Skocz do zawartości

Platformy VOD w Polsce - filmy i seriale, które warto zobaczyć

Którą platformę VOD odwiedzasz najczęściej?  

89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którą platformę VOD odwiedzasz najczęściej?

Recommended Posts

Netflix kombinuje z tymi dopłatami jakby chciał patykiem zawracać Wisłe. Ale dobrze... lekcja pokory jak widać jest potrzebna.

Prime Video zmieni wkrótce interfejs (w tym tygodniu ma zacząć się rollout na Android TV).

https://spidersweb.pl/rozrywka/2022/07/19/amazon-prime-video-aktualizacja-aplikacja-nowosci-netflix

Jestem podobnego zdania jak @drVanSteiner, powinni się zrównać z resztą i problemu by nie było albo nie na taką skalę. Ja nigdy nie rozumiałem tego ich podejścia do abonamentu. Po co się trzymają tego głupiego podziału na plany abonamentowe, zamiast tego powinien być jeden abonament jak u wszystkich i w nim dostępna pełna oferowana jakość obrazu i dźwięku oraz liczba dostępnych profili. A jak mają taki straszny problem z tym, że ludzie współdzielą konto to niech dadzą tylko jeden profil na użytkownika i po problemie. Tylko wtedy niech dostosują do tego cenę ;)

A poza tym, pojawił się konkretny zwiastun Rodu Smoka. Czekam ;)

• Popieram 1
11 minut temu, Arnold napisał:

Administrator, który rżnie kretyna na forum.

Niedzielne popołudnie, czekając na wyścig F1 nie mam nic lepszego do roboty, więc rżnę :wariat:

11 minut temu, Arnold napisał:

Mam nadzieje, że moje konto z tąd zniknie

W dniu 20.02.2013 o 18:24, TheSpeed napisał:

Czy mogę usunąć moje konto?
Konta na forum połączone są z portalem, więc ich usuwaniem zajmuje się Administrator Portalu. By się z nim skontaktować, należy skorzystać z tego formularza i kierować swoją prośbę do działu Administracja serwisem. Administracja Forum nie odpowiada za opóźnienia i nieporozumienia tam wynikłe.

12 minut temu, Arnold napisał:

cwaniactwo i kozactwo tutaj góruje tylko

Jeśli zauważysz takie zachowania, to natychmiast je zgłaszaj poprzez "zgłoszenie"

Na forum nie tolerujemy takich zachowań.

https://i.imgur.com/iyNsD6X.png

• Lubię to 1
  • Haha 1
W dniu 23.07.2022 o 14:23, Arnold napisał:

benchmark.pl pisze, że do katalogu Dinsy+. Marvell dołączyły filmy Spider-man

O tym piszesz?

https://www.benchmark.pl/aktualnosci/disney-spider-man-dolacza-do-katalogu.html

No ewidentnie napisane jest tam, że od 29.07 a nie od teraz.

18 godzin temu, Arnold napisał:

z tąd

Stąd.

1 godzinę temu, drVanSteiner napisał:

Czy ma ktoś Canal+ ?

Mam C+ Online, napisz na PW, to Ci napiszę jak mieć za 10zł miesięcznie i testować, bo dokładnie tyle to jest warte, ale jak masz na czym wyświetlić 4K, to jest eleven 1 4K w paczce za 15zł i to już razem bardzo się opłaca za 25zł...

15 minut temu, drVanSteiner napisał:

Ciekawi mnie, czy jest to warte

W sumie, to dam Ci dostęp do mojego konta (mam wolny "slot"), jest aktywne do 12 sierpnia, to sobie sprawdzisz... 

6 godzin temu, drVanSteiner napisał:

Dzięki za dostęp

Spoko.

poza dwoma filmami nic ciekawego nie znalazłem

Jak ktoś lubi polskie seriale, to jest tam tego trochę.

nowy interfejs w Prime

U mnie na lg, to się prędko nie doczekam. Gdyby nie matryca OLED, to bym już dawno ten dziadowski webOS przez okno wywalił.

BTW Prime ma dość mocno podrożeć, na razie nie u nas, ale jak komuś ma się niebawem odnawiać roczne abo, to warto to zrobić teraz.

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/jak-pobrac-amazon-prime-video-cena-podwyzka-oferta-program-jak-dziala

• Lubię to 1