, żeby aerozol przeszedł bokami. Nawet używając arkusz blachy, taki aerozol przejdzie bokiem. "Dobrą" osłonę testowano z bliska, żeby nie było rozrzutu. Super test dla dwunastoletnich odbiorców. https://www.youtube.com/watch?v=_HNxojdCpIk Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 2 godziny temu, marik81 napisał: Ty to masz pecha chłopie. Który to już raz Cię wzięło? Przestałem liczyć, cóż uroki pracy w km. Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Wybory kopertowe 70 milionów, szczepionki pozew na 6 miliardów. Dlaczego nie ma komisji śledczej w sprawie szczepionek? coś jest na rzeczy.. Dużo osób dało się omamić tym covidem.. Podobnie jak teraz z czystymi strefami w miastach.. Korzyści będą żadne, ale parcie na wymianę samochodów na nowe będzie dużo większe. Troska o nasze zdrowie, o środowisko, a chodzi wiadomo o co. Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1024 Napisano 30 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 No i jeszcze to https://wiadomosci.wp.pl/nowe-rewelacje-ws-afery-maseczkowej-sa-twarde-dowody-6968661425448577v 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 350 Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Niby zdrowy ale kaszle To trochę trzeba ludzi postraszyć 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14077 Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 A może straszniej wyglądasz bez maski? 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2023 Jak tam szczepienie dawką przypominająca 3? u mnie terminów brak, no chyba, że 50 kilometrów od miejsca zamieszkania. Chyba to oleje, głupi a może i nie. Jak byłem w szpitalu to lekarze chwalili a jednocześnie dziwili, że w takim stanie pacjent jako, że zaszczepiony Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2023 Trzecią bierzesz dopiero? Przecież w kwietniu na piątą zapisywali. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Bo liczy po staremu,jeszcze nie wie że w nocy mu skrócili certyfikat xd 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Za chwilę trzeba będzie nowy temat założyć "choroba X". Szczepionkę już robią na nią od jakiegoś czasu, w Davos o niej debatują i to nieważne, że jeszcze jej nie ma. Najważniejsze, że będzie. Wtedy będą już gotowe szczepionki, plany działania, itp. I nie pytajcie jak to możliwe, że tworzona jest szczepionka na jeszcze nieznaną chorobę, tylko szury żądają takie pytania... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Częściej niz raz na dekade nie bedzie plandemii bo sie ludzie zbuntują.Teraz na topie jest sztuczna inteligencja Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1024 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia 4 godziny temu, marik81 napisał: Za chwilę trzeba będzie nowy temat założyć "choroba X". Szczepionkę już robią na nią od jakiegoś czasu, w Davos o niej debatują i to nieważne, że jeszcze jej nie ma. Najważniejsze, że będzie. Wtedy będą już gotowe szczepionki, plany działania, itp. I nie pytajcie jak to możliwe, że tworzona jest szczepionka na jeszcze nieznaną chorobę, tylko szury żądają takie pytania... Tak szybko? Liczyłem że chociaż te 5 lat odczekają Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia (edytowane) 8 godzin temu, janek20 napisał: Częściej niz raz na dekade nie bedzie plandemii bo sie ludzie zbuntują.Teraz na topie jest sztuczna inteligencja Taaaa ludzie się zbuntują .. tak jak w chinach Polecam obejrzeć https://www.canalplus.com/pl/informacyjne/inwigilacja-dla-dobra-ogolu/h/14257767_70026 9 godzin temu, marik81 napisał: Za chwilę trzeba będzie nowy temat założyć "choroba X". Szczepionkę już robią na nią od jakiegoś czasu, w Davos o niej debatują i to nieważne, że jeszcze jej nie ma. Najważniejsze, że będzie. Wtedy będą już gotowe szczepionki, plany działania, itp. I nie pytajcie jak to możliwe, że tworzona jest szczepionka na jeszcze nieznaną chorobę, tylko szury żądają takie pytania... No ale ze jak .... jak to .... jeszcze nie ma a juz jest ? Ktoś jeszcze powie ze działanie natury a nie wyrafinowane działanie korpo i możnych tego świata . Czyli powtarzamy scenariusz z Covida am też najpierw była konferencja na której omawiano działania ,przebieg itp itd ..co za przypadek Edytowane 20 Stycznia przez raiders Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia no jasne ze beda inwigilować.Polacy dadzą bazy danych a małomiekki narzędzie nawet jak spadnie samolotem i firme mu rozdrapią i tak juz nikt tego nie cofnie Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia 12 godzin temu, marik81 napisał: Wtedy będą już gotowe szczepionki, plany działania, itp. Brakuje jeszcze możliwości zapisywania się "na zapas" na szczepienie, aby uniknąć kolejek. W UK już to kiedyś przerabiali i było zainteresowanie. Od 6 grudnia można szczepić się dawką nr... tego no hmm..... no jakąś z kolei. Czy wszyscy mają już to za sobą? Bo nikt nic nie pisał, tak jak to było w przypadku poprzednich dawek. Jakie wrażenia? Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1024 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca https://www.money.pl/gospodarka/kansas-pozwal-firme-pfizer-kolejna-burza-wokol-szczepionki-na-covid-19-7039830295866176a.html Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca "Działania niepożądane są rzadkie i najczęściej występują u dorastających chłopców i młodych mężczyzn" - podaje Reuters Jak kiedyś wspomniałem, Polska chyba dostała specjalne, wyselekcjonowane dawki szczepionek. Dzięki temu jest u nas kilkadziesiąt razy mniej zgłoszonych działań niepożądanych niż w innych krajach. Po prostu zamiatanie pod dywan u nas działa bardzo dobrze, bo i pieniądze dobre popłynęły. W innych krajach powstały zrzeszenia osób poszkodowanych przez szczepionki, ale media nie zajmują się takimi sprawami, bo to brzydko wygląda. Każdy płaskoziemca wie, że te szczepionki są super, żadnych afer nie było, a działania niepożądane wymyśla rosyjska propaganda. "W czerwcu 2021 r. amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków dodała na etykiecie szczepionki ostrzeżenie dot. zapalenia mięśnia sercowego i zapalenia osierdzia" - gupie amerykańce, na szczęście u nas takich głupot nie dopisywali. Nie wiem co się stało, ale dwulicowi płaskoziemcy proszczepionkowcy masowo zapisali się do antyszczepionkowców, pobrali legitymacje członkowskie i siedzą cicho. Widziałem nawet oficjalne dane, że 98,5% Polaków nie przyjęło przysługującej im darmowej dawki, więc siłą rzeczy stali się "antyszczepami". Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts